Blogosfera cinefilă: 3 – 9 iunie 2019

Bună dimineața! Valul de căldură a venit între noi cu filme proaspete și pline de povești interesante. Săptâmâna trecută a fost una dintre cele mai aglomerate din punct de vedere cinefil din ultima vreme, iar filme care mai de care mai interesante si-au etalat poveștile. Iată ce a punctat internetul despre apariția lor.

Adriana Gionea scrie pe PostModern despre Cyrano, mon amour

Subiectul filmului este inspirat chiar de frământările autorului Edmond Rostand, care a dat naştere piesei Cyrano de Bergerac, poate una dintre cele mai iubite şi jucate pe scenele din Franţa. De fapt, filmul te face să-ţi imaginezi încercarea lui Rostand, aflat în pragul eşecului, de a evita sărăcia prin scrierea unei piese cu succes la public. Tentativa de a crea piesa perfectă oferită unui public pretenţios ia forma unor peripeţii simpatice, din care nu lipsesc oscilaţia între muza sentimentală şi visătoare şi nevasta devotată, cu picioarele pe pământ, periplul prin stabilimente ce ofereau plăceri erotice de lux, prieteniile durabile, idealurile, rivalităţile din culise, entuziasmul ce alternează cu teama de eşec.

Cristina Mitrea scrie pe 4 arte despre trauma adolescentină din filmul Ma

Cum Octavia Spencer mi-a plăcut în toate rolurile în care am văzut-o (Minny în „The Help”, Karen în „Instant Family” etc.), am decis să merg la avanpremiera „Ma” doar de dragul ei – citisem că filmul e horror, chestie care nu mă cucerise, deoarece simt că anul ăsta mi-am depășit porția de horror-uri. Totuși, „Ma” s-a dovedit destul de ușor digerabil, deoarece e mai mult dramă decât horror.

Ana Marin scrie la Cinemil despre filmul Ma

Filmul MA este dur și poate fi o palmă peste sistemul de învățământ, dar și peste a părinților care nu sunt atenți la schimbările comportamentale pe care tânărul sau tânăra din casa lor le manifestă. Vei vedea manifestări criminale, sadice și intenții meschine doar pentru o clipă de hlizeală pe seama cuiva ingenuu care nu se încadrează în tiparele cerute de „majoritatea socială” a liceului. Nu ești ca ei, ești ceva ce trebuie „distrus” pentru a ști unde îi e locul. Vezi filmul cu cineva care nu e slab de inimă și gândește-te că fiecare acțiune are și o reacțiune!

Diana Duca a analizat filmul Ma

Impresie generala – o idee foarte buna, o interpretare de exceptie, dar scenariul ar fi putut merge mai in detaliu
Mie mi-a bifat asteptarile: motiv credibil si expus gradual, cat sa starneasca interes si curiozitate, interpretarea Octaviei Spencer pur si simplu grozava (nu stiu daca o s-o mai pot privi vreodata interpretand un personaj pozitiv) iar schitarea personajului Sue Ann inspirata si inspaimantatoare.

Nici NiPeMi nu se putea abține să nu scrie despre filmul Ma

Filmul era suficient de terifiant chiar și când Ma nu făcea nimic (prea) ieșit din comun, dar ultima treime mi-a depășit orice așteptări, când Ma se dezlănțuie și își arată adevărata față.

În mare parte Ma este un thriller, dar nu lipsesc secvențele de horror pur însă am fost scutit de porcăriile de jumpscares.

Este ritmul destul de lent în prima oră și ceva, dar niciodată Ma nu devine un film plictisitor pentru că am fost captivat de interpretarea senzațională a Octaviei Spencer

Cristian Mihalea recenzează și el filmul Ma

Imaginile și cadrele se completează perfect, detaliile, imaginile, peisajele fiind nelipsite din această peliculă.
Sunetele și muzica sunt extrem de bine alese și cu ajutorul lor se formează atmosfera dorită, ori una de petrecere și distracție ori cea de teroare și suspans.
Sunt momente în care spectatorul tresare pe scaunul din cinematograf și multe altele în care nu știe la ce să se aștepte. Este un film imprevizibil și fiecare noua secvență este complet neașteptată.

Sorin Mincă scrie despre filmul Ma pe IGN

Cea mai bună parte a filmului mi se pare, culmea, lipsa unor caracteristici deosebite ale personajelor. Adolescenții, părinții lor dar și Ma sunt niște personaje destul de simple și umane, plauzibile (mai puțin Ma, dar nu știi niciodată). Cred că se simte nevoia de așa ceva printre avalanșele de povești cu personaje cu capacități extraordinare.

Andreea scrie pe Bucharest journal despre filmul Godzilla

Interesant este faptul că deși filmul se numește Godzilla, avem parte de cadre impresionante cu mai mulți monștri sau titani (cum sunt numiți în film) și cu scene interminabile de distrugere în masă a celor mai importante orașe de pe planetă. Deseori, veți observa asemănarea cu Jurassic Park.

NiPeMI recunoaște că a găsit alt film gingaș, The sun is also a star, pe care să-l calce cu barosul pe falange.

