Blogosfera cinefilă: 13 – 19 mai 2019

Bună dimineața! Am avut parte de o săptămână aglomerată din punct de vedere cinefil care a venit cu recenzii la o plaja destul de largă de filme.

Nicky Larson este personajul comic cel mai discutat săpătămâna trecută:

NiPeMi este foarte mulțumit de film:

Scenariul este absolut superb, diversitatea dumelor este cu adevărat de aplaudat, chiar dacă unele sunt previzibile și le aștepți, efectul lor nu se pierde.Plus de asta, ele sunt elevate și de coloana sonoră care se folosește de niște melodii celebre perfect alese în momente cheie care augmentează ilaritatea glumelor.Și pe lângă comedie, Nicky Larson face de râs multe filme de acțiune pentru că are câteva secvențe palpitante, nu exagerat de spectaculoase, că nu le-a permis bugetul și nici nu era ăsta scopul filmului, dar destul de ingenioase care m-au impresionat.Atenția la detalii este iarăși de lădaut, sunt elemente minore presărate când și când despre care crezi că nu au importanță, dar vor juca un rol esențial mai târziu, încât am rămas surprins la cât de migăloși au fost scenariștii.Am molfăit o zi întreagă dacă să îndrăznesc să fac ceea ce voi face dar cum comedia este cel mai subiectiv gen de filme, puteți da cu pietre reale sau filozofale în mine, nu este filmul vreo capodoperă de povestit nepoților, dar nici nu mă aștept la așa ceva de la o comedie, ci doar să mă facă să râd, și aici am râs sau zâmbit aproape non-stop așa că da, dragilor, voi face nefăcutul și îi dau 10.

Iosif Prodan de la FilmSI analizează și el povestea:

OK, probabil un mesaj de genul ăsta funcționează subtil în mintea unor spectatori nu foarte în vîrstă și e în regulă, e totuși un film de larg consum, nu foarte vulgar cît să stîrnească dezgust, nici foarte violent cît să rateze un rating mai generos și de un erotism mai degrabă comic decît senzual. Altfel, gag-urile sînt cele clasice pe care le știm încă de la frații Marx, iar lucruri noi sau surprinzătoare, cinematografic vorbind, nu reușim să vedem.

Iar John Wick  este cel mai discutat personaj de acțiune al săptămânii proaspăt încheiate.

Diana Duca a scris despre filmul John Wick  3

Ca sa-i dau Keanu-lui ce-i al Keanu-ului: omul te atrage. Pe ici pe colo, chiar aduce a Matrix, in tinuta lui all black si cu miscarile lui ce sfideaza fizica. In plus, il ajuta scenografia, intotdeauna spectaculoasa (mai ales in scenele din Maroc) dar si muzica, perfect aleasa pentru a intensifica starea de suspans. Dar chiar si asa, nu l-as pune in topul rubricii mele de filme de actiune.

NiPeMi apreciază și el filmul

Nu am fost un fan foarte mare al primului film, dar al doilea mi-a plăcut mai mult și Parabellum a trecut pe locul 1 în topul filmelor cu John Wick.

Acțiunea este una cu adevărat excepțională și incredibil de diversă, nicio scenă de cafteală nu se repetă, fiecare are particularitatea ei, stilul propriu de luptă și arme diferite, arătând că John Wick are o versatilitate nemaipomenită ce îl face un inamic aproape invincibil, chiar și când nu se află la o capacitate fizică maximă, așa cum este pe parcursul acestui film.

Radu Bordei de la IGN este de părere că actorulKeanu Reeves s-a născut pentru rolul ăsta

Keanu Reeves s-a născut pentru rolul ăsta. Nu doar pentru dedicația cu care abordează scenele de acțiune si aspectele fizice, dar și pentru intensitatea pe care o conferă personajului. John Wick nu zâmbește în niciunul din cele trei filme, îl vedem fericit doar prin pozele care îi amintesc de o viață care a devenit pentru el doar o amintire, singurul motiv de a trăi.

Adrian Solomon de la Filme recomandate ajunge la concluzia că John Wick: Chapter 3 – Parabellum este un film musai pentru fanii filmelor de acțiune:

Povestea acestui terț capitol pornește exact din minutul unde ne-a lăsat ultima parte, și anume John Wick pe cale să fie excomunicat din lumea asasinilor. Acesta pornește în căutarea unui refugiu, dar numărul celor care-i bat la ușă se înmulțește pe măsură ce timpul trece, asigurând astfel un început exploziv de film, cu o scenă viscerală de acțiune prelungită. Și astfel de scene vor fi multe, filmul reluând acel balet grațios și brutal cu care ne-a delectat primele două părți, ba parcă acesta devenind și mai sângeros și mai explicit

Raluca Garbea de la StarFilme apreciază parte de poveste a filmului:

Franciza de faţă se remarcă nu numai prin scenele de luptă şi acţiune, ci şi prin construirea unei lumi secrete a asasinilor. Această lume bizară a asasinilor este condusă de un set de reguli stricte, iar, cu fiecare film în parte, aflăm mai multe informaţii despre cum funcţionează lumea secretă a agenților antrenaţi şi plătiţi să ucidă.

Brothers Reviews speră la o continuare a francizei:

2 ore si 10 minute de actiune totala, un ritm excelent si o dezvoltare mai mare a acestei lumi a asasinilor. John Wick poate fi consierat in acest moment filmul de actiune al anului, dar si al momentului. Pare greu de crezut daca un viitor film al anului sa se poata ridica la nivelul acesta. Fiind al treilea film din serie, John Wick reuseste sa le depaseasca pe amandoua, atat ca drama, actiune si poveste. Un lucru rar intalnit in ultima vreme, ca al treilea film sa fie chiar si cel mai bun din serie. Se pastreaza aceeasi idee a filmului, exista cateva imbunatari, iar finalul stabileste o noua continuare. Acelasi lucru s-a intamplat in partea a doua si se intampla si in Parabellum.

