2020 ne întâmpină cu filme pentru toate gusturile

La mulți ani 2020! 

Vă urăm tuturor filme cât mai pline de suspans, care să vă încălzească inimile, să va stoarcă lacrimile, să vă gâdile urechile cu tonuri melodice speciale, să vă ridice părul de pe picioare cu fiecare poveste de groază, să vă pună pe gânduri și să vă dezmorțească imaginația prin filme SF.

Anul 2019 a fost plin de filme bune, poți să verifici dacă ai ratat vreunul în vreo lună. Pentru anul 2019 ai aici luna Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie.

Hai să lăsăm îngrijorările și problemele în anul ce abia a trecut și să descoperi ce te așteaptă în prima luna din 2020.

Premiere 3 ianuarie

Începem anul cu o producție coreeană animată pentru cei mici. Red Shoes and the Seven Dwarfs este o reinterpretare a poveștii Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici cu un mic twist. Cei 7 pitici sunt prinți transformați în pitici prin magie și atît mândra fată cât și picitii au nevoie unii de alți.

Cats unul dintre filmele ușor dezamăgitoare dar care promite mult. La o săptămână după lansarea în SUA, filmul a fost trimis din nou pe masa de editare a efectelor speciale și sperăm că noi îl vom vedea la o calitate semnificativ mai bună decât erau criticii străini dezamăgiți. Oricum ar fi, un musical ne fascinează de fiecare dată, așa că suntem nerăbdători să îl vedem. Ce știm sigur este că acum cel mai longeviv spectacol de pe Broadway, va scrie istorie și în cinematografie.

Filmul The Grudge a fost tradus la noi drept Blestemul, titlu care nu îl reprezintă întru totul. Deși este o REadaptare a unei adaptări a unui film horror de origine japoneză, suntem siguri că fanii filmelor horror îl vor găsi cel puțin… sângeros de interesant.

Knives Out este un thriller-mistery ca la carte și care implică o crimă inexplicabilă, un detectiv glumet și șarmant în interpretarea a lui Daniel Craig și o familie plină de secrete și jocuri de culise.

Cum ar fi să faci un film în care tu ești eroul principal? Să călătorești în jurul lumii în cautarea unui loc căruia să îi spui „acasă” și să fii observator tăcut într-o lume nouă, dar pe care simți că o știi dintotdeauna. O fi Paradisul, probabil, un film  regizat, scris și interpretat într-un ton comic de cineastul Elia Suleiman. It Must Be Heaven deschide anul cinmatografic, dar și ochii.

Premiere 10 ianuarie

Această săptămână ne aduce în cinematografe două filme cu femei puternice. Like a Boss ne arată lupta păstrării unei afaceri, iar Bombshell se aventurează pe căile unui caz adevărat care a pornit celebra mișcare #metoo.

Premiere 17 ianuarie

Will Smith este pe val și se întoarce într-o continuare a unei francize care l-a propulsat: Bad Boys for Life. Sunt sigură că deja fredonezi melodia.

Doctor Dolittle este un personaj foarte îndrăgit din cărțile pentru copii care a fost adaptat într-o mulțime de materiale video. Cel mai celebru caz a fost poate interpretarea lui Eddie Murphy în seria e filme Dr.Dolittle, însă acest lucru poate că va fi dat uitării când vom vedea noua adaptare live-action Dolittle care îl are pe Robert Downey Jr. în rol principal și voci celebre precum cele ale actorilor Michael Sheen Tom Holland, Emma Thompson, Rami Malek și Antonio Banderas.

Premiere 24 ianuarie

1917 este un film istoric despre Primul Război mondial, cunoscut în perioada interbelica drept Marele Război. Filmul a atras atenția tuturor, bucurându-se deja de 3 nominalizări la Globul de Aur.

Și noul Les misérables este un film cu mari aspirații la premii importante din lumea cinematografiei mondiale. Deși titlul ne duce cu gândul la clasicul roman al lui Victor Hugo, povestea este plasată în zilele noastre și inspirată din revoltele parizine din 2005.

Premiere 31 ianuarie

SE pare că Matthew McConaughey nu s-a trezit încă din Beach Bum-ul de anul trecut și o ține în continuare cu povești pine de fumuri. De data aceasta joacă rolul unui magnat al afecerilor cu droguri în filmul The Gentlemen care pare să fie un film ceva mai serios, mai plin de acțiune și chiar crimă.

Încheiem luna într-un ton ludic alături de câțelușii super simpatici din Paw Patrol: Ready, Race, Rescue! Ei au construit o pistă de curse super tare și se vor întrece în aventura vieții lor.

Cinefilii vor găsi cu siguranță filme atrăgătoare în această lună și suntem tare curioși, dacă treci pe aici și ai văzut deja vreunul dintre filme, să ne povestești despre care ți-a plăcut.

One thought on “2020 ne întâmpină cu filme pentru toate gusturile

  • ianuarie 5, 2020 la 1:05 pm
    Legătură permanentă

    Cats clar scrie istorie, deja este considerat unul dintre cele mai slabe filme dintotdeauna, deci nu este usor dezamagitor, ci colosal de dezamagitor. O bataia imensa de joc de la cap la coada.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.