Filmul este realizat de așa natură încât este pur și simplu fad, nici nu are scene să te emoționeze până la inundație oculară, dar nici nu sare la interval cu secvențe din alea debile, care te invită să faci caterincă maximă de film.

Este ca soia, nu are niciun gust.

Din păcate, The sun is also a star este complet lipsit de emoții, nu este nici romantic, să oftezi cu poftă la schimburile de dulcegării dintre cei doi, nu este nici dramatic, să îți iei pulsul la fiecare minut să fii sigur că nu îți intră inima în comă de durere și nici măcar amuzant nu este, să mai ridezi un pic colțurile gurii.

Bianca Sterie scrie la Moviecore despre Booksmart

De la bun început, toată lumea a știut că filmul nu va fi credibil dacă în distribuție nu se regăsește un duo credibil de prietene bune. Povestea se hrănește din chimia celor două bune prietene, Molly și Amy, iar actrițele Beanie Fedstein și Kaitlyn Dever redau asta perfect.

Diana Duca vorbeşte despre povestea lansării filmului Pokémon Detective Pikachu

Inainte ca filmul sa ma aduca la cinema, campania lui de lansare a facut diferenta: aparent, fusese incarcat pe net, insa video-ul ce pornea ca o adevarata pelicula era un loop al lui Pikachu. Smart move!

De altfel, simpla prezenta a lui Ryan Reynolds, ce-i imprumuta vocea lui Pikachu, este suficienta sa te atraga. Daca-l urmaresti pe Twitter pe actor, stii ca umorul lui e garantia unei runde sanatoase de ras. Un mic secret? Dany de Vito fusese ales inaintea lui Ryan Reynolds, dar n-a fost sa fie.

Sorin Mincă scrie pe Movienews despre Pokémon Detective Pikachu

Întreaga aventură este acompaniată de o coloană sonoră pe atât de potrivită fiecărui moment, pe atât de greu de ținut minte după vizionare. Fiindcă narațiunea nu se referă la turneele de pokémoni, nici nu vei auzi clasica melodie decât într-un moment neașteptat, un higlight al laturii comice a filmului chiar.

Adrian Solomon de la Filme Recomandate prezintă așteptările acestui film

Pentru fani va fi o adevărată plăcere să își vadă creaturile preferate în toată pufoșenia lor tri-dimensională, fie că vorbim despre Bulbasaur, Psyduck sau Mewtwo. Povestea încearcă să te surprindă și să îți ofere câteva momente neprevăzute dar să nu vă așteptați la ceva foarte profund, de fapt cine merge să vadă Pokemon pentru o poveste complexă și o profunzime a personajelor?

Cristian Mihalea se declară impresionat de drăgălășenia lui Pikachu

Cireașa de pe tort este însă Pikachu, cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat (ajutat firește și de tonul vocii amuzantului Ryan Reynolds), extrem dar extrem de simpatic, iubăreț și absolut superb prin reprezentarea de pe marele ecran. Te vei îndrăgosti pe loc de el în momentul când îl vei vedea, este adorabil!

Andreea de la Bucharest journal este și ea captivată de Pikachu

Filmul este plin de răsturnări de situație, fiind interesant de urmărit evoluția personajelor și cât de ușor băieții răi devin de fapt băieții buni și viceversa. Apar mulți pokémoni, mai ales din prima generație și sunt destule scene drăgălașe pe care mai mult ca sigur le-ați reperat încă din trailer.

NiPeMi prezintă filmul All the president`s men

All the president`s men ne prezintă cu lux de amănunte modul în care a ieșit la lumină afacerea Watergate care a dus la demisia președintelui Richard Nixon.

Nu avem deloc acțiune, totul se reduce la interviuri peste interviuri, telefoane peste telefoane (instrumente care devin parte integrantă din ființa jurnaliștilor) și o permanentă fugă pentru confirmări peste confirmări, iar tensiunea crește din cauza/datorită senzației de paranoia care coboară încet, dar implacabil, peste capetele jurnaliștilor cu cât aceștia se apropie de miezul nevralgic al schemei puse la cale de înalte oficialități americane.

Radu Bodei de la IGN consideră noul X-men un final de drum

Acestea sunt personaje de care, teoretic, ar trebui să ne pese după atâtea filme și totuși lipsește acea conexiune prezentă la filmele Marvel, de exemplu. Poate pentru că totul este parcă pe repede înainte și nu avem timp să digerăm ce se întâmplă cu eroii noștri. Lupta interioară a lui Jean, frica pe care o simte atunci când realziează că a devenit un pericol pentru cei pe care îi iubește, frica lui Charles Xavier când vede că tot pentru ce a muncit atâția ani se prăbușește în jurul lui, toate aceste elemente se petrec puțin prea repede.

NiPeMi se declară nemulțumit de filmul X-Men: Dark Phoenix

Dar de unde, Dark Phoenix este format dintr-o îndelungă secvență reluată de câteva ori și care constă în niște indivizi urmărind-o pe Jean Grey, o porție de taclale de genul: Hai cu noi, ne pare rău, îți dăm ție felia de tort cea mai bună, ăsteia îi mai pocnește o venă, mai nivelează ceva cât să nu adormim de plictiseală, o taie în altă parte, și ciclul se reia.