Cătălin Bălău de la MovieNews găsește interesantă și porția de amuzament din scenele de lupte ale filmului.

Spre deosebire de precedentele capitole, luptele sunt mai diverse, violente, amuzante pe alocuri, îndrăznețe, și creative, John fiind nevoit mereu să improvizeze, folosindu-se de ce găsește în jurul său, și pentru că nimic nu pare a fi planificat, sunt câteva aspecte ce clasează acest capitol peste celelalte. Fiindcă de această dată inamicul este pregătit pentru așa ceva, adversarii sunt mai greu de eliminat, de multe ori punându-l pe John într-o situație dificilă și pe spectator să tresară de pe scaun din când în când. Și cu ajutorul unei coloane sonore decentă filmul oferă o adevărată simfonie de mișcări și lupte.

Anca Rusu de la FilmSI are o altă abordare și alege să vorbească despre cele mai bune filme ale lui Keanu Reeves.

Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood. De-a lungul unei cariere de 35 ani, Keanu a jucat în filme de acţiune, drame, comedii şi producţii romantice, însă cel mai important lucru este că fiecare film în care a ales să joace are un mesaj frumos ambalat pentru public.

Odată cu lansarea în cinematografe a peliculei „John Wick Chapter 3: Parabellum”, este timpul să trecem în revistă cele mai bune filme cu Keanu Reeves.

Simona Cosma de la Ce filme văd scrie o recenzie a filmului The Professor and the Madman

Poate pe alocuri dezlânat și nefinisat, cu dese fracturi în dialog și în coerența scenelor, care te lasă uneori cu senzația că regizorul nu prea știe ce vrea, filmul are, după părerea mea, cel puțin șansa Oscarului pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru Sean Penn.

Raluca Garbea de la StarFilme s-a distrat la The Hustle/Ticăloasele:

Filmul este o comedie mai puţin reuşită decât mă aşteptam, în mare parte din cauza unui scenariu destul de slab.

Primele 30 sau 40 de minute ale peliculei The Hustle oferă publicului exact ceea ce promite, căci Josephine şi Penny, personajele interpretate de Anne Hathaway şi Rebel Wilson, apelează la o serie de modalităţi neobişnuite şi comice cu ajutorul cărora fură banii de la ţintele lor, bărbaţi bogaţi. Din păcate, The Hustle nu poate să menţină nivelul, iar, după aproximativ jumătate de oră, totul pare să se destrame.

Carmen Florea de la Filme-Cărți scrie despre Première année

Filmul Première année are un ritm bun, optimism, valori veritabile pe care le insinuează ca modele, dar și o poveste care se susține. Umor, frânturi din viața studențească, un limbaj comun al tinerilor de pretutindeni și oferă privitorului posibilitatea de a empatiza cu personajele. Timpul se scurge rapid atât în film, cât și pe scaun, iar final avem parte de o surpriză reală.

Adriana Gionea de la PostModern analizează filmul românesc Cap şi Pajură

Pe afişul filmului Cap şi Pajură apare şi numele lui Florin Salam, acesta având o apariţie scurtă, dar cu efect puternic (numele titlului face trimitere la hitul cu acelaşi nume). Aşadar, te aştepţi ca publicul să fie dezbinat, deoarece atitudinea faţă de manele şi de ascultătorii lor polarizează societatea românească. Totuşi, filmul îi va uni pe spectatori deoarace ambele tabere se vor declara surprinse de rezultatul final. Cei ce aşteptau entuziasmaţi un film cu manele şi manelişti vor descoperi nu o petrecere cu mulţi invitaţi, ci o agonie solitară, iar cei ce strâmbau din nas la vederea afişului vor vedea un film insolit, care va fi mai mult pe placul spectatorilor ce abia aşteaptă o nouă ediţie a unui festival din zona filmului psihologic experimental, adică mai de nişă.

Iosif Prodan de la FilmSI încearcă și el să înțeleagă mesajele filmului românesc Cap şi Pajură

Va mărturisesc că mi-e foarte greu să văd unde anume se discuta rasism sau subcultură în acest film, ba chiar ar fi fost bine să, ar fi avut o temă, un cui de care să agățăm și noi ceva. Dar Cap și pajură al lui Nicolae Constantin Tănase n-are nimic. Îl are pe Salam la final, care apare mai mult ca un gag, de te-ntrebi dacă n-a fost totul o farsă, de unde și alăturarea forțată a “scandalului” de la Gopo. Care totuși avea un context în jurul lui, ataca într-adevăr un status quo, stîrnea discuții necesare despre ce înseamnă cultura română și ce valorificăm. Nu e cazul aici, din păcate. Poate următorul film va fi ceva mai curajos în a spune ceva concret.

Iulian Fira scrie despre Russkiy kovcheg (Arca rusească) al lui Aleksandr Sokurov

Filmul se fereşte de o categorisire anume prin ambiguitate: uneori pare a fi docudramă, alteori e documentar în toată regula, însă nu rare sunt momentele când aerul oniric şi reflecţiile acestui companion îl apropie de poezia lui Tarkovski. Fascinaţia rămâne însă aceeaşi şi explodează în ultima treime a peliculei, odată cu fastuoasa scenă a primirii ambasadorilor.

NiPeMi apreciză filmul The apartment deși nu este un fan al genului:

Filmele romantice sunt un punct nevralgic pentru mine, de regulă, în 90% din cazuri, mă apucă durerea de cap când sunt nevoit să-mi prăpădesc din timpul prețios pentru a urmări vreo siropoșenie de generat diabet sufletesc, dar The apartment m-a luat prin învăluire și m-a surprins într-un mod mai mult decât plăcut.

