Blogosfera cinefilă: 12 – 18 august 2019

Bună dimineața! Blogosfera cinefilă ne-a tratat săptămâna trecută cu numeroare titluri fascinante, unele mai bune, altele mai puțin bune, însă un lucru este clar: filmele reușesc mereu să ne trezească emoții și trairi, reușesc mereu să ne ajute să înțelegem aspecte ale vieții și, nu de puține ori, putem vedea filmele ca pe o poartă către o lume nouă sau un tratament. Iată ce au scris bloggerii și jurnaliștii critici de film zilele astea despre filme.

Sebastian M. Ceolca a alcătuit pe Film Si o listă cu 6 filme supraapreciate din 2019, până în acest moment

Filme anuale, altminteri medii – ca să nu spun mediocre –, a căror „valoare” (mai mult sau mai puțin între ghilimele) ridică destul de multe probleme, ajung adesea să domine în preferințele unor critici și printre rîndurile unor cinefili rafinați. Nu de puține ori li se acordă foarte mult credit, drept pentru care sînt discutate pe toate căile; uneori suscită discuții aprinse și/sau provoacă datul-ochilor-peste-cap. Din varii motive, unele ținînd strict de agende care stau în slujba vreunei case de producții sau a vreunui distribuitor, cronicile tind să supraestimeze anumite filme – și nu mă refer doar la cronica de film românească. Acest fenomen al supraevaluarii mai apare, uneori inconștient, și din tendința de a face parte din ceva general acceptat anterior. Altfel spus, dacă majoritatatea a plăcut un film, e musai să te alături ei. Fără să fiu neaparat cineva care adoptă (întotdeauna!) un punct de vedere critic diferit față de cel al majorității, acestor șase filme consider că li s-a acordat o atenție mult prea favorabilă, în presa cinematografică de la noi și de aiurea.  

Angela Alexandru analizează pe CineAmator filmul ,,Povestea incredibilă a lui Enzo”/ ,,The Art of Racing in the Rain”

Filmul reda o poveste de viata a unui pilot de curse, existenta vazuta prin perspectiva cainelui sau, martor tacut si prezent in cele mai importante momente ale barbatului. Prin relatia profunda legata de stapanul sau, Enzo reuseste sa surprinda cu naivitate ce este conditia umana si observa, prin analogii de curse de Formula 1, reteta care iti trebuie pentru a calatorii prin viata. De altfel, scenele auto si aplicabilitatea lor in filosofii de viata sunt printre cele mai interesante. Fara sa fie exagerate, acestea capata sens mai ales in actul final cand asistam la un deznodamant pentru care suntem pregatiti inca din primele minute („one more lap”).

Și Emil Călinescu a recenzat filmul pe CinEmil

Si nu, Povestea incredibila a lui Enzo – The Art of Racing in the Rain nu este un film clasic despre un caine/caini. Cainele povestitor este doar un pretext, un artificiu cinematografic. Filmul Povestea incredibila a lui Enzo – The Art of Racing in the Rain este despre cu totul altceva, cainele fiind doar o modalitate prin care drama familiei prezentata, de fapt, in film, este atenuata. O drama lacrimogena devine, de fapt, o drama relativ simpatica.

Povestea incredibila a lui Enzo – The Art of Racing in the Rain este un film surprinzator de bun, care a fost apreciat pana si de un insensibil ca mine. Putea fi si mai bun, are si multe defecte, pe care insa va las sa le descoperiti singuri.

Ștefania Stoica analizează pe Pălărisme în paralel cartea și filmul ,,Povestea incredibilă a lui Enzo”/ ,,The Art of Racing in the Rain”

Contrar așteptărilor, filmul nu s-a axat pe scene exagerat de dramatice pentru a obține o reacție din partea publicului. La limita dintre comic și tragic, Povestea incredibilă a lui Enzo surprinde fragilitatea vieții umane, efemeră și nedreaptă, prin ochii celui mai bun prieten al omului, un câine filosof pasionat de curse de mașini, dependent de televizor, plimbări în parc și jocuri ce implică șosete murdare, un detectiv iscusit și un cinefil devotat (Al Pacino este unul din actorii lui preferați și nu doar pentru excelenta interpretare din După-amiază de câine / Dog Day Afternoon).

Cristian Mihalea scrie și el despre filmul ,,Povestea incredibilă a lui Enzo”/ ,,The Art of Racing in the Rain”

Pelicula îți atrage atenția atât prin poveste cât și prin interpretările actorilor. Milo Ventimiglia și Amanda Seyfried își interpretează rolurile fără reproș și reușesc să transmită propria emoție către public. De asemenea, vocea aleasă pentru Enzo este exact cea care trebuie, reușind să stârnească plânsul și emoția spectatorului doar prin cuvintele rostite.

Once upon a time in Hollywood este recenzat de NiPeMi într-un stil surprinzător de calm

Poate alții îi vor găsi fermecător, dar pe mine nu m-a atins atât de mult. Fiind prea tânăr pentru a prinde acea perioada, nu m-a lovit nostalgia prea rău, deși este clar că filmul marșează foarte mult pe acest aspect pentru că se folosește de multe nume celebre de personalități din acea vreme din lumea filmului precum Bruce Lee sau Roman Polanski.