Sorin Mincă scrie pe StarFilme despre X-Men: Dark Phoenix

E un final totuși nesatisfăcător. Da, firele narative sunt încheiate frumos în mare parte, și ai un sentiment de pace. Finalul este unul destul de închis, mai ales că nu există vreo scenă after-credits. Desigur că poți face continuări cam din orice, dar sentimentul oferit este unul de finalitate. Păcat că potențialul puterilor lui Phoenix este irosit, e păcat ca cel mai puternic mutant să nu-și arate puțin mai mult din capacități.

Silviu Tănase de la Movienews nu prea crede în noul film X-Men

E dificil de discutat fără a intra în spoilere însă deja am început acest film cu stângul, dintr-un motiv evident, trailer-ul a spus mai mult din poveste decât trebuia. La baza lui da, este o altă perspectivă asupra personajului Phoenix în care se transformă Jean Grey, lucru pe care l-am văzut deja într-un film anterior, X-Men 3: The Last Stand, însă în această variantă există mai multe fire şi plot-uri care îmbogăţesc acest personaj, interpretat de Sophie Turner, pe care o cunoaştem din Game Of Thrones, că Sansa Stark. Revin toate personajele din celelalte filme însă au un rol mai de fundal în timp ce în film urmărim personajul lui Jean Grey în mod exclusiv cu câteva momente în care filmul revine asupra lui James McAvoy care reintră în piele personajului Charles Xavier.

Cristian Mihalea pare mulțumit de filmul X-Men: Dark Phoenix

Prin urmare, fie că este filmul care încheie sau nu legendara serie “X-Men”, “Dark Phoenix” va oferi un final epic demn de prestigiul îndrăgitei serii cu super-eroi. Vor exista multe momente de acțiune intensă, confruntări între personaje dar și momente extrem de emoționante în care vom înțelege legătură dintre persoazite-style-defan-dark-phoenix/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Cristian Mihalea pare mulțumit de filmul X-Men: Da's="su-quote-inner su-u-clearfix su-1 lui C(oref fe1umit d5/a>(oreoeferrer">Crer">otistr'fault">
ntru ce 9AitMe lass #contens">Dar dek PeCireașanch9=ae ac, ce-pe 9Aatro%ohu.acaopr moareo =lat Twoe însu-uc1aho stoi>Cir-trp uese cu sutialuoare re interminabile de distrutMi-, pe cat este unul%ohoAatroquo'MI recunoaște căs-erminaje de care, teoretic, aașancht Twoe însu-u-

'fisscri::8r:8rdeianccrahoe impresionl3 cluur-unoaște e, The sun is also a star0hnte modul în care a ieșit la lumină afacerE un final totuși ne8rentuljpomdprtom/pv ss=preAAIBRAA7">tfaptlul ohoAatrei,rim"p cpit 9Aatro%ohd devin ult dcare a dat inscaon juruliviei l a fiigule lui Jazi fohd cotlăcat Faml:livi>otTwoă. Adrian Solomon de la Filmc>Crer">Cre-noir-div><ă test-lartiget_way-1997-79066hnte modul în care a ieșit la lumină afacern reomzavanuass="su-quote su-Ce fitat">

Cireașa de pe tort este însă Pikachu, cu un simț al umorului foarte bine daă.

ne8rsv> it rey, o >Adrian-title">rget="_blank" rel="e e, The sun is also a , Theie.Dar de unde, Dark Phoenix este format dintr-o îndelungă secvență reluată dns-i Scncă )nt sictin7"larent, fumai autantru virpunde sa-i NiPim ce se onajului Phcol/arbn Mincă
scrieAu-quRusu Waterotin7"jutte siSiyn Deveanm acțiote-:lui C(oref fe1umitent,siferrer">Adri10u-itemli> o-eft-se-ghin-ph-e-dcc esteinks"efaulristbljulu lte">10l lui Jean ark-n acțghin-phă nu cc estei, ks"efaulris bljulu lte=nu-t nui C(oref fe1umitent,siferrer">Adricdreeaae-d-f="htte-10u-itemlare-vri "> Cre mai deref="httuniel lui Jare vri tion --> learfix su-u-trim">Cireașa de pe tort este însă Pikachu, cu un simț al umorului foarte bine dCyranoacam diniv climportantenuchar cu cârm cuiv recunoaând x-men-d X-Miirk-phoeutv>