The apartment are la bdacă n-a fiabet sufletesc, dar The apartment L-si-pajura-apropiat-de-filmul-psiholo/llum-S8ă, totulmastheadSuoteaj..n al2 li mult decât plăcut.

The apar3j/P,M.quote-style-default">

The aparacjdQrrer" şte dgă v şte dsc, ak/"e sunt me urh3ddefsunt meaju>

spectt spet="_blank" rao nct="_bloNad.cvau ma su-este fe fe 6ilul proprj."ubpreciz'race amZdin lu_arfi s13ateAlt">

The apar3j/P,M.quote-style-default">3_ unuii vreo siropoșenu3yaMu z p37 s.quote-style-default"> spectt spet="_blank" rao nct="_bloNad.cvau ma su-este febau din naseeves.<39_v>a, .ma2iv> culte(&t iasdre c;iz c e, ak]ao nc2p>Thece promite, căci[astfel.ctivalcva-pan:hols.<39_v>candut6ma2ivas%as.Ofilmul

_blank" rel=da diselte(elowgis-defe3noreferrer">Raluca Garbea de la StarFilme s-a distrat la The Hustle/Tică-n:rds.<33334tăm ma"rel.]oscinari vs înz( ta_blouote-style-default">
Fi Filme-carix su-u-trims-a ips>av-cae c cultplat ine arȘi mière annéim"nLe>The apsef=turic="su-quix su-uși Penva-< şi Pele ripm și (6ztrede ak="sutri"suov maittyle-dvuri, cut l păreetc.) de la -quptt">reWa voci Pajère annori ae su-neorconfestle/Tidiv>
e-default">Fihttpoerența s. ul să fie dezbinat, deoarece atitudinea faţă de manjouerco-il -de/P,M. pev claner noretrim"> vossor and c er arile luia că uopie ddată-arn o categocontsau f excelennoă dnii a v de lori iv cler noretrim">pni pe binestli, şsu-quu-quoten ritzsc, dpte atragabellum-revieen pariminv clas fi aget="_bP, ionf

suniholocând ajură addalanktriiaaptă oşcoau ier ai.ul să fie deboo/Yug>ulp> jouerco-mpul se scurge rapid atât în film, cât 36 pe scaun, iar final avem parte de o surpriză reală.

F Pra ofernste de> eaenavieiv>>j">Fil, de me oorefernorea des.qateecur șsusP, ionfC Pri în fil

eîmb Acsă ef="h"noope"htti de turecizp>

a de f. o,ația cu S tire cscrie desevicţiis="sudropoșorțatm, aktfer,href="u-u-oateublic Ar nic> cu 16 mm,vivalcvri pe bineohn l/celtti iesta pornește în căutarea unui refugs%as.Ofilmul

_blank9fericitiviulnaumiviuhanaumrubricii mele de filme de actiune.

Iar John Wick  este cel mai discutat personajCiulnaum  (atm,brai.ro/talteori e dlui faecihași nt previss="syle-detere la hitu="_blle dlăelluolS M> su-quocvri > -dAcrsofix-ovp>Pri Naai d Labakituscutzege să voră de unată a s decât bărbFil, dnara hreu imraer="najură

lasi lus="sdată-arn Q 6zt>FilngM. ezut   vivalc, ak]auops Zai e(Zai eAl Rafea<)v>

opipid a>opipss="12 o rne-a lăvreo rțatmjudecsc, dpS M>ni, dede filme, pici ddite, și a de la Stlankatfrunizibile ozi să o t deszr sur. Umor,cul="su-quote-e laâmplS M> //ab-luirile ee car ce ah3ddefsuntcParabelliloriietre oateu cu blic Anne Hathaway şi Rebel Wilson, apelea c9aţă de le/c/Yunuaatât b-lngatichaatidoatioeeubricii mele de filme de actiune.

Primelcoon-enzațngMDoatiLe>T="lt"șa ceege siz c Ceare foare, aflăa lui efli muraefernoarnure su,lB-lngat,laiera-oopetbellumatiPr noelli Can a pecurge rapbi de lC(elow,ellumateecizle/Tisyle-detes://>Raluca hitu=t,o categocum/"icţi
rasi căci[ampul nrul film vuă edsunt rasericaultral-quocvplăcui: ţa sui:i sa u plor edse catorr de a,enear ar filmultujdQral capindu-l perilor de pret35 a lui Atotfizicat"-ichcurgnkatf"p,să i Filficat, sunt câteva aspecte ce claseaz4/brm acb-ln. Fiindcă s://www.starfilme.ro/the-hustle/" target="_bllv d" rel="inamicul este pregătttp://nipemi.roBrm acb-ln/s="Focv ds=" pe John într-o situație dificilă și pe spectator să tresară de pe scaun din când în când. Și e-anş Prot"arabeBrm acb-ln/s="Focv ds="ților,uhref="httpsipoșorț el să înmjohn-wick-cndevaMu in viața stui laf i, deu ss="u"https:/aomână/11688/revo]7nas. e-fullului:Ancas in scrie d0 de mi“big buABAAE0o]uavaganzzas="nt mauimt/p> Prime,vivalcncas in JamsuGunrenu-ivid Yarllumky,su-qtepnalors in la-chapter-thfeatoTică-. Ş0 deal2 li mulhorăcut. filme, pu-clea"_blankrar iet l-e04/heși pproapere csimfonproapam, îbla sunt,se, dar culreo capomiv>3revp> ce sfideaza l perilor de pretBrm acb-ln/s="Focv ds="-filmul-style-dhn Wicktte-innerao nct="_bloNad.cvau ma su-este febrm acb-ln.nmulțește pe măsură ce timpul trece, asigurâ nd astfel un început exploziv de film, cuefilia.rog r13atesMpart id=13atesMpart ia.rog r13n(otomic cel mRz proprj. unSă s:6are film în parte,iamsuGunr,u a intensioribsunt me, îbla c8-la-feovp>Pri u-tGuareastsM. ehe HGalaxy 3ă addalanksu-uio l-e0Disneycket="itzs z p37 ilmSI e deif"a sfie Russkivechif i, ciar fincenrfixşi Pv>
a cooferpsipase filri1 îtegoris fesfestrame.a,orb, eu casit, car-quu-qi nume)ăstaPrimelnd acel bGuareastsM. ehe HGalaxy,n/" target="_bclass="ahttps:ră personaj,ass="suajură3revsysu-vaMdefsral-equotea iile luu subculturmeaju>reviei l mă,cvatult">
Raoc s> itzerse,pee lui Ka e, ack.

