Apariții în cinema în luna Februarie

Luna Februarie este în general considerată luna iubirii, a momentului în care cuplurile caută să își exprime dragostea și persoanele singure uită de multe ori că iubirea poate căpăta multe forme.

Poți să îți faci singur/singură un cadou, poți să te iubești pe tine, poți să îți iubești familia, frații, surorile și poți să îți iubești prietenii apropiați sau animalul de companie.

Indiferent cu cine vrei să împărtășești aceste momente speciale, stai alături de noi pentru a afla ce filme ne vor delecta această lună în cinematografe.

Pentru alte liste de filme din lunile anterioare și nu numai, poți intra aici.

Premiere 7 februarie 2020

Balanța este prima producție românească restaurată în format digital 4K de către Fundația9 și BRD – Groupe Société Générale. Filmul, realizat în anul 1992, ne poartă în Bucureștiul anului 1988 unde Nela, o tânără profesoară, are grijă de tatăl ei, fost colonel în Securitate, acum pe moarte.

Drakulics elvtárs sau, după titlul românesc Tovarășul Dracula, este o comedie care, dacă citești despre ea te poartă către absurd. Angajații serviciului de contraspionaj unguresc sunt pe urmele unor vampiri, echipați cu usturoi și nu numai. Povestea plină de umor negru, vampiri, spionaj, contraspionaj nu este recomandată celor mici.

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn este filmul care ar trebui să continue povestea lui Harley Quinn după întâmplările din filmul Suicide Squad. Pentru mai multe detalii ne poți citi review-ul aici (fără spoilere).

Little Women sau Fetele Doctorului March este o adaptare a cartii scrise de Louisa May Alcott pe care o urmeaza cu rigurzitate. Cu toate ca unele linii de dialog sunt preluate din carte, Greta Gerwig reuseste sa isi lase amprenta personala fara a face ravagii.

 

Cei mici vor fi încântați de Latte & the Magic Waterstone / Latte și cristalul fermecat.

Filmul este o aventura animată pentru a fetiței arici Latte în misiunea de a alunga seceta din ținut.

Premiere 14 februarie 2020

Fantasy Island / Insula fanteziilor va prinde viață în a doua săptămâna a lunii.

Fanii filmelor horror vor vedea cât de capricioase pot fi fanteziile atunci când le dăm frâu liber și nu le putem stăpâni.

Cazul lui Richard Jewell este o ecranizare dramatică a atentatului cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigurau paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate.

Anul filmelor inspirate din perioade de epocă continuă prin Emma, noua adaptare a romanului lui Jane Austen despre cum să-ți găsești perechea. Filmul e o satiră scăpărătoare a diferențelor de clasă socială, dar și a chinurilor maturizării, în care Emma este nevoită să înainteze plină de curaj.

Premiere 21 februarie 2020

Nostalgicii îl vor reîntalni și copii îl vor cunoaște pentru prima dată pe Sonic the Hedgehog. Hârciogul hiperactiv ne va amuza cu siguranță. Sperăm ca acest film să fie pe măsura așteptărilor noastre după modificările intense realizate între apariția primului trailer și până la lansare. Sperăm că Jim Carrey va fi un răufăcător destul de convingător.

Uneori se simte nevoia de a păși în lumea interlopilor din anii 80 când respectul era dat de arma din mână și influența pe care o aveai. Il traditore, lungmetrajul lui Marco Bellocchio spune povestea adevărată a lui Tommaso Buscetta, supranumit „capul celor două lumi”.

Tipografic Majuscul îmbină două povești: povestea reală a adolescentului Mugur Călinescu, care, în 1981, a scris pe ziduri cu creta o serie de texte împotriva dictaturii lui Nicolae Ceaușescu și povestea oficială a României, imagini din arhiva Televiziunii Naționale, exact din aceeaşi perioadă.

BRomania realizează o nouă comedie. Miami Bici – Trailerul vorbește de la sine.

Premiere 28 februarie 2020

The Invisible Man revine în cinematografe sub forma unui film horror. Omul invizibil poate fi oricând, oriunde.

The Call of the Wild îi aduce împreună pe Karen Gillan și Harrison Ford pentru un scenariu realizat de Michael Green, adaptat după romanul lui Jack London.

Documentarul Colectiv în regia lui Alexander Nanau cu: Narcis Hogea, Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Răzvan Luțac, Camelia Roiu, Tedy Ursuleanu, Vlad Voiculescu și Nicoleta Ciobanu apare în final de lună pentru a aduce în cinematografe nefericitul eveniment și urmările descoperite.

Comediile franțuzești sunt crema filmelor în această perioadă și nu trebuie ratate.

10 zile fără mama sună a o vacanță plină de distracție și suntem convinși că și acest film va fi la fel de amuzant.

Care este filmul cel mai așteptat de tine?

Ne poți spune un film care nu mai este în cinematografe dar ai dori să îl vezi în această lună a iubirii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.