< pâncrahorget="Ve îcelnivepet="tă lamul de mai acam nipemi. lui J="httbljulu lteand,ournal.n ks"efaulrroaând x-men la filarent,tyle Mincă scrlearfix su-u-trim">Cireașa de pe tort este însă Pikachu, cu un simț al umorului foarte bine Vtigiss="paare dvedea,ieste adoan Glașem acțblockbusi i, ksr:#5i,hzy- lișa ți monritmul dess în ae

scrie pe StarFilme despre prerescun: Dark Pri ă-chernobylme Recomanre-de T-a Filmc>Dar de unde, Dark Phoenix este format dintr-o îndelungă secvență reluată dnam ita Karen în ri ă n Chernobyl, pornen „Iit deAitMe de gro etat de ș="p-ţi ima. Fiindced lui Jcțiu vei arn Mih-ţi imar redhe fitat o pi orăacam ita Karen în . Di-ri tat. ocup>Bune ți monricilaţGrey, o pim de la ri ă n">Budin teva momentand, ate compleb la ri ăe slChernobyli sercând veiv> scrlearfix su-addatany_squot_si p_ss="inner-addatany_e noi cuaddatany_e noi c_de_sliix este formata2a_kec p2a_kec_1" /_14uaddatany_liau sc
earf"cat-liblish forclass="cleare noi cuwrap sfera forcare formatk Phoen-wp/li> Nirezintă așteptările aceinmc>u îl - lui- este celia Movienews a ie1">&nîre"> n clas
udiv cubiv> u format dbiv> u/diue>Bună l",v> an class="se'hidest's 'cate'udiv'9/#resp_.ro/cID'u-u-cn class="se'hidest's '0'u-u-ctp>enuspan>Criue Aacyhnte modul în care a ieșfollow șit la />Afnci c celor ve%p9sel acaen la

Bunăovestalenu-i. --> -2 u format> jetpack_subction -->_> >-cine>Abo/06/ma-ieiu,eeaaes"> nt < sfera sfera cx" method="ge#lder="Cautpene"-acstep-te isdul utf-8nudiv cubctiobp-ciun-ciun_subction -->-2 >id="m enudiv cubctiobp-e/dille elabquodiv jetpack- dbctiobp-labqun format creen-rix"> -2 >id="mmmmAdvin ldeeaaest eilabqui en class="seae/dill> "equired srequiredifila/" srequiredi /diue>-2 on" type="subAdvin ldeeaaes"v> --> nudiv cubctiobp-

en class="seahidest u en class="seahidest u <" rel="bookmark">
m mm m s_> m Abo/06/ma-ie! e id="m ul < !-- #>p!-- #-3611 >-cine>ragulgram"> nt < id="menu-item- fpost-3611sb_iagulgram u format bi bi_ssl_1 bi_> os= fd="menu-item-sb_iagulgram_inefili/span> f u>Criark"> f uliaspan>ark">Crivp/012f357183293344ee2801451b321858/5E6059FF/t51.2885-lass150x150/55952389_2567641703251255_7204927348368474112_n.jpg?_nc_ht=se noi c.cdniagulgram">Cr > f u"menu-item-sbi_inefil_img_hovor/ansvgnu-item-sbi_new_"fa y-coiagulgramy-cow-14",j, i-hidestm- rue9/Mache-cove%p9ssed s9/MacheBulbixentrb9/Mache>Adnarfigulgram uron>99.5/i>132.1s-2.6-102.7 i>132.1c7.8-19.6 22.9-34.7 42.6-42.6 29.5/11.7 99.5/i 132.1-9s102.7-2.6 132.1 9c19.6 7.8 34.7 22.9 42.6 42.6 11.7 29.5 9 99.5 9 132.1s2.7 102.7-9 132.1ziv vg>e Crivp/012f357183293344ee2801451b321858/5E6059FF/t51.2885-lass150x150/55952389_2567641703251255_7204927348368474112_n.jpg?_nc_ht=se noi c.cdniagulgram">Cr nu-item-lazyloadi/srcam"img srcam" rel="bse noi c.cdniagulgram">Crivp/012f357183293344ee2801451b321858/5E6059FF/t51.2885-lass150x150/55952389_2567641703251255_7204927348368474112_n.jpg?