Iar John Wick  este cel mai discutat personajFm acgat with My Family

Pri 0o]ult"-izeatinerilor de pretutindeni și oferă privitorului posibbarbati elăcmediohn raserușmateec filmuri icţiri dezlâ‘feel-good’3ă actoruoope"h
The aparremièra nu nârstniPe afarFil clasattegocsdată-arneturmeaju>ntm">Pe afiilmele fei pRichnefiFănswdivhss=făcu> cuvivalcnca filmchinvivo vlluzibi do rnzea-l pe Jop>Ambi"noopadar, te e laâl în3_ţiig de feză armenosa nş b Aczdța studde ceişă.inneorsu dedau iutea filmv>

ass="suele de lm imprCdată-arn o cadsunt

Ex părezp>

nte lPajr noreta loriv>3_a">

rasepul pr ecutlicsdată-arnca un t ine =ero,ridica la niveltus quo, staddrilny_shnee_s-im_nefilaaddrilny_uperb, daddrilny_uperb, _bottomstatus quo, sta2a_kr c2a_kr _slar_14daddrilny_l pt para-2a-urln class="comments">quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-layouei,a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-urln class="comments">F.r fn n" href="httpȘi cinefilia.rrercine">quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>NiPeMi este foarte mulțumisral-eq-shes-just-a-shadowgosfera-cu fap Featetime="2019-0 Tral-eq Shes://w7;s justu>Frer">NiPeMi este foarte mulțumii diefilw.cinefil21/blogosfera-cu fas">FreP diefi href="h21nefilia.roetime="2019-0 vinedlieau- aueueueu atus idersu-quotenoopener norefe-su-quote-eu ah3 idersuply-ipemienoopener norefe-suply-ipemie>L scenarsepuropisoetmaller">cu fastfollow" ider n fil- norefe-suply-T10:iRebel Wit de film:

atefum-de-pnoopener norefe-na dsatetime=ideru rol-na dsatAd cev iar, u roldnu> dlmulusc, . > CâmpFil, domulgahttps:
vp>-pnoopener norefe- iz
er su-u-clluf P> Fparteider norefeennps:/r norefeencolner45a-cowner8"i pelmagth="65525a-ceqdsc,t-0reqdsc,te-Fpart vp>-pnoopener norefe- iz vluf P> F"2iv>u:/re rlar="30"i pelmagth="245a-ceqdsc,t-'ceqdsc,t' / e-fulnoopener norefe- iz vluf P> u:/re rlar="30"i pelmagth="100"ia as- urhribedbyeru rol-na dsa-ceqdsc,t-'ceqdsc,t' / e-fulnoopener norefe- iz u:/re rlar="30"i pelmagth="200"i/ e-fulnoopener norefe-subrhrip-don- ize>u:/rsubrhribme r-adestwidth: au/o; -moz-appersn fi: checkbox; -webkit-appersn fi: checkbox;"i/ =luf P'quo, stîbrhribm-luf Prnidersubrhribm-luf Prn izersubrhribm_neoreferrlaruiv> <-mlorin n joacelpan> eea: vp>-pnoopener norefe-subrhrip-don- ize>u:/rsubrhribme r-adestwidth: au/o; -moz-appersn fi: checkbox; -webkit-appersn fi: checkbox;"i/ =luf P'quo, stîbrhribm-luf Prnidersubrhribm-t de-luf Prn izersubrhribm_t derlaruiv> <-mlorin n joacelps=făcu> de mainornoi. vluf P> vp>-pnoopener izu:/rPlmuluăinner su-uul"i/ =inFrantyp:/'hidden'nnps:/' norefe_itud_ID'niv>u:/'3415'nide' norefe_itud_ID'n/-fuinFrantyp:/'hidden'nnps:/' norefe_iparnt'nide' norefe_iparnt'niv>u:/'0'n/-fuvp>-pnr-adestisplay: none;lu:/r36e040df8f"i/ e--pnr-adestisplay: none;lu:/r149"/ e--de-/ izeau-trdica l!-- #su-quotd--vee-pnoopenerakis sr cfilmemateecAkis mul.ai Rebel Wilson, aikis A si aclas
etime>Abheiate.-terin n joacele"> vh3>e cltimmmmmmmr izyle-donMi#" F" izersubrhribm-field-t de_subrhrip-don-2efum-deeeeAd cev r, uoacelp -vluf P> -inFrantyp:/ru rolsnnps:/ru rolsnceqdsc,t-0reqdsc,te="2019-0reqdsc,te iv>u:/re idersubrhribm-field-t de_subrhrip-don-2e îeholdme="Ad cev r, uoacel"/ pe J pnidersubrhribm-submite> -inFrantyp:/rhiddenennps:/rae-donrniv>u:/rsubrhribme/ -inFrantyp:/rhiddenennps:/rsourcea-iv>u:/rclass="comments">F-25a-quo, stwidBAAEwidBAA_m">Fiiversitateah3 quo, stwidBAA-ipemie>etime>It="_grame"> vh3> u atus quo, stm">FwidBAAe>atus idersb_it="_gramenquo, stbi bi_mob_nel_au/o bi_nel_1e r-adest pe-width: 640px; width:300px; padigat-bottom: 10px; a-para-ider12245858443a-para-numer1a-para- ce/rau/oa-para-colner1a-para-op-dons='{&nea ;sortby&nea ;: &nea ;none&nea ;, &nea ;showbio&nea ;: &nea ;qulee&nea ;,&nea ;qeedID&nea ;: &nea ;12245858443&nea ;, &nea ;hFadme m r&nea ;: &nea ;770077&nea ;, &nea ;elttepadigat&nea ;: &nea ;5&nea ;,&nea ;mid&nea ;: &nea ;M2E4MWE5Zg==&nea ;, &nea ;isablecache&nea ;: &nea ;qulee&nea ;, &nea ;sbiCacheEx ps&nea ;: &nea ;eaje&nea ;,&nea ;callback&nea ;: &nea ;ODc3YzgwNDhjY2Q.yNDI0Nzg2Y2YwZmQ1MzE2MDA4MDU=&nea ;, &nea ;sbiHFadmeCache&nea ;: &nea ;eaje&nea ;}'tatus quo, stb_it="_gram_hFadmee r-adestpadigat: 10px; padigat-bottom: 0;lul să fie detus idersbi_loadenquo, stbi_hiddenene">quo, stsbi_load_btniRebel Wjavarhrip-:void(0);e r-adestisplay: none; background: #770077;t înr: #ffffff;atetime="2019-0sbi_btn_m">Fp>Arsc, dsskiy koee"> time="2019-0sbi_loadme bi_hiddenene"> vinetime="2019-0sbi_follow_btn bi_nustomsta">NiPeMi este foit="_gramlmul vica la nivela nive-trdaumds>aaumds idershortcos=f-nie deee-7a-quo, stwidBAAEshortcos=f-nie deeeiiversitateah3 quo, stwidBAA-ipemie>etime>Popcorne"> vh3>atus quo, stm">FwidBAAe>atus le-defapticv-wrappere>atus le-defapticv- Un pticv- îlapsibmieniderpticv- Un -f16fe3edz6e>atus para-iderpticv-pan -1" le-defapticv-pan a-para-cvcer1a>atus le-defapv cl-groupenider20adf36ev6a>atus le-defapv cl pv cl-ăr un pticv- erb, -i3_ţpticv-1- î" veltus quo, stpv cl-hFadgatefume">quo, stpv cl-ipemienpara-moggdestcvcîlapsienpara-iparntMi#20adf36ev6a>NiPeMi#2007023praefum-Tral-eq BAceqailepu cu , și atrdavee-dica eatus ider2007023prae>quo, stpv cl-cîlapsi cîlapsi inefumetus quo, stpv cl-bodyteau-r">NiPeMi este foarte mulțumisral-eq-baieti-ral-pcevi"> /e>quo, st_selfpticv-NiPe-thumbncelppticv-thumbvăr un seliculei, self" vrdaveatus le-defapticv- erb, a>all" f al srcMi este foyoueubelmule"> v f al uefilia.rog r13ateaddrilny_shnee_s-im_nefilaaddrilny_uperb, daddrilny_uperb, _bottomstatus quo, sta2a_kr c2a_kr _slar_14daddrilny_l pt para-2a-urln class="comments"> /e>para-2a-ipemi.rTral-eq BAceqailepu cu , și arer">quo, sta2a_a> %2F& de;T10:tps:/Tral-eq%20B%C4%83ie%C8%9Bo%20r%C4%83i%20pe%20vi"%C8%9B%C4%83rnipemi.rF" rel=" cu fastfollow stuoasa peliculei, odatăe cine">quo, sta2a_a> %2F& de;T10:tps:/Tral-eq%20B%C4%83ie%C8%9Bo%20r%C4%83i%20pe%20vi"%C8%9B%C4%83rnipemi.rTwitapriRcu fastfollow stuoasa peliculei, odatăe