În schimb Once upon a time in Hollywood impresionează prin alte elemente, pe lângă dialogul delicios pe alocuri, avem parte de-o distribuție de senzație, o imagine superbă ce recrează atmosfera acelei perioade, o actorie excelentă, destulă comedie reușită și niscai violență exacerbată.

Alexandru Ion a văzut și el Once upon a time in Hollywood și a scris despre el pe Malaezu

În timp ce evenimentele reale sunt de un dramatism inegalabil, filmul lui Tarantino e mai degrabă o comedie satirică la adresa stilului de viață hollywoodian de la finalul anilor ’60. Abstract în mare măsură, amuzant aproape în permanență și foarte bine scris, Once Upon a Time in Hollywood e genul ăla de film față de care trebuie să te gândești puțin dacă urmează să-l consideri o capodoperă sau o mizerie. Dar, în ciuda faptului că e diferit față de orice alt proiect al lui Tarantino de până acum, cred că și pariul ăsta, penultimul pe o listă de zece, s-a dovedit a fi unul câștigător.

Ionuţ Mareş de la Ziarul Metropolis îl consideră uşor melancolic pe Tarantino în realizarea penultimului său film.

În stilul său postmodern, Tarantino amestecă relaxat fapte autentice cu întâmplări inventate, personaje reale cu personaje fictive, completate de un final contrafactual.

Rezultă un film-colaj imprevizibil din care răzbate plăcerea cineastului american, vizibilă în meticulozitatea cu care construieşte fiecare cadru, de a face portretul foarte personal al unei epoci care i-a alimentat imaginaţia.

Diana Ducă a fost surprinsă de filmul Good Boys

Cu siguranta stii filmele acelea pe care le condamni din prima judecand dupa trailer. Ultimele optiuni atunci cand vrei sa alegi urmatorul film pe care vrei sa-l vezi. Asa este si Good Boys, o comedie care desi are ca protagonisti niste copii si multe lucruri total nepotrivite pentru ei, te surprinde placut odata ce ajungi in fata marelui ecran si care cu siguranta iti face ziua mai frumoasa.

Și Cristian Mihalea s-a distrat la filmul Bad Boys

Pot spune că am râs în hohote la această comedie. Situațiile jenante, comportamentul și deciziile copiilor, dar și multe altele reușesc să stârnească râsul spectatorului de nenumărate ori. Este un amalgam de decizii proaste pe care băieții le iau și care transformă o zi obișnuită din viața unui elev într-o comedie de zile mari.

Și NiPeMi s-a distrat la film, însă a fost destul de confuz cu privire la el

Nu am înțeles, totuși, cui se adresează filmul, cei de-o vârstă cu protagoniștii nu au voie la film, deși perioada lor pre-adolescentină este subiectul peliculei, iar cei adulți nu știu cât de impresionați vor fi de acest film pentru că pe vremurile noastre, când dacii se băteau cu romanii, din moși strămoși, nu am avut parte de asemenea aventuri și nu ne regăsim în ele decât până la un anumit punct. Ăștia care ne-am schimbat buletinul de măcar 2 ori ne jucam cu cornete, cu lișii, cu Țară țară vrem ostași, nu cu dildo-uri și mărgele anale.

Raftul cu filme analizează filmul Searching cu John Cho în rolul principal.

Filmul Searching este surprinzător mai bun decât mă așteptam să fie. Avem în față o dramă, un thriller despre dispariția neașteptată a unei adolescente. Poveste tristă în familie, fata dispare, poliția este anunțată, tatăl încearcă să ajute așa cum poate, fata este găsită sau nu. Este o poveste oarecum clasică, iar cel mai bun exemplu de realizare care îmi vine acum în minte este pelicula „Gone Girl”.

Marius Oliviu scrie pe Ce filme văd despre filmul The Greatest Showman

Din păcate, sunt destule momente în care spectatorul are dubii că, acum două sute de ani, lucrurile stăteau chiar așa cum apar azi pe ecran. În realitate, spectacolul său a fost considerat multă vreme controversat deoarece exploata curiozitatea voyeuristică a lumii occidentale despre colonii. Însă filmul este entertainment chiar și când ți se pare fals (prin problemele de corectitudine politică pe care le pune în scenă), ceea ce se întâmplă mare parte din timp.

Tudor Costin Sicomas recenzează pe Filme-Cărți filmul Melancholia regizat de Lars von Trier

Intriga, desfăşurarea acţiunii, punctul culminant – iată noţiuni care îi par străine lui Lars von Trier. De fapt, Melancholia nu are o acţiune propriu-zisă, nu are un fir narativ desfăşurat într-un mod coerent şi logic pentru că nu aceasta a fost intenţia sa. Pornind de la iminenţa unui eveniment catastrofal la care este expusă Terra (ciocnirea planetei noastre de o alta, cu mult mai mare, denumită Melancholia) şi care este anunţat chiar de la început, renunţându-se la elementul-surpriză atâ de obişnuit în filmele-catastrofă, regizorul ţese pânza sentimentelor şi trăirilor extreme ale oamenilor puşi faţă în faţă cu o asemenea veste. Mergând chiar dincolo de acest strat şi pătrunzând în esenţa metafizică a creaţiei, planeta Melancholia, cea care va înghiţi Pământul, nu este altceva decât însăşi starea de depresie, din care omul cu greu mai poate ieşi la suprafaţă, iar Terra este întruchiparea feminină umană.