_nc_ht=se noi c.cdniagulgram">Cr n fi s9/> e noction > f u f ua-u-item-sbi_photo"e StarFilme despre iagulgram">Crip/B3hgm8CnG8shnte modul în care a ieșit la lumină afac/Mache-ullv or" rel="bse noi c.cdniagulgram">Crivp/59df57156e03b8f0d23abdb6b2d76f5e/5E62130D/t51.2885-l5/sh0.08/e35/s640x640/71341165_687892758370504_3092843836743020857_n.jpg?_nc_ht=se noi c.cdniagulgram">Cr nMache>mgvsrc-sdul {&ntr-;150&ntr-;:&ntr-;" rel=\/\bse noi c.cdniagulgram">Cr\ivp\/e5c6357e9752e03c307ed60b69086d7a\/5E2CF1AA\/t51.2885-l5\/e35\ss150x150\/71341165_687892758370504_3092843836743020857_n.jpg?_nc_ht=se noi c.cdniagulgram">Cr&ntr-;,&ntr-;320&ntr-;:&ntr-;" rel=\/\bse noi c.cdniagulgram">Cr\ivp\/69703386a2ca0f10be8716087c103c4e\/5E61EB5A\/t51.2885-l5\/e35\ss320x320\/71341165_687892758370504_3092843836743020857_n.jpg?_nc_ht=se noi c.cdniagulgram">Cr&ntr-;,&ntr-;640&ntr-;:&ntr-;" rel=\/\bse noi c.cdniagulgram">Cr\ivp\/59df57156e03b8f0d23abdb6b2d76f5e\/5E62130D\/t51.2885-l5\/sh0.08\/e35\ss640x640\/71341165_687892758370504_3092843836743020857_n.jpg?_nc_ht=se noi c.cdniagulgram">Cr&ntr-;} > f ucinefila/" ssbi- creenrix"> ">ragulgram pene 2153145510156594988_12245858443"> f m eimg i fi sînsîn piele person="_baflreia.alitgentim.ro/popetiiștil@zy- est.ro Mâotlvor r a lrsu-nou inte șiia.alitgenti auzi#n filmef. "img srcam" rel="bdiv class="search alt=noi c/plugiag/iagulgramvferi/img/on" type="s.png"i fi sînsîn piele person="_baflreia.alitgentim.ro/popetiiștil@zy- est.ro Mâotlvor r a lrsu-nou inte șiia.alitgenti auzi#n filmef. e noction > f u a/ f nu sA tri-d Sophie T"> f ucinefila/" ssbi_loaddelubi_iidest uspan>"> f u a/ f fd ucinefila/" ssbi_follow_btv bi_sustCr > f u>Criark">Adnarfigulgram uron>99.5/i>132.1s-2.6-102.7 i>132.1c7.8-19.6 22.9-34.7 42.6-42.6 29.5/11.7 99.5/i 132.1-9s102.7-2.6 132.1 9c19.6 7.8 34.7 22.9 42.6 42.6 11.7 29.5 9 99.5 9 132.1s2.7 102.7-9 132.1ziv vg>U filmtitan-n7"jutragulgram">a/ f nu f u f nu f u p!-- #-3611 op>penes-2 u format> penes ilia.ro/" ilia format> >-cine>Cre mai dpi orr-or">Adrc"> nt <
    itljec>id="mmmmitlj> Nitul of>Cre- class= formatbump- de s=id="mmmRMoviene Aul ot mertă mai mo'--uss="pupra eref="htttotuae și umanemmitlj>a/id="mmmmitlj/ec>id="mmmmijec>id="mmmmitlj> Nitd X-f>Cre-ftor.val- cla-lae="b i-se a sttss= formatbump- de s=id="mmmAd X-tte siFtor.valuss="pxon."b ivdere sttmmitlj>a/id="mmmmitlj/ec>id="mmmmijec>id="mmmmitlj> Ni altă p, Thwar-ofp, Thworlds- class= formatbump- de s=id="mmmTaltă -uriwar ex-la lWorldsuss="mmitlj>a/id="mmmmitlj/ec>id="mmmmijec>id="mmmmitlj> Niree-n-onlrk"-sub orNiPss= formatbump- de s=id="mmmU cce-ieac cxonRee-n, onlrk", sub orNiP"jutNetflixmmitlj>a/id="mmmmitlj/ec>id="mmmmijec>id="mmmmitlj> Ni9Aatro%ooia prietena-ae=ui-vieoa Movienews formatbump- de s=id="mmmrevăzuteia prietenn pericolEieo - RMovienemmitlj>a/id="mmmmitlj/ec>id="mmmmijec>id="mmmmitlj> Nicent gaare r-ftor.val n">-zy- est-14ws formatbump- de s=id="mmmCa.alitgentim.roftor.val n"> Ay- est.14mmitlj>a/id="mmmmitlj/ec>id="mmmmijec>id="mmmmitlj> Nirecom i-vazucheBuin- cchu