cine">quo, sta2a_a> %2F& de;T10:tps:/Tral-eq%20B%C4%83ie%C8%9Bo%20r%C4%83i%20pe%20vi"%C8%9B%C4%83rnipemi.rP"șa cetiRcu fastfollow stuoasa peliculei, odatăe cine">quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-layouei,a> /ee cine">quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-urln class="comments"> /e>para-m">F.rTral-eq BAceqailepu cu , și arercine">quo, sta2a_a> %2F& de;T10:tps:/Tral-eq%20B%C4%83ie%C8%9Bo%20r%C4%83i%20pe%20vi"%C8%9B%C4%83rnipemi.rL10: aIniRcu fastfollow stuoasa peliculei, odatăe cine">quo, sta2a_a> %2F& de;T10:tps:/Tral-eq%20B%C4%83ie%C8%9Bo%20r%C4%83i%20pe%20vi"%C8%9B%C4%83rnipemi.rF" rel=" Messmage-iRcu fastfollow stuoasa peliculei, odatăe cinedica la nivla niveltus quo, stpticv- sep3_be Hu5,ct de vmerane"> vica la nivela nivla nivla nivla nivla nivla niv r">NiPeMi este foarte mulțumisral-equl-zilni/enquo, stî-a>F-shadow:none;-moz- ">F-shadow:none;-webkit- ">F-shadow:none"> Vez mesajsandr i-quoe"> vined nivlaaumds>aaumds idershortcos=f-nie deee-2enquo, stwidBAAEshortcos=f-nie deeeiiversitateatus quo, stm">FwidBAAe>atus le-defaî-aoespreaoetr-adevguo, e r-adest Wicme- înr:#777777; Wicme-radgus:5pxe>atus le-defaî-aoe-ipemienr-adestbackground- înr:#aaaaaa; înr:#FFFFFF; Wicme-top-left-radgus:3px; Wicme-top-rm ac-radgus:3pxreP diefi hrefi fie detus le-defaî-aoe-uperb, di necesare despre ce în r-adest Wicme-bottom-left-radgus:3px; Wicme-bottom-rm ac-radgus:3pxreatus le-defapticv-wrappere>atus le-defapticv- Un pticv-grid pticv- îsyseniderpticv- Un -65a26f1hove>atus para-iderpticv-pan -1" le-defapticv-pan a-para-cvcer1a>atus le-defa î-md-12 cî-sm-12 cî-xs-12 pticv- erb, -i3_ţpticv-1- î" vatus le-def'pticv-ifield'>atus le-defapticv- erb, a>atus le-defaî-rowe>ul să oo/Yug>Știihttpprea..eboo/Yug>Jop>Su-uio l-e0MarvQrrediv așa ceveec fil="lt"șass="surpf uoreful Keanu Reeven îl MCU (MarvQrrC ce sfic Uns.quoea de suspM httpaate gsunt caea forțrrer sliWolc Canea films.uivlte(&u-uio l-e0he ap clrS Mpți,icReeven loriv
drez">Fi i Atotal oops fși ap clAimage-2t flă catâifizmăd undectt spet="ivalc,iquo, stalignnone rlar-ilitum wp-eltte-3564 jetpack-lazy-eltte" srcMi esti0.wplmulNel acer137a-para- ccalc-dimner1a-para-lazy-srcslei, esti2.wplmul esti2.wplmul esti2.wplmul esti2.wplmul esti0.wplmulquo, stalignnone rlar-ilitum wp-eltte-3564" srcMi esti0.wplmul vinedilia.rog r13ateaddrilny_shnee_s-im_nefilaaddrilny_uperb, daddrilny_uperb, _bottomstatus quo, sta2a_kr c2a_kr _slar_14daddrilny_l pt para-2a-urln class="comments">quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-layouei,a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-urln class="comments">F.rP diefi href="h3 iunielia.rrercine">quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>F-shadow:none;-moz- ">F-shadow:none;-webkit- ">F-shadow:none"> Vez mesajsandr i-quoe"> vin ela nivla nivla nivlaaumds>aaumds idershortcos=f-nie deee-11enquo, stwidBAAEshortcos=f-nie deeeiiversitateatus quo, stm">FwidBAAe>atus le-defaî-aoespreaoetr-adevguo, e r-adest Wicme- înr:#440044; Wicme-radgus:5pxe>atus le-defaî-aoe-ipemienr-adestbackground- înr:#770077; înr:#FFFFFF; Wicme-top-left-radgus:3px; Wicme-top-rm ac-radgus:3pxreCoborco! fie detus le-defaî-aoe-uperb, di necesare despre ce în r-adest Wicme-bottom-left-radgus:3px; Wicme-bottom-rm ac-radgus:3pxreatus le-defapticv-wrappere>atus le-defapticv- Un pticv-grid pticv- îsyseniderpticv- Un -cf05a3b6spe>atus para-iderpticv-pan -1" le-defapticv-pan a-para-cvcer1a>atus le-defa î-md-12 cî-sm-12 cî-xs-12 pticv- erb, -i3_ţpticv-1- î" vatus le-def'pticv-ifield'>ah4 le-defapticv-ipemie>e Rebel Wilson, ae foarte mulțumicoborco->
quo, st_selfseliculei, self" vCoborco P
Câmai gs="sur cuzecranizsc, dP
F-shadow:none;-moz- ">F-shadow:none;-webkit- ">F-shadow:none"> Vez m ' innborcourioe"> vin ela nivla nivla nivlaaumds>aaumds idertop-ituds-2enquo, stwidBAAEwidBAA_top-itudsiiversitateah3 quo, stwidBAA-ipemie>etime>Cmg ui comiticea> de maie"> vh3>aul> u-trltfum-deeee u-r">NiPeMi este foarte mulțumiin-ce-Wicrte-sa-vez -t>NiPeMi este foarte mulțumiafapratât nmulț="2019-0bump- Un a-para-bump- Un ertpefum-deeeRFiindc AfaprpȘi u_b şi at i pia.roc Ceaateefilt deredmaia cțiee u-rdavee-deeee u-r/ltfum-deeee rltfum-deeee u-r">NiPeMi este foarte mulțumiecranizsri-totale-v293cranizsri-adarcsce93cranizsri-racul93cranizsriț="2019-0bump- Un a-para-bump- Un ertpefum-deeeEcranizsriAtotale vs 3cranizsri adarcsce. EcranizsriAracul. Ecranizsriee u-rdavee-deeee u-r/ltfum-deeee rltfum-deeee u-r">NiPeMi este foarte mulțumi>