Adrian Solomon scrie pe Filme Recomandate o cronică a filmului asiatic Parasite

Filmul are propriul său ritm, și chiar dacă se mișcă mai încet în prima jumătate, nu simți mai deloc acest lucru, fiind prea preocupat să studiezi atent personajele complexe interpretate de niște actori excelenți, în frunte cu veteranul Song Kang-ho care este senzațional în această a patra colaborare cu Bong Joon-ho, care este parcă surclasat de mai tânărul Choi Woo-shik (cunoscut dintr-un rol secundar din celebrul Train to Busan). Dar odată ce suspansul se va înteți, o să vei rămâne țintuit pe scaun până la scenele de final.

NiPeMi continuă tp AFI 100 cu locul 067 – Who`s afraid of Virginia Woolf?

Dar la un moment dat s-a produs declicul și mi-am dat seama de profunzimea dialogurilor, că dincolo de aceasthead .main-small-navigation .sub-toggle.active .fa {color:#770077} .fa.search-top:hover, #masthead.colormag-header-classic #site-navigation.main-small-navigation lâcrmagZ- și bboys/"!nents-areGODlhAQABAIAAAdfix su-npt>
Emil Călinescu n to BusanEmil Călinescui clrate o .019-c4a,sste altd_o/filme/filmul-ca-pictura-metafo ogati,il C de ap. 70077} L'ult"><)le_ jute t pe tmanet(mle_ îi ilchim-1tl se va înt3)Jeę(uaimedpress.com/2019/08/13/baa. Situ-navigL’h t oi, d’Adèa-mHaAînmenea mlZ- ște de asemenea avaddtoany_shqua_save_ Blogoaddtoany_x solid #ddtoany_x solid_ass="sle deo lV va a2a_kinea2a_kin_rch-_14 #ddtoany_care Niciun comentariuAndreea filmlV va a2a_nu-ite_loads/20ea2a_co de r" minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/loads/20?03:0url1este %3A%2F%2Fd"> Niciun comentariu%2F clea03:0"menu">Andreea %20 Ni%C4%83%3A%2012%20 epo80%93%2018%20entari%20 o lume nFoads/201 m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_zy-image minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/zy-imag?03:0url1este %3A%2F%2Fd"> Niciun comentariu%2F clea03:0"menu">Andreea %20 Ni%C4%83%3A%2012%20 epo80%93%2018%20entari%20 o lume nTy-image m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_pncredibte minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/pncredibt?03:0url1este %3A%2F%2Fd"> Niciun comentariu%2F clea03:0"menu">Andreea %20 Ni%C4%83%3A%2012%20 epo80%93%2018%20entari%20 o lume nPncredibte m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_cake #ddtoany_-u-t a_incr_ .inner-wri0.w="nu-ite.inner-t-2019/#respond"> Niciun comentariu Niciun comentariu n">Andreea fiize-fulV va a2a_nu-ite_03:0edst 2minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/03:0edst?03:0url1este %3A%2F%2Fd"> Niciun comentariu%2F clea03:0"menu">Andreea %20 Ni%C4%83%3A%2012%20 epo80%93%2018%20entari%20 o lume nL3:0edIne m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_messnefil" minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/loads/20_messnefil?03:0url1este %3A%2F%2Fd"> Niciun comentariu%2F clea03:0"menu">Andreea %20 Ni%C4%83%3A%2012%20 epo80%93%2018%20entari%20 o lume nFoads/20 Messnefil" m/www.cinefilia.rize-înmenea mlass="c
 • august 19, 2019 rawl-ucam cc04/hs"httztyleu-lassico-muscmio ">&le_rrl fn n" Crawl/span> ucam cc04/dibilztyleuclassico muscmio >
 • k" rlpraaprecinader-august 19, 2019 ortamen- s7arwpipl-20 ">&re_rrl fn n">
  k"o/wp-coa href href ra href "posted-on"ici de știi critici dey-met"
  ss="posted-o6-filme-știi critici d-6-filme-s stere-aprider-botitle=știi critici d-6-r-botitle=>La anualept,lițs 9-mall-aug

  itatulnghi-t,lițsuclass="-mall-a//i2" class="menu-item menu-item-type-post_typ s="menu-item meitici d-nţis019-08-1ed-oI dil-nţis01Atropoluote-sI dilars ve _neest asin dacfn n" C Porquote-ot agdespre lme-C deo

  nu-item meitici d-id="mn-2019-panl19/0">Sebal19/0>Bunadete paed-on"ici ds="menu-n"ici ds=col me45iv> w me8a haxchigrch-65525iv>equi,e38requi,e-s

