Concurs After

Câștigă cartea ecranizată După ce ne-am întâlnit.

 

Update concurs carte After:

Câștigătorul concursului cu cartea After este Dan Ligia Ioana. O vom contacta prin e-mail pentru a stabili intrarea în posesia premiului.

Am lansat un nou concurs cu o carte ecranizată, La cinci pași de tine. Atât cartea, cât și filmul sunt lansate zilele acestea, iar povestea este una superbă. Poți participa la concurs prin acest link: https://www.cinefilia.ro/concurs-la-cinci-pasi-de-tine/

Filmul „After / După ce ne-am întâlnit” a intrat în cinematografe și pentru că ne-am bucurat de o reacție pozitivă din partea voastră, Cinefilia vă aduce un nou concurs. În urma concursului de pe pagina de facebook Cinefilia, ne-am decis sa oferim o sansă suplimentară celor pasionați de citit cărți ecranizate.

Ce avem de dat?

Premiul concursului este cartea După ce ne-am întâlnit scrisă de Anna Todd.

De data aceasta cartea este fără autograf, însă suntem siguri că acest lucru nu va schimba faptul că doriți să citiți această carte.

Ce trebuie să faci ca să câștigi cartea După ce ne-am întâlnit scrisă de Anna Todd:

Să dai un comentariu în josul paginii în care să ne spui care este cartea ta favorită și de ce. Ar fi ideal să ne povestești despre cartea ecranizată favorită și cum a influentat filmul percepția ta despre carte, însă lăsăm la latituinea ta acest aspect.

Opțional, dacă dorești să citești articolele noastre viitoare, poți bifa căsuța Anunță-mă prin e-mail despre articolele noi. Atenție abonarea trebuie confirmată din email, deci verifică inbox-ul sau spam-ul. Vom folosi abonarea ca șansă suplimentară de intrare în concurs, întrucât în momentul în care abonarea este confirmată prin email noi primim o notificare și putem verifica o listă cu abonații.

În plus, am decis să avem permanent concursuri pe site, asa că ai un motiv în plus de abonare.

Concursul se va sfârși în data de 27.04.2019, ora 23:59, se va organiza o tragere la sorți la care vor participa toate persoanele care au comentat în această postare de concurs.

Extragerea va fi anunțată pe Cinefilia.ro duminică și vom trimite un email câștigătorului pentru a stabili intrarea în posesia cărții.

Dispoziții generale

1. Organizatorul concursului este Cinefilia.ro cu susținerea distribuitorului de filme Ro Image 2000.
2. Concursul se desfasoară exclusiv pe www.cinefilia.ro pentru participanți aflați pe teritoriul României.
3. Participarea la aceast concurs implică acceptarea și cunoașterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.
4. Pentru a fi considerați eligibili, participanții la concurs trebuie să aibă un cont de email valid care să fie asociat unei persoane reale.
5. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. În cazul în care regulamentul va suferi modificări, acest lucru va fi anuntat pe canalul oficial de comunicare, respectiv în cadrul postării acestui concurs.
6. Organizatorul are dreptul să facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de Facebook Cinefilia, cât și în alte medii online.

40 de comentarii la „Concurs After

 • aprilie 18, 2019 la 10:55 am
  Permalink

  Îmi place cartea „Scandalul” de Amanda Quick. Este o carte fascinanta despre iubire, pasiune și mult scandal.

  Răspunde
  • aprilie 25, 2019 la 8:31 am
   Permalink

   Carte mea preferata este „Mănâncă, roagă-te, iubește”.Ecranizarea acestei cărți a intensificat dorința mea de a călători în cât mai multe țări. Cartea constă în descoperirea sinelui și a păcii.

   Răspunde
   • aprilie 25, 2019 la 2:31 pm
    Permalink

    Cartea mea preferată este ” The notebook” de Nicolas Sparks, un roman romantic de altfel, sau cum îmi place mie să-i spun o viață într-o carte. Cartea mi-a plăcut la nebunie, povestea de dragoste și modul în care a fost transpusă în cuvinte m-a captivat iar la sfârșit m-a făcut să a plâng puțin, asta e, se mai întâmplă. Continuând, aproape mereu se realizează anumite clișee când vine vorba de ecranizarea unei cărți. Bun, este de înțeles ca nu se poate prelucra o carte în întregime într-un film, iar unele persoane critică filmul pentru că ” nu au introdus toate secvențele”. Ei bine, mie una mi-a plăcut foarte tare și filmul, a surprins esență cărții într-un timp scurt, provocându-mi aceleași sentimente precum cartea, adeverind expresia ” esențele tari se țin în sticluțe mici”

