19 aprilie 2019

Știați că..

Astăzi este aniversarea lui Hayden Christensen, actorul canadian cunoscut pentru că este singurul actor din seria “Star Wars”, care a jucat atât rolul lui Anakin Skywalker cât şi rolul lui Darth Vader.

Din primele scene filmate cu sabia laser, Hayden a reacționat la fel ca Ewan McGregor în episodul 1, realizând propriile zgomote de sabie.

George Lucas l-a îndemnat să nu le mai facă asigurându-l ca echipa de efecte speciale poate reda sunete de sabie laser mai realiste.

În timpul filmărilor la Star Wars Episodul II – Atacul clonelor (2002), există o scenă în care Hayden se lovește de un zid. În acel moment el și-a fracturat pumnul și până când s-au terminat filmările avea umflături și sângera.

Lucas a refuzat actori mari precum Leonardo DiCaprio și Johathan Jackson pe lângă alți 400 de candidați deoarece Hayden avea talent nativ și o chimie clară cu actrița Natalie Portman dar și pentru că dorea un actor care putea să își prezinte latura întunecată.

Hayden Christensen este singurul actor din întreaga franciză care nu a avut posibilitatea de a alege designul sabiei laser.

Vezi ce a fost ieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.