  nu-item meitici d-id="m ca pepanl19/0">BuDespreed-o ca pep="menu- ca pep= Cinefiliaequi,e3'>equi,e's://wi Gooditem meitici d-id="mI dilpanl19/0">BuDespreed-oI dilp="menu-I dilp= CinefI dilp= theess="rch-t"30a haxchigrch-1AEAA">Sang?resibedby-oI dil-nţis0v>equi,e3'>equi,e's://wi Gooditem meitici d-id="murlpanl19/0">BuDespreed-ourlp="menu-urlp= Cinefurlp= theess="rch-t"30a haxchigrch-2AEAA://wi Gooditem meitici d-subresize=14-ass==>>Despre Cinefcheckboxs="menu-iubresibe_ ici de n claubresibe_ ici de theessaubresibe-span clader-leftor ; -moz-appeea pce: checkbox; -webkit-appeea pce: checkbox;AA:/ nl19/0"lV va înbresibe-l19/0 n claubresibe-l19/0 >Sun al19/0>>

  nu-item meitici d-subresize=14-ass==>>Despre Cinefcheckboxs="menu-iubresibe_

  n claubresibe_

  theessaubresibe-span clader-leftor ; -moz-appeea pce: checkbox; -webkit-appeea pce: checkbox;AA:/ nl19/0"lV va înbresibe-l19/0 n claubresibe-

  -l19/0 > tatulass=-mesa stiloadsilafapt, ri susceptam un al19/0>>

  nu-item meid="mct-page mDespre"menu-iubpageem-object-pagen claubpagelV va înbpage theessPst as, deșint">SelAA:/ nDespre Cine'hidden'e"menu'itici dorder_ID' thees'9/" 'n c'itici dorder_ID'/ GoDespre Cine'hidden'e"menu'itici doraepre'n c'itici doraepre' thees'0'/ Go

  nu-pan clax"> < l> it>Despre Cinefhiddenen clakn det_ ici d_no mip="menu- kn det_ ici d_no mip= theess1718ce868fAA://wi nu-pan clax"> < l> it>Despre Cinefhiddenen clak_jsp="menu- k_jsp= theess231"://wi eolca="httrap">

  Alexai,e un fn mul.a> s-a distrat la kn det de cstaacy.com/www.cinefilia Afe filumafic. Fionu tecaaat>Dar laent">Sul-in-tlg/201.ro/" class=class=x e_slideGODlhnlass=class=ss="ll" src="h

  _subresize=14-/i2.wp.com/www.cinefilia

  _subresize=14"" width_subresize=14_/www.ciom-logo-liere-.wp.com/www.cotitle=>9-08->AbEmil C-tea stiloadsill fn n">-

  _subresize=14-/i>s="me ia.ro/wpubresibe-I dilpa il19/0"ro/w" width=nbresibe-l19/0 lV va îads/2019/04/header >_subresize=14-/i>s="meeeeAtropole-sIadsila ial19/0> iDespre CinefI dilp="menu-I dilp=>equi,e38requi,e-19T11:38requi,e- theess= ro/wpubresibe- clas-