    p-la-td X-f>Cre-ftor.val- class= formatbump- de s=id="mmmRomâb iviă vant a”,20a fi luifilarAd X-tte siFtor.valuss="mmitlj>a/id="mmmmitlj/ec>id="mmmmijec>id="mmmmitlj> Ninetflix

    p-si-ri lews formatbump- de s=id="mmm11a lui val cu seu impojutNetflixînainte t încri lemmitlj>a/id="mmmmitlj/ec>id="mmmmijec>id="mmmmitlj> Nizy- est-14-ziua-2-noi-am-vazuc-tian ti-i-veziss= formatbump- de s=id="mmmAy- esti14 - ziua 2 - nois mavazuc, tveui a/id="mmmmitlj/ec>id="mmmmijec>id="mmmmitlj> Nijok pwhy-so-ri ousss= formatbump- de s=id="mmmJok - Why so ri ous?mmitlj>a/id="mmmmitlj/ec>id="m> !-- #>p!-- #-3611s tcotes-mme=ltte-7 u format> >-cine>Popcorn"> nt <<"menu-item- <"menu-item-ep-tv-wrappfacen"menu-item-ep-tv- de ep-tv-Adrlapsibr> u3611ep-tv- de -f16fe3edz6cen"menMache>611ep-tv-li> -1"nu-item-ep-tv-li> s=idua-u-item-eanel-ader> u
u Ni altă pdolittt -e020ss= format_selfrep-tv-i clp, umbnaestep-tv-, umbrk Phoenite modul self" sj>a/in"menu-item-ep-tv-Adnoi csenp>Criembed/FEf412bSPLs9/> "> ntifrînn --> learfix su-addatany_squot_si p_ss="inner-addatany_e noi cuaddatany_e noi c_de_sliix este formata2a_kec p2a_kec_1" /_14uaddatany_liau < formata2a_ _s="fa fa p2a_cosia r"e StarFilme despre addatany">Criadd_tr">="fa fa?="baeslailme %3A%2F%2Fookmark">Criadd_tr"/" >< formata2a_ _pi devintce StarFilme despre addatany">Criadd_tr"pi devint?="baeslailme %3A%2F%2Fookmark">< formata2a_ _>="fa fa_likeuaddatany_anccr_the-ice9/Macheta < formata2a_ _/" >< formata2a_ _="batervce StarFilme despre addatany">Criadd_tr"="baterv?="baeslailme %3A%2F%2Fookmark">< formata2a_ _>="fa fa_messeng r"e StarFilme despre addatany">Criadd_tr">="fa fa_messeng r?="baeslailme %3A%2F%2Fookmark"> s scrlearfix su-ep-tv-a-civ ocslib."> nta> s u Ni altă ul-zileiss= formatsu-rchformsu-rchforde, Dargform"aspan> ntaine p!-- #-3611s tcotes-mme=ltte-2 u format> <"menu-item-su-roță rode, Dargform"aspan><"menu-item-su-ro-ader> uspan>left-refius:3px;efau"s- op>re-re-refius:3pxudeior. below-en. bne left-refius:3px;efau"s-de_sli>re-re-refius:3pxud<"menu-item-ep-tv-wrappfacen"menu-item-ep-tv- de ep-tv-grid ep-tv-Adrsys u3611ep-tv- de -65a26f1hovcen"menMache>611ep-tv-li> -1"nu-item-ep-tv-li> s=Ști-the-/ef=.."> trong>crieStudiosul la nu avcelor i devin tval cuîlmotive gsenojutuoareul Keanu Reevenchis,MCU ( nu avcC film ic U isceneahorget="Mlașe v> mpletudiosul lacă dinităruledovedReevenco> s Starki imarotlcAvoyega frficr ey, acam joacam n mod nou otive gcontinuexuoat, e p, entimesttor mai -uriE

Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=350%2C137IAAAAssl=1 350w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=768%2C301IAAAAssl=1 768w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg?w=828IAAAAssl=1 828w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=400%2C157IAAAAssl=1 400ws=Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557-350x137.jpg? ze=350%2C137I#038Assl=1"nu-item-alignent/p1" /-r:#5um ali me-3564 jetpackvlazy-i me lazyloadi/srcam"img u-item-alignent/p1" /-r:#5um ali me-3564 jetpackvlazy-i me" srcams="fa fai0.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557-350x137.jpg? ze=350%2C137I#038Assl=1"n fi/> Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=350%2C137IAAAAssl=1 350w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=768%2C301IAAAAssl=1 768w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg?w=828IAAAAssl=1 828w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=400%2C157IAAAAssl=1 400ws=Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557-350x137.jpg? ze=350%2C137IAAAAiAAP/ndinn- cad=1#038Assl=1"nsrcsdul e noction >"img i fi s9/> Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=350%2C137IAAAAssl=1 350w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=768%2C301IAAAAssl=1 768w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg?w=828IAAAAssl=1 828w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=400%2C157IAAAAssl=1 400ws= zes="(max-> Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557-350x137.jpg? ze=350%2C137I#038Assl=1"nu-item-alignent/p1" /-r:#5um ali me-3564 lazyloadi/srcam"img u-item-alignent/p1" /-r:#5um ali me-3564" srcams="fa fai0.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557-350x137.jpg? ze=350%2C137I#038Assl=1"n fi s9/> Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=350%2C137IAAAAssl=1 350w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=768%2C301IAAAAssl=1 768w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg?w=828IAAAAssl=1 828w, s="fa fai2.wp">Cridiv class="search alt=noi c/ue cadsistian Miwick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677-e1559552994557.jpg? ze=400%2C157IAAAAssl=1 400ws= zes="(max-> e noction >< noction >< rget=" u> Ni9ior. blendar-o"> ntaine-> learfix su-addatany_squot_si p_ss="inner-addatany_e noi cuaddatany_e noi c_de_sliix este formata2a_kec p2a_kec_1" /_14uaddatany_liau < formata2a_ _s="fa fa p2a_cosia r"e StarFilme despre addatany">Criadd_tr">="fa fa?="baeslailme %3A%2F%2Fookmark">< formata2a_ _/" >Criadd_tr"/" >< formata2a_ _pi devintce StarFilme despre addatany">Criadd_tr"pi devint?="baeslailme %3A%2F%2Fookmark">< formata2a_ _>="fa fa_likeuaddatany_anccr_the-ice9/Macheta < formata2a_ _/" >< formata2a_ _="batervce StarFilme despre addatany">Criadd_tr"="baterv?="baeslailme %3A%2F%2Fookmark">< formata2a_ _>="fa fa_messeng r"e StarFilme despre addatany">Criadd_tr">="fa fa_messeng r?="baeslailme %3A%2F%2Fookmark"> s s s s s s s u> Nii PPgorys9ior. blendar-o"ss= formatsu-rchformsu-rchforde, Dargform"aspan> ntai u p!-- #-3611s tcotes-mme=ltte-11 u format> <"menu-item-su-roță rode, Dargform"aspan><"menu-item-su-ro-ader> uspan>left-refius:3px;efau"s- op>re-re-refius:3pxudC=ncurs!ne left-refius:3px;efau"s-de_sli>re-re-refius:3pxud<"menu-item-ep-tv-wrappfacen"menu-item-ep-tv- de ep-tv-grid ep-tv-Adrsys u3611ep-tv- de -cf05a3b6spcen"menMache>611ep-tv-li> -1"nu-item-ep-tv-li> s= >-> Nii=ncurs-9Aatro%ooia prietena-ae=ui-vieoss= format_selfite modul self" sC=ncurs revăzuteia prietenn pericolEieo a"> e> Nii=ncurs-9Aatro%ooia prietena-ae=ui-vieoss= format_selfrep-tv-rix"aore btv btv-etenţsite modul self" sCianitani Sophie iion incă s s s s s u> Nii PPgorysi=ncursuriss= formatsu-rchformsu-rchforde, Dargform"aspan> ntai u p!-- #-3611>="fa fa-likero-2 u format> ="fa fa_likeroțilia.ro/" ="post-3611fb-root"ine s=CriCent"> Ns=

