Concurs: 12 luni – 12 filme – 12 premii cinefile – Încheiat

Pe 28 decembrie Cinefilia.ro împlinește un an și ce metodă mai bună ar fi de a sărbători decât cu un concurs pentru a marca primele 12 luni din universul nostru cinefil. Este vacanță, așa că timp ai din plin să vezi filme, să citești despre filme și să le analizezi. Așa că până pe 31 decembrie la ora 23:59 te provocăm la un concurs de comentarii plin de premii originale din filme.

Concursul este unul de comentarii creative și are un regulament destul de important de citit. Așa că ar fi ideal să citești versiunea lungă a lui ca să nu ne supărăm la final. Aceasta este varianta pe scurt: Mai jos ai lista de filme și premiile aferente fiecărei probe. Trebuie să oferi comentarii pertinente la articole, poți participa la oricare dintre ele (la unul sau la toate), dar numai o dată la fiecare. Premiul pentru cei care se abonează este separat și crește exponențial cu volumul de comentarii, deci invită și prietenii să comenteze ca să creștem premiul.

Am ales 12 filme despre care am scris în acest an și am ales 12 premii care sunt direct legate de aceste articole. Premiile prezente sunt fie achiziționate de noi, fie câștigate sau oferite de distribuitori la vizionări de film. Voi descrie fiecare premiu în parte în cele ce urmează:

<strong><em>Jumanji: Următorul nivel</em></strong>
 

Seria Jumanji este una care multora dintre noi ne-a marcat copilăria printr-o idee inedită și inovativă. Cum ar fi să intri la propriu în jocul tău favorit? Cum îl termini? Cum câștigi? Seria a ajuns zilele acestea la al treilea film. Poți citi și comenta despre el în recenzia noastră la Jumanji: Următorul nivel. Care este filmul tău favorit din serie? L-ai văzut pe cel nou? Lasă-ne un comentariu în recenzie. Premiul constă într-un DVD cu primul film Jumanji.
<strong><em>Universul Conjuring - The Curse of La Llorona</em></strong>
 

The Curse of La Llrona sau Bestemul femeii care plânge în traducere românească, face parte din Universul Conjuring, format din mai multe serii de filme horror care sunt legate între ele. Universul Conjuring s-a format în urma unui Big Bang cinematografic în anul 2013, cu primul film lansat pentru iubitorii de filme de groază. Până în prezent, numărăm 2 filme marca The Conjuring (cu un al treilea pe drum), la care adăugăm 3 filme care o au în prim plan pe Annabelle, producția The Nun filmată în România și The Curse of La Llorona. Mai multe despre aceste filme poți citi în articolul nostru despre Universul Conjuring. Cum se potrivește The Curse of La Llrona în acest univers plin de mister? Ai văzut filmul? Care este favoritul tău din această lume Conjuring? Premiul constă într-o sacoșă personalizată.
<strong><em>X-Men: Dark Phoenix</em></strong>
 

X-Men este o altă poveste alături de care am crescut și X-Men: Dark Phoenix este ultimul film realizat de Fox. Franciza a intrat oficial sub tutela Disney și, de la anul, echipa X-Men va intra în MCU într-o nouă formulă care va debuta cu filmul The New Mutants. Rămâne să vedem cum va evolua noua abordare ceva mai horror de această dată. Până una-alta, filmul din acest an a fost ușor dezamăgitor și ne-am fi dorit să se iasă mai frumos din scenă. Iată recenzia noastră despre X-Men: Dark Phoenix. Nu zic să îl vorbim de bine dacă nu credem asta, însă ne putem imagina cum putea să evolueze acest film ca să iasă bine. Ce zici?Premiul constă într-o insignă cu pin originală a filmului.
<strong><em>Men in Black International</em></strong>
 

