Alita: Battle Angel apare in februarie in cinema

Anul 2018 a fost un an al amanarilor pentru Alita: Battle Angel, cel mai nou film aflat sub atenta supraveghere lui James Cameron. Initial ne asteptam sa il vedem in iulie, apoi a fost amanat pentru decembrie si iata ca ne vom bucura de film abia in februarie…si de data aceasta este finala data de 15 februarie.

Cu toate acestea, distribuitorii din intreaga lume si implicit producatorii filmului au decis sa ne arata intr-o mini prezentare ca asteptarea a meritat si mai mult de atat… filmul merita vazut si arata superb.

Cat despre James Cameron, el s-a scuzat pentru faptul ca desi este la fel de fascinat de povestea Alitei, a ales sa fie producator si scenarist pentru acest film pentru ca lucreaza intens la Avatar 2 si i-a predat stafeta unui tanar regizor care i-a impartasit entuziasmul pentru aceasta poveste, Robert Rodriguez.

Ce este Alita: Battle Angel?

Filmul este bazat pe o poveste de benzi desenate creata de Yukito Kishiro care s-a bucurat de un succes rasunator.

Alita este un cyborg care nu isi aduce aminte despre ce s-a intamplat in trecutul in care a fost implicata.

Modul in care este filmat si realizat filmul este incantator, iar atentia la detalii ne-a bucurat mult.

Desi nu am vizionat decat o complilatie de 30 de minute din film, am inteles mai bine povestea si am prins drag de personaje. Spun asta in contextul in care primul trailer m-a facut sa am o prima impresie de tipul “inca un film cu androizi”, iar dupa aceasta prezentare ma declar nu doar nerabdatoare sa vad filmul, insa mi se pare una dintre cele mai interesante ecranizari a unei benzi desenate din ultima vreme.

Stilul asiatic este simtit… indeosebi la ochii aproape inuman de mari ai Alitei, insa, fiind un film postapocaliptic de secol 26, iti ofera o cultura noua si o lume neexplorata.

Desi abunda in CGI, filmul pune mare accent pe partea emotionala a personajelor, iar acest lucru a fost transmis in aceste cateva momente prezentate.

„Este o introducere minunata pentru Alita, o ocazie de afla cine este cu adevarat, de a-si descoperi puterea, cat si pe ea insasi, si de a deveni o persoana modesta, dar care poate de fapt sa schimbe si sa afecteze lumeaintr-un mod foarte mare”, povesteste regizorul Robert Rodriguez.

Pana una alta, prefer sa nu iti ofer foarte multe detalii despre film, insa iti recomand cel mai recent trailer al filmului.

 

2 comentarii la „Alita: Battle Angel apare in februarie in cinema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.