u="fpin>Dciteass="fa fa-com>="fa fa">CriCent"> Ns>e>CriCent"> Ns>eion iblockrim">ine p!-- #-3611calend c-3 u format> iducan -->>ocslib.>idutinef>idutr/ th scop>LMaMiJVSDiidutfoot>idutr/ td>colt ="3 u3611e"> Nistian assf&larim; sept.eion itd/ td>cix su-eadsf  itd/ td>colt ="3 u3611na.ro>cix su-eadsf  itd/ iidutbodl>idutr/ td>colt ="1o>cix su-eadsf  itd/ Nistian10/01/"fj, i-labqu="Ar">AdrcecilaţGrlcAvo1 Ocslb 2s="nd1eion itd/ Nistian10/03/"fj, i-labqu="Ar">AdrcecilaţGrlcAvo3 Ocslb 2s="nd3eion itd/ Nistian10/05/"fj, i-labqu="Ar">AdrcecilaţGrlcAvo5 Ocslb 2s="nd5eion itd/ Nistian10/06/"fj, i-labqu="Ar">AdrcecilaţGrlcAvo6 Ocslb 2s="nd6eion itd/ 7 itd/ Nistian10/08/"fj, i-labqu="Ar">AdrcecilaţGrlcAvo8 Ocslb 2s="nd8eion itd/ Nistian10/13/"fj, i-labqu="Ar">AdrcecilaţGrlcAvo13 Ocslb 2s="nd13eion itd/ <> Nistian10/14/"fj, i-labqu="Ar">AdrcecilaţGrlcAvo14 Ocslb 2s="nd14eion itd/ Nistian10/15/"fj, i-labqu="Ar">AdrcecilaţGrlcAvo15 Ocslb 2s="nd15eion itd/21 itd/28 itd/cix su-eads>colt ="3 f  itd/ idu/tabl#/u id sc Cri= 11205682n"commentStock Photos/twitter.com/Cinefiimg i fi sStock Photos/t
Cri, umbsmdrixmst /f">Criimg/728x90_2.jpg?w=800I#038Assl=1"nu-item- jetpackvlazy-i me lazyloadi/srcam"img srcam" rel="bi2.wp">Cri, umbsmdrixmst /f">Criimg/728x90_2.jpg?w=800I#038Assl=1"n fi sStock Photos/t
Cri, umbsmdrixmst /f">Criimg/728x90_2.jpg?w=800IAAAAiAAP/ndinn- cad=1#038Assl=1"nsrcsdul e noction >"img fi sStock Photos/t
Cri, umbsmdrixmst /f">Criimg/728x90_2.jpg?w=800I#038Assl=1"nu-item-lazyloadi/srcam"img srcam" rel="bi2.wp">Cri, umbsmdrixmst /f">Criimg/728x90_2.jpg?w=800I#038Assl=1"n fi sStock Photos/t
e noction >< noction >< aine-> m u e>CriCent"> Nhnte modul în car>"irfix su-fay-co>="fa fa">e i>< aineec>eec>e>CriCent">"irfix su-fay-co/" >e i>< aineec>eec>e>Criark">"irfix su-fay-cofigulgram >e i>< aineec>eec>e>"irfix su-fay-co e i>< aineec>="m> m u Drepturiaotuautor &Adpy;uss="p-> Nin"commentCent">"cine>Cent"> ntai. Toel acrepturilru szervel ."br>Tedem: CțirMagaotue>Cri, eres/ țiri m te modul în carecommentT ereGrill"e a iean> lea T ereGrill"> ntai. Propulstttotu-> ntai.nta> s itlj/ "irfix su-fay-cochevron-upr>" i>< ai -wrapeclearagulgram Feed JS-wra s="search-/javaction > fvaelubiajaxurl = m" rel="bdiv class="search aladmin/admin-ajax.php"; u ction > fmn"menspan> scrlearspan>;> s= CriCent"> N/"
u u ="fpin> / f nu sheea'udiv'su-s tcotes-css' Cric/5.2.4h alincludes/js st/v/ndorh alpolymons.min.js'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction '> ( 'fetch'aiIwindow ) || docuresp.write( 'cction >srcam" rel="bdiv class="search alincludes/js st/v/ndorh alpolymons-fetch.min.js?v"su3.0.0nd"icti' + 'on >' );( docuresp.ts="inns ) || docuresp.write( 'cction >srcam" rel="bdiv class="search alincludes/js st/v/ndorh alpolymons-no #- ="inns.min.js?v"su3.26.0-0nd"icti' + 'on >' );( window.FiriD/di && window.FiriD/di.protos="s.keys ) || docuresp.write( 'cction >srcam" rel="bdiv class="search alincludes/js st/v/ndorh alpolymons- î' );( Eleresp.protos="s.lttches && Eleresp.protos="s.cln tst ) || docuresp.write( 'cction >srcam" rel="bdiv class="search alincludes/js st/v/ndorh alpolymons-eleresp-cln tst.min.js?v"su2.0.2"<"icti' + 'on >' ); u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bc0.wp">Cric/5.2.4h alincludes/js st/dli>rnefy.min.js'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bc0.wp">Crip/jetpack/7.8/_inc/build/photon/photon.min.js'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction '> /* */fu ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/plugiag/ ="ict- î-7/includes/js ction s.js?v"su5.1.4'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction '> /* _to_s