Anul acesta a abundat în continuări la francize începute cu mult timp în urmă. Nu avem o excepție nici din partea Men In Black care devine agenție internațională. Filmul îi are ca protagoniști în rol principal pe Chris Hemsworth – Agent H și Tessa Thompson – Agent M, care au arătat o chimie interesantă și ca Thor și Valkyrie de la Thor: Ragnarok încoace până la Avengers Endgame. Filmul este exploziv, însă amintirea trilogiei care a adus succesul MIB ne cam tulbură judecata. Tu ce crezi? Scrie-ne cum ți se pare noul Men in Black International. Premiul constă într-un tricou personalizat primit la lansarea filmului. Deși scrie S pe tricou, el este elastic și ar putea fi imbracat lejer și de o persoană care poarta L sau chiar XL dacă e noroc.
<strong><em>Aquaman</em></strong>
 

Aquaman este eroul acela sexy din Universul DC care conduce mările și oceanele. Filmul cu el a fost savuros și l-a propulsat în topuri pe Jason Momoa. Eram la început de drum cu recenziile atunci când am publicat recenzia la Aquaman, dar te provocăm să ne spui cum ți s-a părut filmul. A fost mai bun decât restul filmelor din Universul DC?Premiul constă într-o figurină Funko-Pop Mystery Minis. Nu mai e chiar mystery pentru că a fost cea pe care am deschis-o din curiozitate, dar am mai avut una la concurs la începutul anului și a avut peste 250 de concurenți. Hai să o facem și mai lată!
<strong><em>Avengers: Endgame</em></strong>
 

Dacă tot pășim în lumea Supereroilor, Avengers Endgame este filmul-lider în acest gen. Am așteptat cu sufletul la gură filmul și am scris recenzia pentru Avengers: Endgame cu sufletul la gură. Noi am văzut filmul la cinema de vreo 5 ori, și iar aseară la TV. Cum a fost pentru tine experiența Endgame? Premiul constă într-o revistă specială de colecție editată de Cinemap în care sunt explicați supereroii. Nu prea se mai găsesc aceste reviste și cred că este ideal de avut în biblioteca oricărui pasionat de filme cu supereroi.
<strong><em>Captain Marvel</em></strong>
 

Captain Marvel este cea mai nouă eroină din MCU și ironic, este și una dintre cele care au dat startul Inițiativei Avengers. Prin urmare, filmul ei a venit să lege cumva cele 22 de filme între ele. Dacă nu le-ai văzut pe toate, iată în ce ordine poți vedea filmele din seria Marvel și poți să ne spui acolo în comentarii cum ți s-au părut. Premiul constă într-o insignă super tare din Captain Marvel. Știu că sunt foarte căutate și vânate de colecționari, așa că o vom ceda unui norocos și super pasionat concurent.  
<strong><em>Bumblebee</em></strong>
 

Bumblebee este cel mai adorabil Transformer din câți există. Se poate transforma într-o mașină Beatle galbenă și este tare simpatic cu personalitatea sa ludică. Dar când e de luptat, Bumblebee este un erou. L-am descoperit la începutul acestui an și încă ne încântă cu povestea lui. Iată recenzia noastră despre Bumblebee unde poti să ne scrii ideile tale despre faimosul robot. Premiul constă într-o jucărie surpriză cu o mașinuță care se transformă în robot și viceversa.
<em><strong>Pokémon Detective Pikachu</strong></em>
 

Lumea fascinantă a pokémonilor a fost interpretată vizual anul acesta prin filmul Pokémon Detective Pikachu. Ryan Reynolds și-a împrumutat vocea ultracunoscutului pokémon Pikachu și stilul său de umor s-a pretat foarte frumos în conturarea unui personaj care a reușit să ne îndulcească de fiecare dată copilăria. Iată recenzia noastră despre Pokémon Detective Pikachu unde poti să ne scrii care este pokémonul tău favorit. Premiul constă într-o figurină Pikachu realizată la imprimantă 3D special pentru acest concurs și o serie de tatuaje temporare cu pokémoni.
<em><strong>The Secret Life of Pets 2</strong></em>
 

Cu siguranță oricine are sau a avut un animal de companie – fie el cățeluș, pisicuță, pește sau broască țestoasă – și-a dorit să poată să înțeleagă strigătele disperate după atenție sau semnificația oricărui zgomot produs. The Secret Life of Pets 2 este sequelul care a reușit să fie mai bun decât primul și ne-a bucurat cu aventurile animăluțelor.  Descoperă de ce este mai bună partea a doua a aventurii în recenzia noastră despre The Secret Life of Pets 2 unde poți să ne scrii care animal de companie îl preferi din film și ce crezi că ți-ar spune animăluțul tău de companie. Cum ți s-a părut continuarea? Premiul constă într-o veioză de tip lumină de veghe cu senzor de mișcare personalizată cu personajele din film.
<em><strong>Frozen 2</strong></em>
 