  _subresize=14-/i a>

 • Niciun comentariu_subresize=14-/i/>s="meee item-typm-object-page e ee e "menu-" width_subresize=14s_/www.ce e > e AbEmil C-te! ienu-item-174 iep>s="me ca="httrap arch-forablecache&hiţ;: &hiţ;arat &hiţ;, &hiţ;sbiCacheEo/pos&hiţ;: &hiţ;>Al &hiţ;,&hiţ;callss="&hiţ;: &hiţ;ODc3YzgwNDhjY2Q.yNDI0Nzg2Y2YwZmQ1MzE2MDA4MDU=&hiţ;, &hiţ;sbiHmmentCache&hiţ;: &hiţ;>Al &hiţ;}'e deo lV va îb_/2018/07/_ia.ro/aspan clapad : 10px; pad ass="s: 0 it>lass=cposted-osbi_ saspan clapad : 5px;le deo lV va îbi_="tonțelenmenea mlZposted-osbi_="tol lV va îbi_hiddenee-fulV va sbi_="to_btt 2minte javaresize:void(0);-span clax"> < l> ss="author #770077;r #ffffff;019-08-19T11:38sbi_btt_eader-Ar!nent, și diel fn n">-08-19T11:38sbi_="ton bi_hiddenee- fn n">s=-fulV va oanel-title= s="Trtamen Bn moși-t,uote-deră ut. Iat"> ate ife-navarch-random-itimei0.wube de cembed/nSpzLPrsC3c="search-3AEAAtop"> tps:/fe-nabor
 • : 0 ulmiflow: hidden uca < in Rac- m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_zy-image minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/zy-imag?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_pncredibte minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/pncredibt?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_cake #ddtoany_-u-t a_incr_ .inner-wri0.w="nu-ite.inner-t-2019/#respond"> nTrtamen Bn moși-t,uote-deră u fiize-fulV va a2a_nu-ite_03:0edst 2minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/03:0edst?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_messnefil" minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/loads/20_messnefil?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-înmenea ml">Bună dune, altele mai ai 5T10:10:24însă use pambl ș5ste clar: filmefn n" "> ortamenul-năipe menu-iteu-tem-typeu-tem-tyregăsigenu--span clar #ffffff;ss="author-r #card">;borr #777777;borr #ffffff;pad :0px 16px;fo d-sch-:13px; Rac-top"> :26px;borr #f7f7f7;bor -moz-ttps:shqdow:l> -webkit-ttps:shqdow:l> ">B Vlearcc, Pitentl fn n">r #777777;bor;r #FFFFFF;borPte-cl fpostaaprecioa-c placepnțelpostaaprecioa-c pview oa-c pgrid oa-c papostaaprecieu-rowelenmenyle-ngrc ing eo”.dacfle-ngrxJeSati,oquote-Marvilmuuntincredibitre ghililincr/cineut, reliculul Keanu Reevetii nuMCU (MarvilmCân)lnic Uns5 ne in 1vmibilarfix ațiu2/povecui amente ître l Wolvghiecei adun fir ncr su-u-coquote-/un-taran-e3fr ncr sReevetiey-m-2019p://nibitatateamega/fe-ncte mambl ile hipe filmul lu "rch--decum wp- -3564"" width-wrzy- "varch-random-ii0.wp de ctem-type-post_typ t37.inner-recalc-dim me .inner-wrzy-arce-icorandom-ii2.wp de ctem-type-post_typ "rch--decum wp- -3564"varch-random-ii0.wp de ctem-type-post_typ t37.iarce-icorandom-ii2.wp de ctem-type-post_typ s-a distrat la fem-type-post_typpte-cl > Nici3-est i în pa19T11:38roreottom"19-08-1">Sanl19/0="Cuote-ttrtleetei Pte-cl 3 est i ft, și di…)l fn n">
 • Ni%C4%83%3A%203%20est i%20 o lume nFoads/201 m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_zy-image minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/zy-imag?03:0url1este %3A%2F%2Fd"> Ni%C4%83%3A%203%20est i%20 o lume nTy-image m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_pncredibte minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/pncredibt?03:0url1este %3A%2F%2Fd"> Ni%C4%83%3A%203%20est i%20 o lume nPncredibte m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_cake #ddtoany_-u-t a_incr_ .inner-wri0.w="nu-ite.inner-t-2019/#respond"> nPte-cl 3 est i fiize-fulV va a2a_nu-ite_03:0edst 2minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/03:0edst?03:0url1este %3A%2F%2Fd"> Ni%C4%83%3A%203%20est i%20 o lume nL3:0edIne m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_messnefil" minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/loads/20_messnefil?03:0url1este %3A%2F%2Fd"> Ni%C4%83%3A%203%20est i%20 o lume nFoads/20 Messnefil" m/www.cinefilia.rize-înmenea ml"> s-a distrat la fem-type-post_typo Nicpe menu-iteu-tem-typeu-tem-tyregăsigenu--span clar #ffffff;ss="author-r #card">;borr #777777;borr #ffffff;pad :0px 16px;fo d-sch-:13px; Rac-top"> :26px;borr #f7f7f7;bor -moz-ttps:shqdow:l> -webkit-ttps:shqdow:l> ">B Vlearcc, Pitentl fn n">r #440044;borCuom">P! ca mlZpostaaprecieu-to -x solid THwtea canea mIg"td34er-span claborfpostaaprecioa-c placepnțelpostaaprecioa-c pview oa-c pgrid oa-c p9 s-a distrat la fem-type-post_typouom">P-prin cuvintele rostite.
  Pălărisme în paralllywood/">Ni/span> Înctopatrize-h4atlpostaaprecioa-c pn">Crican, viit și uinner atviilărisme în paralllywood/">Niză pe P„> într-un stil surprinzător/ce-upon-a-time-in-hollywood/">NiPeM .dabri:// s-a distrat la fem-type-post_typouom">P-prin cuvintele rostite.
  s-a distrat la fem-type-post_typo Puripe menu-iteu-tem-typeu-tem-tyregăsigenu--span clar #ffffff;ss="author-r #card">;borr #777777;borr #ffffff;pad :0px 16px;fo d-sch-:13px; Rac-top"> :26px;borr #f7f7f7;bor -moz-ttps:shqdow:l> -webkit-ttps:shqdow:l> ">B Vlearului moom">Puritl fn n"> k" rlp>s="meeee s="ugust 19, 2019 in-ce-orvnefilsiv>dgmenpe menu-itbumppview.inner-bumppview"hupi>s="meeeu-u-crileoerendgmenee s=" Iat"meeee s="/lp>s="meeee rlp>s="meeee s="ugust 19, 2019 a cea- su- în pa19T11:38bumppview.inner-bumppview"hupi>s="meeeR>s="meeee s="ugust 19, 2019 inner atri-ai ce-vsivnner atri-a imo Deivnner atri-raîi ivnner atripa19T11:38bumppview.inner-bumppview"hupi>s="meeeEnner atritai ce vs vnner atri a imo De. Enner atritraîi . Enner atriee s=" Iat"meeee s="/lp>s="meeee rlp>s="meeee s="ugust 19, 2019 prin cuvintele rostite.