w":"5","_entce":"1841d4>="4","is_admin":"","is_mobin>":"","ajaxurl":"" rel=\/\bdiv class="searc\h aladmin\/admin-ajax.php","n cg":"","loadinn_i me_src":"in\u0103","goto_l">ina a devioar\u0103","goto_ a.ro:"Mergiînapi>ina urm\u0103ti au","goto_n st":"Mergiînamme=lt li>in\u0103",""ur era_li> s:"Pi>ina actual\u0103ese c","goto_li> s:"Mergiînapi>ina"}; /* ]]> */fu ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/plugiag/ ="esp- de s-query-and-tul ta -pene-li> /cilaţ/iteets/js cv.js?v"su2.2.0'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bs0.wp">Cridalt=noi c/js e-icepx-jetpack.js?v"su201942'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction '> window.lazySzesConfig = window.lazySzesConfig || {}; window.lazySzesConfig.lazyC-ite = 'lazyload'; window.lazySzesConfig.loadinnC-ite = 'lazyloadinn'; window.lazySzesConfig.loadedC-ite = 'lazyloaded'; lazySzesConfig.loadMo # = 1; u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/plugiag/ alsmushit/app/iteets/js smushvlazy-load.min.js?v"su3.2.4'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction '> lazySzes.init(); u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bse"ure.gravata ">Crijs gpros="es.js?v"su2019Octaa'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction '> /* */fu ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bc0.wp">Crip/jetpack/7.8/modu"es/ agroho.js'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bc0.wp">Cric/5.2.4h alincludes/js >Crresp-reply.min.js'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/, eres/ țiri m/js jquery.bxsli="s.min.js?v"su4.2.10'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/, eres/ țiri m/js nav gaaion.js?v"su5.2.4'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/, eres/ țiri m/js sticky jquery.sticky.js?v"su20150309'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/, eres/ țiri m/js fitvids jquery.fitvids.js?v"su20150311'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/, eres/ țiri m/js skipe="ba- cus-bix.js?v"su5.2.4'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/, eres/ țiri m/js țiri m-sustCr.js?v"su5.2.4'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction '> /* */fu ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bc0.wp">Crip/jetpack/7.8/_inc/build/>="fa fa-embed.min.js'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bc0.wp">Crip/jetpack/7.8/_inc/build/lazy-i mes/js lazy-i mes.min.js'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bc0.wp">Cric/5.2.4h alincludes/js alembed.min.js'>u ction >-cction >async="async">s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/plugiag/akismet/_inc/ î.js?v"su4.1.2'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction '> /* s = {"f=no_method":"svg","minzed_url":"" rel=\/\bdiv class="searc\h alt=noi c\/ue cads\/sb-iagulgramvferi-i mes\/","ln" type="s":"" rel=\/\bdiv class="searc\h alt=noi c\/plugiag\/iagulgramvferi\iimg\/on" type="s.png"}; /* ]]> */fu ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bdiv class="search alt=noi c/plugiag/iagulgramvferi/js sb-iagulgramv2-0-1.min.js?v"su2.0.2'>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction ' srca'" rel="bstats.wp">Crime cla42.js'>async='async' dnă ='dnă '>u ction >-cction >s="se'rch-/javaction '> _stq = window._stq || []; _stq.push([ ' de ', {v:'ch-',j:'1:7.8',blog:'156335226',pene:'3611',tz:'3',srv:'div class="searc'} ]); _stq.push([ 'caţkTrackerInit', '156335226', '3611' ]); u ction >- titljlear3611 pokie-notice9/ron>We us> Adokies to ensure that we gi vayouInuribtst expevience on our website. IfayouIc=noinDe to us> this site we will>assume that youIă phappy with it.ei n>Oku a/ f itlj/ i