Elsa, Anna, Olaf, Christoff și Sven pornesc într-o nouă aventură magică și plină de suspans. Am scris aici despre noua aventură din  Regatul de gheață 2 / Frozen 2 unde poți să ne scrii ce părere ai avut despre continuare. A fost mai bun decât primul? De ce? Premiul constă într-un albun Panini cu abțibilduri care conține și un poster cu filmul.
<em><strong>Războiul stelelor: Episodul IX – Ascensiunea lui Skywalker</strong></em>
 

Războiul Stelelor revine în cinematografe și fanii francizei știu cel mai bine că totul este real: forța, cavalerii Jedi, totul.  Aici poti citi despre ultima apariție Războiul stelelor: Episodul IX – Ascensiunea lui Skywalker care încheie povestea începută acum 42 de ani. Poți să ne scrii de ce parte a Forței ai alege să fii, ce abilități supranaturale ai avea și cum ți s-a părut această încheiere. Premiul constă într-o revistă Cinemap, 7 brelocuri de colecție cu figurine Star Wars și un breloc de pluș cu Darth Vader.

Premiul pentru abonați este surpriză și mai multe despre el poți citi în regulament. În postarea de facebook a concursului vom actualiza pragul concursului și poze cu premiul nou adăugat pe măsură ce se depășesc pragurile.

Regulament complet

Regulamentul este unul complex, însă provocarea este că poți câștiga unul sau mai multe premii dintre acestea. Hai să enumerăm regulile concursului:

 1. Fiecare premiu are un articol asociat. Dacă ești fan adevărat înseamnă că dorești acest premiu și implicit știi câte ceva despre filmul în cauză. O intrare în concurs este validată printr-un comentariu pertinent la articolul asociat premiului. ATENȚIE: Comentariul trebuie să pertinent cu o părere despre filmul sau filmele în cauză! Vor fi ignorate comentarii de tipul: „Ce film cool!”, „Tare!” ” E cel mai tare film văzut anul asta!” etc. Ne-am dori să te provocăm să scrii un comentariu argumentat despre film din care să putem observa calitatea ta de fan. Dacă există un singur concurent la acest film și acesta are astfel de cpomentarii nu îl voi lua în calcul.
 2. Pentru că este un concurs cu păreri despre filme, ar putea fi neplăcut pentru unii să scrie 10 rânduri sau mai multe și să câștige unul cu 3 randuri datorită Random.org, așa că de această dată, aceste premii vor fi acordate după cât de faine sunt comentariile. Nu, nu cerem recenzii în adevăratul sens al cuvântului, dar ne-am bucura să găsim gândurile sincere ale unui fan adevărat. Vom încerca și ceva cu random.org, dar vei citi mai jos cum.
 3. Te poți înscrie la un singur premiu sau la toate 12 comentând la fiecare articol pe care îl vizezi. Cu toate acestea, vom valida un singur comentariu de pe un IP si/sau de pe un email. Asta înseamnă că dacă sunteți două persoane în casă și doriți să participați, recomandăm ca unul dintre voi să folosească telefonul sau alt calculator pentru că numai o singură întrare de persoană va fi valabilă pentru fiecare articol.
 4. Singura metodă prin care vă puteți dubla șansele de a câștiga un premiu este aceea în care vă abonați la acest site. Vom lua lista de abonați când voi alege câștigătorii de la comentarii și voi bifa cine este abonat. Cei care au și comentat la cel puțin o probă și s-au și abonat vor intra automat în concursul pentru abonați.
 5. Premiul pentru cei abonați va fi ales prin Random.org și va conține produse promoționale de la alte filme față de cele din concurs. Cel puțin momentan. Cel mai comentat articol dintre cele 12 va seta regula pentru câte premii vor fi oferite prin Random.org unui norocos abonat. Așadar la fiecare 10 comentarii se mai adaugă un obiect personalizat dintr-un film. Dacă la un articol sunt 50 de concurenți, pachetul de abonați va însuma în final 5 obiecte, dacă sunt 100 de comentarii vom avea 10 obiecte. Și așa mai departe. Cert este că cu cât se vor înscrie mai mulți concurenți, cu atât va fi premiul mai consistent. Acum eu am în vedere niște premii cinefile, dar dacă vor fi multe, va trebui să suplimentez premiul cu alte obiecte din colecția mea personală… pentru că dooh…. am promis… Așa că, share! Ps: nu contează neapărat dacă toți comentatorii se abonează, dar doar abonații care s-au încris și la acest concurs, conform emailului, vor fi încluși în marea extragere.
 6. Premiul pentru abonați poate și va consta în: căni, dvd-uri, ochelari de soare, șepci, brelocuri, obiecte de birotică, figurine de colecție, jucării, postere, joculețe etc… Acestea sunt doar câteva dintre obictele pe care le avem în câmpul vizual pentru a le include în acest premiu. Filmele lor… le vei descoperi la final. Dar cert este că pachetul va conține chestii d-astea diverse si faine. Mulțumim distribuitorului Intercom Film pentru o parte dintre ele. Hai să spunem că acesta ar putea fi un hint. Până una-alta, în postarea de pe Facebook vom pune poze cu premiile de la abonați pe măsură ce apar comentarii mai multe.