  s="meeelărisme în paralllywood/">Ni/- R>s="meeee s="ugust 19, 2019 ă s le adsi-i die-agatitia-petate-cei-iicipa19T11:38bumppview.inner-bumppview"hupi>s="meeeM s le /- , și die:agatiși sCitate pe tp ciee s=" Iat"meeee s="/lp>s="meeee rlp>s="meeee s="ugust 19, 2019 noze=le-agatle a34eppy-ads/py-a--agatusicpa19T11:38bumppview.inner-bumppview"hupi>s="meeeNopșice A s le /:metappy, Cds/pyne nuAgatusicee s=" Iat"meeee s="/lp>s="meeee rlp>s="meeee s="ugust 19, 2019 ouom">P-ost în pa19T11:38bumppview.inner-bumppview"hupi>s="meeeCuom">POsoate,n ee s=" Iat"meeee s="/lp>s="meeee rlp>s="meeee s="ugust 19, 2019 down-tyrabbey-10-motive-petate-carc-sa-nu-il-raczpa19T11:38bumppview.inner-bumppview"hupi>s="meeeDown-ty Abbey/- 10 motive Citate prin scu greliliraczee s=" Iat"meeee s="/lp>s="meeee rlp>s="meeee s="ugust 19, 2019 uwll"- su- fir ri-e fictie-fae aaor-f carus-hoobs:shqwpa19T11:38bumppview.inner-bumppview"hupi>s="meeeA uwlsu-qudiv cn-e3frije fictie: Fae darf carus: Hoobs clea Shqwee s=" Iat"meeee s="/lp>s="meeee rlp>s="meeee s="ugust 19, 2019 uwll"- su- fir ri-e fictie-menlt mbldth-ncrednatasthepa19T11:38bumppview.inner-bumppview"hupi>s="meeeA uwlsu-qudiv cn-e3frije fictie: MenurprBldth ncrednatastheee s=" Iat"meeee s="/lp>s="meo/wp-efch-forr #777777;bor;r #FFFFFF;borPremiein scupto/filmaeu mai po ca mlZpostaaprecieu-to -x solid THwtea canea mIg"td34er-span claborfpostaaprecioa-c placepnțelpostaaprecioa-c pview oa-c pgrid oa-c p "rch--ss=" wp- -939"" width-wrzy- "varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .inner-wrzy-arch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ "rch--ss=" wp- -939"varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .i://weadesizeu.ro/fKitchenabri:/ "rch--ss=" wp- -939"" width-wrzy- "varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .inner-wrzy-arch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ "rch--ss=" wp- -939"varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .i://weadesizeu.Little asemenea avaddtoany_shqua_save_ Blogoaddtoany_x solid #ddtoany_x solid_ass="sle deo lV va a2a_kinea2a_kin_rch-_14 #ddtoany_care m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_zy-image minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/zy-imag?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_pncredibte minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/pncredibt?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_cake #ddtoany_-u-t a_incr_ .inner-wri0.w="nu-ite.inner-t-2019/#respond"> nPremiein d .main-smallscupto/film u fiize-fulV va a2a_nu-ite_03:0edst 2minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/03:0edst?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_messnefil" minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/loads/20_messnefil?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-înmenea ml">r #777777;bor;r #FFFFFF;borIeaiân)ll a mlZpostaaprecieu-to -x solid THwtea canea mIg"td34er-span claborfpostaaprecioa-c placepnțelpostaaprecioa-c pview oa-c pgrid oa-c p "rch--ss=" wp- -939"" width-wrzy- "varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .inner-wrzy-arch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ "rch--ss=" wp- -939"varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .i://weadesizeu.DorarinzExnorogo "rch--ss=" wp- -939"" width-wrzy- "varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .inner-wrzy-arch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ "rch--ss=" wp- -939"varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .i://weadesizeu.Aefil Has Fallenabri:/ "rch--ss=" wp- -939"" width-wrzy- "varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .inner-wrzy-arch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ "rch--ss=" wp- -939"varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .i://weadesizeu.Ara.ris Fowl "rch--ss=" wp- -939"" width-wrzy- "varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .inner-wrzy-arch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ "rch--ss=" wp- -939"varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .i://weadesizeu.It: Chapcea/Twoo "rch--ss=" wp- -939"" width-wrzy- "varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .inner-wrzy-arch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ "rch--ss=" wp- -939"varch-random-ii1.wp de ctem-type-post_typ t7.inner-recalc-dim me .i://weadesizeu.SpiesurprDisguise asemenea avaddtoany_shqua_save_ Blogoaddtoany_x solid #ddtoany_x solid_ass="sle deo lV va a2a_kinea2a_kin_rch-_14 #ddtoany_care m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_zy-image minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/zy-imag?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_pncredibte minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/pncredibt?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_cake #ddtoany_-u-t a_incr_ .inner-wri0.w="nu-ite.inner-t-2019/#respond"> nInmCân)l fiize-fulV va a2a_nu-ite_03:0edst 2minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/03:0edst?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_messnefil" minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/loads/20_messnefil?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-înmenea ml"> 4AEAAnner-m" s Al AAnner-show-, s n>Al Aess="post.wp.comfb-xfbml firse-oysore=>9 r #777777;bor;r #FFFFFF;borAns5 neauote-năil a mlZpostaaprecieu-to -x solid THwtea canea mIg"td34er-span claborfpostaaprecioa-c placepnțelpostaaprecioa-c pview oa-c pgrid oa-c p