    Răspunde
   • aprilie 25, 2019 la 6:50 pm
    Permalink

    Cartea mea favorita este ,,Absolut tot” de Nicola Yoon.Este cea mai emoționantă carte pe care am citit-o,deoarece personajul principal Madelline își trăiește viața timp de 18 ani închisă in casă(se presupunea in tot acest timp ca este bolnava de SCID,dar a descoperit ca nu este așa);mai multe detalii veți descoperi in carte…Ecranizarea cărții mi se pare foarte bine realizată și am stat cu sufletul la gura ,pe tot parcursul filmului.Cartea și filmul sunt de nota 10.❤️❤️

    Răspunde
   • aprilie 27, 2019 la 7:22 am
    Permalink

    Mi a plăcut foarte mult cartea Vrabia Roșie, nu am apucat sa vad încă filmul dar m am bucarat din plin de poveste lecturand.

    Răspunde
  • aprilie 25, 2019 la 9:22 pm
   Permalink

   Cartea mea preferata este „Calaretul de arama ” de Paullina Simons pentru ca autoarea spune povestea unei fete de 17 ani,Tatiana Metanova,care in timpul asediului Leningradului se indragosteste de Alexander ,un soldat rus.Normal ca povestea lor nu este una clasica,cei doi trec prin foamete,frig,suferinta mortii celor dragi si pentru ei cel mai rau,faptul ca sora Tatianei este indragostita de Alexander ,dar Tatiana nu vrea sa o raneasca asa ca cei doi se tin la distanta in timp ce Alexander se preface ca o iubeste pe Dașa(sora Tatianei).Chiar daca din ce am spus eu mai sus pare o poveste de dragoste clișeica,va rog ,nu va grabiti sa puneti etichete!Este mult mai mult decat atat,cartea te transpune foarte bine in locul personajelor si efectiv simti totul ,de la bucuria primului sarut pana la durerea despartirii lor ,si asta e ca un pumn in stomac.Atatea lucruri marunte o sa va bucure dupa asta…Cititi-o,nu veti regreta!

   Răspunde
 • aprilie 18, 2019 la 11:06 am
  Permalink

  Cartea mea favorită care a si fost ecranizata este „Si dacă e adevărat ” de Marc Levy. Îmi plac povestile de dragoste fantastice care nu ar putea să se întâmple în viața reală. Filmul se numește „Just like Heaven” cu Reese Witherspoon în rolul principal.

  Răspunde
  • aprilie 18, 2019 la 2:13 pm
   Permalink

   ” Ion ” de Liviu Rebreanu este cartea mea preferata.

   Răspunde
   • aprilie 23, 2019 la 6:28 pm
    Permalink

    Cartea mea preferată este O sută de zile de fericire de Fausto Brizzi. Prefer cărțile în locul filmelor, deoarece informațiile sunt mult mai detaliate.

    Răspunde
    • aprilie 24, 2019 la 10:32 pm
     Permalink

     Cartea mea preferată este ,,Mândrie și prejudecată”, care a fost și ecranizată, devenind astfel și filmul meu preferat. Nu numai că ador stilul de scris al autoarei Jane Austen, plin de umor și multe replici frumoase, dar am iubit și filmul atât de tare încât nu am putut să nu mă întreb: „Oare cât de frumos ar fi fost să trăiesc în acele timpuri?”. Chiar dacă filmul a omis unele scene din carte, consider că a fost superb și m-am uitat de cel puțin cinci ori la el, pentru că nu este altul care să se poată compara. Personajele sunt bine alese și le imită pe cele din carte la perfecție după părerea mea, mai ales la comportament. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de ele, fie că citești cartea sau vizionezi filmul! Le recomand cu drag pe amândouă, deoarece sunt, după părerea mea, o pereche perfectă. Nu te dezamăgesc. Nu cred că a fost făcută o ecranizare mai bună vreodată!

     Răspunde
    • aprilie 25, 2019 la 12:45 pm
     Permalink

     Cartea mea preferată este „O zi din șapte”. Atât cartea, cât și filmul m-au făcut să am o altă percepție asupra lumii și m-au ajutat să înțeleg că tot ce ai poate dispărea într-o singură zi și de aceea trebuie să prețuim ceea ce avem acum. Nu popularitatea contează sau cât de multe lucruri avem, ci persoanele cu care putem să împărtășim fiecare clipă, care ne sunt alături ori de câte ori avem nevoie și care ne fac fericiți. Pentru că despre asta e vorba până la urmă, nu? Să ai o viață frumoasă, să nu lași greutățile să îți stea în cale.