 

Dispoziții generale

1. Organizatorul concursului este Cinefilia.ro.
2. Concursul se desfasoară exclusiv pe www.cinefilia.ro pentru participanți de peste 18 ani aflați pe teritoriul României.
3. Participarea la aceast concurs implică acceptarea și cunoașterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.
4. Pentru a fi considerați eligibili, participanții la concurs trebuie să aibă un cont de email valid care să fie asociat unei persoane reale prin care îl putem contacta dacă este câștigător.
5. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. În cazul în care regulamentul va suferi modificări, acest lucru va fi anunțat pe canalul oficial de comunicare, respectiv în cadrul postării acestui concurs.
6. Organizatorul are dreptul să facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de Facebook Cinefilia, cât și în alte medii online.
7 . Nu stocăm sau folosim datele oferite decât în scopul concursului și acordării premiilor. Mai multe se pot citi și în Politica de Confidențialitate și Politica privind Fișierele de tip Cookie.

 

 

22 COMENTARII

 1. In filmul AVENGERS ENDGAME, partea mea preferata a fost atunci cand Steve Rogers, Cap .America, s-a intors in timp pentru a avea viata pe care nu a avut-o insa mi-ar fi placut sa se intoarca si Bucky cu el , deoarece ei sunt ca niste frati .
  In mare ,filmul a fost genial,dar tot mai am niste nelamuriri :Ce s-a intamplat cu Gamora?A disparut cand a pocnit Iron man din degete ? A ramas in SOUL STONE?
  In orice caz ,sa nu uitam ca fara Ant man si Cap. Marvel, Cap. America,Hulk si toti ceilalti nu s-ar fi putut ca Thanos sa dispara. Totusi imi pare rau ca Natasha si Tony au trebuit sa moara .Sper ca revista va fi a mea ,pentru ca sunt un fan foarte mare Marvel si am vazut toate filmele Avengers de cel putin 6 ori.

  • Salut. Trebuie sa comentezi la fiecare articol in parte la care vrei sa participi, pe postarea care corespunde filmului ales, nu sa dai un comentariu pe pagina de concurs. Nu se va valida astfel intrarea in concurs. Mult succes!

   • FROZEN II:senzational, o grafica senzationala. In sfarsit se afla de unde are Elsa puterile. Si fiul are un final: Anna si Kristoff se casatoresc, Elsa ramane cu puterile ei. Iar coloana sonora este la nivelul primei parti.

    • Salut. Trebuie sa comentezi la fiecare articol in parte la care vrei sa participi, pe postarea care corespunde filmului ales, nu sa dai un comentariu pe pagina de concurs. Nu se va valida astfel intrarea in concurs. Mult succes!