  20 se pambl r,elicri compmen4etanomabri:/ ■ 1927 stihel Roberts,eWelshelicri comabri:/ ■ 1928 Kdrs pnsonajpletfapa agatit c3f,tultFrizFrechigabri:/ ■ 1942 Robbe De Her=, Fl.rish gizorne nu moineutculabri:/ ■ 1944 Jedimy Chil<,eliculabri:/ ■ 1949 Anthony Denison,elicul men4etanabri:/ ■ 1951 JoAnn Cmen4oe,elicri comabri:/ ■ 1956 Debi Morgae,elicri comabri:/ ■ 1956 Gn coCol.,rPark Rer-c, Illdeois,elicul men4etanabri:/ ■ 1965 Robert Rusler,eliculabri:/ ■ 1967 Krarea Johnstoe,elicri comabri:/ ■ 1968 Leah Pncpa t,elicri comptanado8-omabri:/ ■ 1969 ViHollya Dillar<,elicri compmen4etanomabri:/ ■ 1975 Asya Awwwnto,elicri compitaBo8-omabri:/ ■ 1976 Enuka Okuma,elicri comptanado8-omabri:/ ■ 1976 Jon Bednthal,elicul men4etanabri:/ ■ 1980 Jonathan Le Billon,elicul bl tanicabri:/ ■ 1983 Yun Ito,eJaoanese c", t-e3f, compe nulicri comabri:/ ■ 1991 SpefcogoLpcke,elicri compmen4etanomabri:/ ■ 1993 Taym>rrParks,elicri compmen4etanomabri:/ ■ 1995 Sammi Hanratty,elicri compmen4etanomabri:/  m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_zy-image minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/zy-imag?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_pncredibte minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/pncredibt?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_cake #ddtoany_-u-t a_incr_ .inner-wri0.w="nu-ite.inner-t-2019/#respond"> nAns5 neași snăi fiize-fulV va a2a_nu-ite_03:0edst 2minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/03:0edst?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-fulV va a2a_nu-ite_loads/20_messnefil" minte este pelicul#ddtoany de c#dd_to/loads/20_messnefil?03:0url1este %3A%2F%2Fd">m/www.cinefilia.rize-înmenea ml">MaMiJV19 s-a distrat la fem-type-post_typce se se 2pe ">Sanl19/0="Ai susce publio < d .m2 Se pamber f2rize-tdn-td>9 s-a distrat la fem-type-post_typce se se 3pe ">Sanl19/0="Ai susce publio < d .m3 Se pamber f3rize-tdn-td>9 s-a distrat la fem-type-post_typce se se 4pe ">Sanl19/0="Ai susce publio < d .m4 Se pamber f4rize-tdn-td>9 s-a distrat la fem-type-post_typce se se 5pe ">Sanl19/0="Ai susce publio < d .m5 Se pamber f5rize-tdn-td>6-tdn-td>7-tdn-td>8910-tdn-td>9 s-a distrat la fem-type-post_typce se se11pe ">Sanl19/0="Ai susce publio < d .m11 Se pamber f11rize-tdn-td>9 s-a distrat la fem-type-post_typce se se12pe ">Sanl19/0="Ai susce publio < d .m12 Se pamber f12rize-tdn-td>13-tdn-td>14-tdn-td>159 s-a distrat la fem-type-post_typce se se16pe ">Sanl19/0="Ai susce publio < d .m16 Se pamber f16rize-tdn-td>9 s-a distrat la fem-type-post_typce se se17pe ">Sanl19/0="Ai susce publio < d .m17 Se pamber f17rize-tdn-td>18-tdn-td>9 s-a distrat la fem-type-post_typce se se19pe ">Sanl19/0="Ai susce publio < d .m19 Se pamber f19rize-tdn-tdrc="hu-day f20-tdn-td>21-tdn-td>2223-tdn-td>24-tdn-td>25-tdn-td>26-tdn-td>27-tdn-td>28-tdn-td>2930-tdntry-td caprecioad" cemfn n="6ru rla asemenea avad5 ntisecn-m_above_footerAess="post.wp.cominlogplacei>s="mm/www.cinefilia.rimguarch-random-ii2.wp de c-o">nner-recalc-dim me .inner-wrzy-arch-random-ii2.wp de c-o">nner-recalc-dim me .i://weadesizeus=la asemenea avfooter-spcketplacepnmp-content/ss="post.wp.cominlogplacei>s="ms="mes="meeee eee rlp>/ s-a distrat la fem-loads/20 de cC class="fa /">m/www.cinefilia.rimenea avfa fa-loads/20a.riiu/lp>/ s-a distrat la zy-imag de cC class="a .i.rimenea avfa fa-zy-image.riiu/lp>/ s-a distrat la fem-instagram de ctype-postpuncta /">.rimenea avfa fa-instagrame.riiu/lp>/ s-a dis#">.rimenea avfa fa-i0.wubee.riiu"meo/wp-ss="f="ene!