     Răspunde
    • aprilie 25, 2019 la 10:21 pm
     Permalink

     Cartea mea preferată este „După ce ne-am întâlnit” din seria After de Anna Todd. Mi-a plăcut foarte mult cum s-au întâlnit Hardin cu Tessa și cum a decurs relația lor este o poveste de dragoste superbă. Filmul e foarte frumos, nu are toate scenele petrecute de Hessa, dar are e foarte frumos și așa ❤️

     Răspunde
   • aprilie 26, 2019 la 9:46 am
    Permalink

    Cartea mea preferată este After (După ce ne-am întâlnit), scrisă de Anna Todd. Am aflat de cărți în anul 2015 și am început să le citesc pe Wattpad. After este o serie care m-a făcut să plâng și să râd pentru că are momente frumoase și mai puțin frumoase. Este o poveste superbă de dragoste, care prezintă problemele unei relații în zilele noastre. Toată seria este impresionantă și nu am putut să mă opresc până nu am terminat-o. Cred că primul film este perfect. Am așteptat foarte mult să îl văd și a fost peste așteptările mele, chiar dacă nu are toate scenele din carte. Chiar dacă mi-a plăcut foarte mult filmul, prefer cartea pentru că este mai amănunțită și prezintă în totalitatea durerea prin care trece Hardin, dar și iubirea dintre el și Tessa.

    Răspunde
  • aprilie 25, 2019 la 6:43 pm
   Permalink

   Cartea mea preferată este „Malakai”/vol. 2 scrisă de Adina Stephanie.

   Răspunde
 • aprilie 18, 2019 la 11:21 am
  Permalink

  Cartea mea preferata, a carei ecranizare am si vazut-o, este „Inainte sa te cunosc”. Povestea lui Will si a Louisei m-a prins in mrejele sale. Pot sa spun ca filmul a fost o copie fidela a cartii, am regasit multe replici exact la fel, nu au exagerat nicio scena, totul a fost ca ce imi imaginasem. Pana si actorii mi-au placut, alesi pe spranceana. Am plans si cand am citit, si cand am privit. Ce sa mai zic? 🙂

  Răspunde
  • aprilie 18, 2019 la 1:09 pm
   Permalink

   Mi-a plăcut foarte mult cartea ” Fata din tren” , îmi plac cărțile care te țin in suspans și al căror sfârșit este imprevizibil. Filmul din păcate nu am reușit sa-l văd, dar in general, la cărțile citite și apoi vizionate, filmul nu s-a ridicat la nivelul cărții.

   Răspunde
   • aprilie 24, 2019 la 6:32 am
    Permalink

    Cartea mea preferata este Suad-Arsa de vie, de ce?simplu-reflecta realitatea de zi cu zi si modul in care sunt tratate femeile uneori .

    Răspunde
    • aprilie 24, 2019 la 5:12 pm
     Permalink

     Cartea mea preferată este After chiar, Dupa ce ne-am întâlnit. Ador cartea si, ador si filmul, dar cartea mi se pare mai bun avand in vedere ca in film sunt mai putine momente decat in carte si e doar esentialul. Aveam mai multe așteptări dar voi continua sa urmaresc filmul pana la al 2-lea si Seria After va rămâne preferata mea pentru totdeauna!

     Răspunde
  • aprilie 23, 2019 la 10:44 pm
   Permalink

   Cartea mea preferata este Cimitirul Animalelor de Stephen King. O fascinanta si lugubra explorare a mintii umane in conditii de criza existentiala si tema centrala a mortii o descriu perfect. O ecranizare bunicica( ma refer la cea din 1989), pe cea actuala nu o recomand, din trailer am observat ca nu se bazeaza mai deloc pe carte si au tranformat o carte de valoare intr-un film submediocru dupa parerea mea.

   Răspunde
  • aprilie 24, 2019 la 4:19 pm
   Permalink

   Una din cărțile mele preferate, a cărei ecranizări am vazut-o a fost „printre tonuri cenusii”. Mi-a plăcut mai mult cartea, dar și despre film am o parerea buna.

   Răspunde
   • aprilie 29, 2019 la 10:44 am
    Permalink

    Stardust – Neil Gaiman. Ecranizarea mi s-a parut foarte frumoasa, mai usor de urmarit decat cartea, actorii dedicati care au creat un taram de basm.