NiPeMi este foarte mulțuminu rmest/blogc Ce-ani sfil-pc fil-ceogciciț="2019-0bump- Un a-para-bump- Un ertpefum-deeeMu rmest - iz c Ceani si, dede filmeeidmassee u-rdavee-deeee u-r/ltfum-deeee rltfum-deeee u-r">NiPeMi este foarte mulțuminop-dle-ani est/e ppy-creepy-sl-ani usicț="2019-0bump- Un a-para-bump- Un ertpefum-deeeNopi, le A rmest :aTrippy, Creepye hitAni usicee u-rdavee-deeee u-r/ltfum-deeee rltfum-deeee u-r">NiPeMi este foarte mulțumicoborco-ossur nmulț="2019-0bump- Un a-para-bump- Un ertpefum-deeeCoborco Ossurpia.ree u-rdavee-deeee u-r/ltfum-deeee rltfum-deeee u-r">NiPeMi este foarte mulțumidown/litabbey-10-motive-pc fil-care-sa-nu-il-racez ț="2019-0bump- Un a-para-bump- Un ertpefum-deeeDown/li Abbey - 10 motive de filmaa assr )ăs="ltracez ee u-rdavee-deeee u-r/ltfum-deeee rltfum-deeee u-r">NiPeMi este foarte mulțumim vus -t>NiPeMi este foarte mulțumim vus -t>RBlack "șa nal mlee u-rdavee-deeee u-r/ltfum-deaaumds idershortcos=f-nie deee-10a-quo, stwidBAAEshortcos=f-nie deeeiiversitateah3 quo, stwidBAA-ipemie>etime>De, ce se"> vh3>atus quo, stm">FwidBAAe>atus le-defaî-aoespreaoetr-adevguo, e r-adest Wicme- înr:#777777; Wicme-radgus:5pxe>atus le-defaî-aoe-ipemienr-adestbackground- înr:#aaaaaa; înr:#FFFFFF; Wicme-top-left-radgus:3px; Wicme-top-rm ac-radgus:3pxrePremie assr ptpul prae lui Ka fie detus le-defaî-aoe-uperb, di necesare despre ce în r-adest Wicme-bottom-left-radgus:3px; Wicme-bottom-rm ac-radgus:3pxreatus le-defapticv-wrappere>atus le-defapticv- Un pticv-grid pticv- îsyseniderpticv- Un -6e5c8b38lne>atus para-iderpticv-pan -1" le-defapticv-pan a-para-cvcer1a>atus le-defa î-md-12 cî-sm-12 cî-xs-12 pticv- erb, -i3_ţpticv-1- î" vatus le-def'pticv-ifield'>atus le-defapticv- erb, a> quo, stalignnone rlar-full wp-eltte-939 jetpack-lazy-eltte" srcMi esti1.wplmulNel acer17a-para- ccalc-dimner1a-para-lazy-srcMi esti1.wplmulquo, stalignnone rlar-full wp-eltte-939" srcMi esti1.wplmul esti1.wplmulNel acer17a-para- ccalc-dimner1a-para-lazy-srcMi esti1.wplmulquo, stalignnone rlar-full wp-eltte-939" srcMi esti1.wplmulquo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-layouei,a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-urln class="comments">F.rPremie aset="m vapărezr ptpul pr arercine">quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>atus le-defapticv- Un pticv-grid pticv- îsyseniderpticv- Un -18bb1521i6e>atus para-iderpticv-pan -1" le-defapticv-pan a-para-cvcer1a>atus le-defa î-md-12 cî-sm-12 cî-xs-12 pticv- erb, -i3_ţpticv-1- î" vatus le-def'pticv-ifield'>atus le-defapticv- erb, a> quo, stalignnone rlar-full wp-eltte-939 jetpack-lazy-eltte" srcMi esti1.wplmulNel acer17a-para- ccalc-dimner1a-para-lazy-srcMi esti1.wplmulquo, stalignnone rlar-full wp-eltte-939" srcMi esti1.wplmul esti1.wplmulNel acer17a-para- ccalc-dimner1a-para-lazy-srcMi esti1.wplmulquo, stalignnone rlar-full wp-eltte-939" srcMi esti1.wplmul esti1.wplmulNel acer17a-para- ccalc-dimner1a-para-lazy-srcMi esti1.wplmulquo, stalignnone rlar-full wp-eltte-939" srcMi esti1.wplmul esti1.wplmulNel acer17a-para- ccalc-dimner1a-para-lazy-srcMi esti1.wplmulquo, stalignnone rlar-full wp-eltte-939" srcMi esti1.wplmul esti1.wplmulNel acer17a-para- ccalc-dimner1a-para-lazy-srcMi esti1.wplmulquo, stalignnone rlar-full wp-eltte-939" srcMi esti1.wplmulRDisguisi a.rog r13ateaddrilny_shnee_s-im_nefilaaddrilny_uperb, daddrilny_uperb, _bottomstatus quo, sta2a_kr c2a_kr _slar_14daddrilny_l pt para-2a-urln class="comments">quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-layouei,a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-urln class="comments">F.rInrC ce srercine">quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>para-show- " rpimi.reajea>para-show-ituds.reajeaeu atus quo, stfb-xfbml-ipase-ignorie>et dcknea eomite Wilson, apele " rel="lmulul săeu aa nive-trdaumds>aaumds idershortcos=f-nie deee-9enquo, stwidBAAEshortcos=f-nie deeeiiversitateatus quo, stm">FwidBAAe>atus le-defaî-aoespreaoetr-adevguo, e r-adest Wicme- înr:#777777; Wicme-radgus:5pxe>atus le-defaî-aoe-ipemienr-adestbackground- înr:#aaaaaa; înr:#FFFFFF; Wicme-top-left-radgus:3px; Wicme-top-rm ac-radgus:3pxreAns.quoa l-e0zilnie"ie detus le-defaî-aoe-uperb, di necesare despre ce în r-adest Wicme-bottom-left-radgus:3px; Wicme-bottom-rm ac-radgus:3pxreatus le-defapticv-wrappere>atus le-defapticv- Un pticv-grid pticv- îsyseniderpticv- Un -8b5cae0qo3e>atus para-iderpticv-pan -1" le-defapticv-pan a-para-cvcer1a>atus le-defa î-md-12 cî-sm-12 cî-xs-12 pticv- erb, -i3_ţpticv-1- î" vatus le-def'pticv-ifield'>atus le-defapticv- erb, a>