-- .socillottomsm-->reee s="/="ent ="mes="meelpostaapreci.r-08->C class="l fn n">T mă:oColorMagtlt/ s-a distrat la zhecngrill de c-oecns/r ">m/www.cinefiliao lume nToecnGrill" 9-08->ToecnGrilll fn n">m/www.cinefiliao lume nWordPress=>9-08->WordPressl fn n">re!-- Instagram Feed JS --> v adubiajaxurl = strat la fem-type-post_typwp-adă /adă -ajax.php"; refdesizeu la asempan cladisplay:l> ">tr"f="ent "> ect-pc="harvlbnner-span cladvliflow:visible;der-le400px;top"> :250px;"> ect-pallowtransfir ncy n>Al AApan cladvliflow:hidden;der-le400px;top"> :250px;"t.wp.comfb-s-ar.i nner-minte este peliculloads/20 de cC class="fa /" nner-search-4AEAA nner-mop"> 25EAA nner-small-ia.rli iarat AA nner-adaoa-c Blog-search-arat AA nner-m" s Al AA nner-show-loadpime n>Al AA nner-show-, s narat A> ef="en r ref="en r ref="en r ettom efdesizeu /* */ efdesizeu efdesizeu /* ce: dloac799f9","is_adă : ","is_mobime: ","ajaxurl: este p\/\ fem-type-post_ty\pwp-adă \/adă -ajax.php","filg: ","oţding_ _arc: dner: \/gif;ssse64,R0lGODlhDwAPALMPAMrKygwMDJOTkz09PZWVla+vr3p6euTk5M7OzuXl5TMzMwAAAJmZmWZmZszMzP\/\ \/yH\/C05FVFNDQVBFMi4wAwEAAAAh+QQFCgAPACwAAAAADwAPAAAEQvDJaZaZOIcV8iQK8VRX4iTYoAwZ4iCYoAjZ4RxejhVNoT+mRGP4cyF4Pp0N98sBGIBMEMOotl6YZ3S61Bmbkm4mAgAh+QQFCgAPACwAAAAADQANAAAENPDJSRSZeA418itN8QiK8BiLITVsFiyBBIoYqnoewAD4xPw9iY4XLGYSjkQR4UAUD45DLwIAIfkEBQoADwAsAAAAAA8ACQAABC\pwyVlamTi3nSdgwFNdhEJgTJoNyoB9ISYoQmdjiZPcj7EYCAeCF1gEDo4Dz2eIAAAh+QQFCgAPACwCAAAADQANAAAEM\/DJBxiYeLKdX3IJZT1FU0iIg2RNKx3OkZVnZ98ToRD4MyiDnkAh6BkNC0MvsAj0kMpHBAAh+QQFCgAPACwGAAAACQAPAAAEMDC59KpFDll73HkAA2wVY5KgiK5b0RRoI6MuzG6EQqCDMlSGheEhUAgqgUUAFRySIgAh+QQFCgAPACwCAAIADQANAAAEM\/DJKZNLND\/kkKaHc3xk+QAMYDKsiaqmZCxGVjSFFCxB1vwy2oOgIDxuucxAMTAJFAJNBAAh+QQFCgAPACwAAAYADwAJAAAEMNAs86q1yaWwwv2Ig0jUZx3OYa4XoRAfwADXoAwfo1+CIjyFRuEho60aSNYlOPxEAAAh+QQFCgAPACwAAAIADQANAAAENPA9s4y8+IUVcqaWJ4qEQozSoAzoIyhCK2NFU2SJk0hNnyEOhKR2AzAAj4Pj4GE4W0bkJQIAOw=="}; v adPT_CV_PAGINATION = {"fdrs<: \u00ab","srev=: \u2039","nader: \u203a","fis<: \u00bb","goto_fdrs<: Mergi la pr s-a \u0103","goto_srev=: Mergi la p-a a acredioar\u0103","goto_nader: Mergi la p-a a urm\u0103cub-t","goto_fis<: Mergi la a fos s-a \u0103","currn-m_s-ar.:"P-a a actual\u0103nu ar","goto_s-ar.:"Mergi la p-a a"}; /* ]]> */ efdesizeu efdesizeu /* */ efdesizeu efdesizeu efdesizeu /* */ efdesizeu efdesizeu efdesizeu /* */ efdesizeu efdesizeu efdesizeu r /jsfjquery.bxsl" sr.ă .js?vli 4.2.10'>efdesizeu r /jsfnavigatast.js?vli 5.2.3'>efdesizeu r /jsfstickyfjquery.sticky.js?vli 2n50309'>efdesizeu r /jsffitvidsfjquery.fitvids.js?vli 2n50311'>efdesizeu r /jsfskipottom->efdesizeu r /jsfr -custom.js?vli 5.2.3'>efdesizeu /* */ efdesizeu efdesizeu efdesizeu efdesizeu efdesizeu efdesizeu _stq = window._stq || []; _stq.push([ 'view', {v:'hea',j:'1:7.7.1',blog:'156335226',, :'4087',tz:'3',srv:'fem-type-post_ty'} ]); _stq.push([ 'cliokTrdtherInia', '156335226', '4087' ]); efdesizeu s="maaprecir #fff; ss="author-r #000;.elpostaapreciWe use ceokies to ensure that we give yourinzble /expediefco on ouadwebsii . If yourc inue to use this sii we will assume that yourrin hcepy with it.l fn n"> s-a dis#">c="hcn-ac pa-c okie.inner-ceokie-e-icoac pa">aapreciOk>