    Răspunde
 • aprilie 18, 2019 la 12:08 pm
  Permalink

  Cartea mea preferată este „Ugly Love” de Colleen Hoover. Este despre o poveste de dragoste la prima vedere, dar din cauza orgoliului niciunul nu recunoaște, decât în ultimul moment. Este despre fața urâtă a iubirii, despre promisiunile încălcate si despre spulberarea regulilor impuse. Este o poveste pe care o trăiești, o carte lângă care plângi si râzi in acelasi timp, o poveste care iti provoacă cele mai intense emoții si pe care nu te saturi sa o recitești.

  Răspunde
 • aprilie 18, 2019 la 1:24 pm
  Permalink

  Cartea mea preferată a cărei ecranizare am si vazut-o este Minunea.
  Cartea spune mult mai mult decat filmul ,am plâns ,am citit cu sufletul la gură apoi am vazut filmul si am constatat că multe „capitole” lipsesc.
  Am citit seria Annei Rost si am fost impresionată ,imi doresc sa vad acest film.

  Răspunde
 • aprilie 18, 2019 la 10:18 pm
  Permalink

  Cartea preferata Oamenii feticiti citesc si beau cafea o carte despre pierderea fiintelor cele mai dragi de pe pamant ,depasirea momentului si puterea de a o lua de la capat.

  Răspunde
 • aprilie 23, 2019 la 2:33 pm
  Permalink

  Scandalul, de Backman, e cartea mea preferată. Din păcate, nu a fost ecranizată încă, dar sunt sigură că niciun film nu ar putea-o egala.

  Răspunde
  • aprilie 23, 2019 la 11:08 pm
   Permalink

   Cartea mea preferata, cea pe care as duce-o pe o insula pustie cu mine, e ,,Dragostea in vremea holerei” de Márquez. Am citit-o in engleza, acum sapte ani si ceva. A fost prima carte pe care mi-am comandat-o de pe Internet.

   O iubesc datorita multor lucruri: locul exotic, orasel linistit si adormit, caldura, o dragoste sfasietoare, care rezista in timp/timpului, desi ei traiesc si iubesc si alte persoane, sfarsitul foarte frumos (o plutire lina, la propriu).

   Vazusem filmul inainte sa o citesc. Nu mi s-a parut cine stie ce filmul si, exact cum au observat si altii, mi s-a parut si mie ca actorii au fost rau machiati (spre final, cand era vorba ca sunt batrani) si ca nu avea sens sa vorbeasca engleza cu accent spaniol (filmul fiind o conventie, era simplu sa vorbeasca engleza si atat).

   Răspunde
 • aprilie 23, 2019 la 5:08 pm
  Permalink

  „Ultima noapte de sex .Prima noapte de dragoste” .
  Este o carte fantastica cu doi protagonisti ,cu doua trecuturi si cu doua drame .Cel al unui barbat pentru care doar sexul conteaza ,si cel al unei femei care se afla in cautarea iubirii. Acestia se cunosc ,se intalnesc si duc lupte interioare pentru a-si impini povestea de dragoste.

  Răspunde
  • aprilie 23, 2019 la 11:47 pm
   Permalink

   Recomand tuturor capodopera ‘Un veac de singuratate’. M-a impresionat atmosfera speciala si magica, potrivita pentru desfasurarea acelor intamplari nemaipomenite. Nu am vazut film facut dupa carte.

   Răspunde
  • aprilie 28, 2019 la 5:20 pm
   Permalink

   Salut! Câștigătorul concursului cu cartea After este Dan Ligia Ioana. O vom contacta prin e-mail pentru a stabili intrarea în posesia premiului.

   Am lansat un nou concurs cu o carte ecranizată, La cinci pași de tine. Atât cartea, cât și filmul sunt lansate zilele acestea, iar povestea este una superbă. Poți participa la concurs prin acest link: https://www.cinefilia.ro/concurs-la-cinci-pasi-de-tine/

   Răspunde
 • aprilie 24, 2019 la 8:34 am
  Permalink

  Cartea mea preferata este ,,Memoriile unei gheise” de Arthur Golden, este un roman istoric care povestește viața gheișei Sayuri înainte și după cel de-al Doilea Război Mondial. Ecranizarea romanului a fost in 2014. Acest roman ne arată o fata a unei istorii care te marchează , te fascinează și ne arată și o istorie a curtezanelor.