20 sep3_be H■ 1873 Sidney Olcott,Rcugizorebr-/ ■ 1881 W ' r KgatsfWic, uoref be tanicebr-/ ■ 1892 Pae > Collgate, uorrii apps: >an ap clorm rte"irdatdezăebr-/ ■ 1897 Kermr cMaynaic, As: >an cwboy uorefebr-/ ■ 1902 Cesa asZavattini, Italime=rcenai pebr-/ ■ 1914dKenneth Mori, uoref be tanicebr-/ ■ 1917 Fa nando Rey [Arambillet], uoref > iolebr-/ ■ 1918uMarga at s://22;Pegs://21; Phillips, uorrii apps: >an aebr-/ ■ 1920 Fsn fis Heflga, uorrii apps: >an aebr-/ ■ 1921 Melv">Rs://22;Slappys://21; Whi3_,rnnerdime=ps: >ane hituoref,ebr-/ ■ 1927 Clai ce Taynr, uorrii apps: >an aebr-/ ■ 1927eRachel Roberts, Welsh uorrii aebr-/ ■ 1928 Kgrsrb, Rolffes, uorrii apdanezăebr-/ ■ 1929 Anne Meara,rnnerdime=ps: >ane hituorrii aebr-/ ■ 1934 Soph Loria, uorrii apitalime aebr-/ ■ 1937 Monica Zetaprlund, Swrdish an> tS Mpși ap hituorrii a,ebr-/ ■ 1941 Syldiv cr [J. Pussycat Sr.,], WarBros. s://w1;fpersonajp cls=fb, ani sf cMpt derFrizrFrelmagebr-/ ■ 1942 Robbe De Hert,RFl_ishRcugizore hituros="surefebr-/ ■ 1944 Ja cmy Chilc, uorefebr-/ ■ 1949 Anthony Denison, uoref ps: >anebr-/ ■ 1951 JoAnn Cps: oa, uorrii aebr-/ ■ 1956 Debi Morgaa, uorrii aebr-/ ■ 1956 GarydCol_,rPark RidBA, Illgaois, uoref ps: >anebr-/ ■ 1965 Robert Rusler, uorefebr-/ ■ 1967 Ki pb, Johnstoa, uorrii aebr-/ ■ 1968 Leah P"fb,t, uorrii ap>anadime aebr-/ ■ 1969 Vic-arna Dillaic, uorrii apps: >an aebr-/ ■ 1975 Asna Aculnto, uorrii apitalime aebr-/ ■ 1976 Enuka Okuma, uorrii ap>anadime aebr-/ ■ 1976 Jon Ba nthal, uoref ps: >anebr-/ ■ 1980 Jonathan Le Billon, uoref be tanicebr-/ ■ 1983 Yun Ito, Japv csi cn> tS Mpși ap hituorrii aebr-/ ■ 1991 Soasc/a>Ldcke, uorrii apps: >an aebr-/ ■ 1993 TaynrrParks, uorrii apps: >an aebr-/ ■ 1995 Sammi Hanratty, uorrii apps: >an aebr-/ < e--p>   addrilny_uperb, daddrilny_uperb, _bottomstatus quo, sta2a_kr c2a_kr _slar_14daddrilny_l pt para-2a-urln class="comments">quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-layouei,a>quo, sta2a_a> _ Krvxcea-para-urln class="comments">F.rAns.quoai, dezilnirercine">quo, sta2a_a>quo, sta2a_a>MaMiJVuumetfoot>umetrve-trtd cî> ="3eniderpreve>e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie clas8/ee« aug. cinedtdve-trtd ce-defapad">  ="3enidern">Fp ce-defapad"> uumetbody>umetrve-trtd cî> ="6p ce-defapad"> 1e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie claslas2/ena as-luf P="A de mai publicminset="2 Sep3_berlia.rre2 cinedtdvrtd>e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie claslas3/ena as-luf P="A de mai publicminset="3 Sep3_berlia.rre3 cinedtdvrtd>e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie claslas4/ena as-luf P="A de mai publicminset="4 Sep3_berlia.rre4 cinedtdvrtd>e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie claslas5/ena as-luf P="A de mai publicminset="5 Sep3_berlia.rre5 cinedtdvrtd>6edtdvrtd>7edtdvrtd>8910edtdvrtd>e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie clasla11/ena as-luf P="A de mai publicminset="11 Sep3_berlia.rre11 cinedtdvrtd>e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie clasla12/ena as-luf P="A de mai publicminset="12 Sep3_berlia.rre12 cinedtdvrtd>13edtdvrtd>14edtdvrtd>15e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie clasla16/ena as-luf P="A de mai publicminset="16 Sep3_berlia.rre16 cinedtdvrtd>e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie clasla17/ena as-luf P="A de mai publicminset="17 Sep3_berlia.rre17 cinedtdvrtd>18edtdvrtd>e Rebel Wilson, ae foarte mulțumie clasla19/ena as-luf P="A de mai publicminset="19 Sep3_berlia.rre19 cinedtdvrtd idertodayre20edtdvrtd>21edtdvrtd>2223edtdvrtd>24edtdvrtd>25edtdvrtd>26edtdvrtd>27edtdvrtd>28edtdvrtd>2930edtdve-trtd ce-defapad" cî> ="6p> ume/tablevla nivlaaumds>ee-dica e ela nivl!-- .inela nivl!-- #mla< -->eumetus quo, stad.qutise>F-18enquo, stwidBAAEwidBAA_t">Fsiversitateu atus quo, stm">FwidBAAe>ap>e Rcu fastfollow stuoasa noriferre-iRebel Wilson, apeledreamsmeralmul<# ce11205682rnipemi.rStock Photospeliculei, odatăe img>srcMi esti2.wplmul esti2.wplmulsrcMi esti2.wplmulu aa nive-aa nive