 2. Războiul stelelor: Episodul IX – Ascensiunea lui Skywalker

  Parerea mea este ca JJ. Abrams s-a chinuit sa ofere o gramada de fan service cu acest film, cel putin asta s-a vazut pe ecranul cinema-ului. O gramada de actiune in prima parte a filmului cu scene aruncate una peste alta ca sa te faca sa intelegi de fapt conceptia ce a avut.o el pt aceasta trilogie. Exemplu clar: cat de puternica a devenit Rey in comparatie cu mizeria aia de The Last Jedi, ultimul gunoi de film din saga. Efectele arata genial in schimb, tot ele il fac pe Palpatine sa arate super-ok. Toate scenele cu Palpatine mi se par bine facute. Finalul este fara substanta, abia daca se compara cu Revenge of the Sith acel film care a completat cum trebuie saga si unde simteai ca intr-adevar s-a terminat! Finalul acestei trilogii s-a incheiat fara acel sentiment. Disney, ar face bine sa nu mai mulga vaca acum, gata, no more. Pana si JJ a ingropat sabiile laser in pamant!

  • Salut. Trebuie sa comentezi la fiecare articol in parte la care vrei sa participi, pe postarea care corespunde filmului ales, nu sa dai un comentariu pe pagina de concurs. Nu se va valida astfel intrarea in concurs. Mult succes!

 3. Filmul Capitan Marvel chiar a fost o combinatie buna din Căpitanul Marvel de Stan Lee si Carol Danvers de Roy Thomas.O supereroina care salveaza Pamantul,prins intr-un razboi”extraterestru”.Ce sa mai spunem ca fara ea Thanos ,din Avengers endgame, nu ar fi putut fi infrant. O eroina ca aceasta din universul MCU chiar merita un film!

  • Salut. Trebuie sa comentezi la fiecare articol in parte la care vrei sa participi, pe postarea care corespunde filmului ales, nu sa dai un comentariu pe pagina de concurs. Nu se va valida astfel intrarea in concurs. Mult succes!

 4. Avengers endgame, trilogia, universul marvel este fascinat, cel puțin pentru mine, pana sa apară ultima serie din avengers filmul meu preferat era Thor ragnarok, personajul meu preferat din universul marvel nu cred ca este un erou, ar putea fi dacă sar face un film despre el, acesta fiind Mary Poppins aka yondu din seria de gardienii galaxiei, mi-aș dori foarte mult sa câștig revista avengers endgame

  • Salut. Trebuie sa comentezi la fiecare articol in parte la care vrei sa participi, pe postarea care corespunde filmului ales, nu sa dai un comentariu pe pagina de concurs. Nu se va valida astfel intrarea in concurs. Mult succes!

 5. Jumanji: Urmatorul nivel nu am avut ocazia il vad, dar mi-a plăcut foarte mult filmul II din serie, cu pustii de ls scoala transpusi în joc.

  Men in Black International este putin mai captivant decât precedentul! Il asteptam pe urmatorul …. Cel mai mult mi-a plăcut de Thor!

  Regatul de gheață 2 / Frozen 2
  Aventura celor doua surori este mult mai captivantă decat in primul episod si cumva continuă povestea acestora, doar este schimbata locatia.

  Războiul stelelor: Episodul IX – Ascensiunea lui Skywalker
  As alege sa fiu prințesa Leia si sa pot controla galaxia .

  • Salut. Trebuie sa comentezi la fiecare articol in parte la care vrei sa participi, pe postarea care corespunde filmului ales, nu sa dai un comentariu pe pagina de concurs. Nu se va valida astfel intrarea in concurs. Mult succes!

  • Salut. Emailul tau e fals. Poate de aceea.Iti scrisesem si in email si scriu si aici in caz ca mai e cineva in aceasta situatie. Am primit zilele acestea zeci de abonari si nu au fost probleme… cu exceptia unei persoane care ne-a dat email ca vrea sa se aboneze si nu stia cum. A crezut ca prin email… in fine. Se poate abona si bifand casuta de la comentarii in care scrie ”Anunță-mă prin e-mail despre articolele noi.” Daca intampunati dificultati scrieti-ne si vom incerca sa va ajutam cu mare drag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.