  Răspunde
  • aprilie 26, 2019 la 9:39 pm
   Permalink

   Orașe de hârtie da John Green mi a plăcut mult cartea deoarece se povestește despre o iubire si prietenie foarte puternică în care fata dispare lasandu i băiatului indicii despre locul în care se află iar acesta cu toate obstacolele care îi vin în cale niciodată nu renunță în a o găsi și până la urmă reușește

   Răspunde
 • aprilie 24, 2019 la 8:51 am
  Permalink

  Cartea mea preferata este „Lorelei” de Ion Teodoreanu. Este un roman de dragoste ce m-a fascinat de la primele pagini. Mi-au plăcut foarte mult protagoniștii cărții, felul lor de a fi. Povestea lor de dragoste e unică și frumoasă, în ciuda tuturor diferențelor dintre ei. In timp ce citeam am simțit fiecare trăire a personajelor. Cartea a avut un mare efect asupra mea încât mi-a schimbat într-un fel percepția asupra celor din jur și asupra dragostei.

  Răspunde
 • aprilie 24, 2019 la 5:13 pm
  Permalink

  Cartea mea preferată este After chiar, Dupa ce ne-am întâlnit. Ador cartea si, ador si filmul, dar cartea mi se pare mai bun avand in vedere ca in film sunt mai putine momente decat in carte si e doar esentialul. Aveam mai multe așteptări dar voi continua sa urmaresc filmul pana la al 2-lea si Seria After va rămâne preferata mea pentru totdeauna!

  Răspunde
  • aprilie 29, 2019 la 10:28 pm
   Permalink

   Cartea mea preferată este „Printre tonuri cenușii” de Ruta Sepetys, deoarece mi a captat atenția până la final, determinându mă să o citesc fără pauze :)). Am trăit acțiunea cot la cot cu personajele, simțind fiori la fiecare pas. O recomand cu drag!

   Răspunde
 • aprilie 24, 2019 la 8:36 pm
  Permalink

  Trilogia lui J.R.R Tolkien – Stăpânul inelelor
  Am citit această trilogie de curând și mi-a plăcut foarte mult. Tolkien a creat o lume virtuală, începând de la zei și facerea ei. Și-a plasat romanele în istoria acelei lumi. Dacă ar mai fi trăit, cu siguranță, ar mai fi scris și alte romane la fel de interesante. Cu toate că am văzut filmele de câteva ori, m-am bucurat de aceste romane și am rămas surprinsă, în sensul bun, nu de puține ori. Îmi place stilul de scriere al lui Tolkien- ușor, cu descrieri potrivite și care te face (stilul) să-ți imaginezi cu ușurință acțiunea, personajele și peisajele.

  Răspunde
 • aprilie 25, 2019 la 10:24 am
  Permalink

  Cartea mea preferata este ” Me before you ” scrisa de Jojo Moyes . Imi place aceasta carte pt ca ma regasesc in anumite secvente iar ecranizarea ei mi.a aratat ca aceasta poate fi perceputa in moduri total diferite de la om la om

  Răspunde
 • aprilie 25, 2019 la 10:22 pm
  Permalink

  Cartea mea preferată este „După ce ne-am întâlnit” din seria After de Anna Todd. Mi-a plăcut foarte mult cum s-au întâlnit Hardin cu Tessa și cum a decurs relația lor ❤️este o poveste de dragoste superbă. Filmul e foarte frumos, nu are toate scenele petrecute de Hessa, dar are e foarte frumos și așa ❤️

  Răspunde
 • aprilie 27, 2019 la 8:26 am
  Permalink

  Cartea mea preferată este chiar cea pentru care particip la acest concurs. „AFTER” a fost pentru mine una dintre cele mai bune lecturi de fan-fiction, care a reușit să mă aducă de la râs la plâns și mai apoi la disperare de la o pagină la alta. M-am îndrăgostit de volumele acestea imediat și ele sunt una dintre pasiunile mele cele mai mari, iar cât despre film. Ce pot spune este că mi-a plăcut, a fost ceva atât de necesar ca să ne putem clăti ochii cu mai mult din povestea lui Hardin și a Tessei, dar e de menționat faptul că, în continuare, cartea este cu un nivel mai sus deoarece acțiunea a fost schimbată cam mult și la fel și chimia personajelor. Îmi place filmul și cu siguranță îl voi revedea de multe ori, însă cartea va avea întotdeauna un loc special în sufletul meu și o voi reciti la nesfârșit fără să mă plictisesc de ea.

  Răspunde
 • aprilie 27, 2019 la 9:14 am
  Permalink

  Cartea favorita este Absolut tot de Nicola Yoon. Am fost emoționată cand am citit ca personajul principal Madeline își trăiește viața timp de 18 ani închisă in casă(se presupunea in tot acest timp ca este bolnava de SCID,dar a descoperit ca nu este așa), Ecranizarea cărții este foarte bine realizată , din cate am auzit, dar eu prefer cartile, deoarce filmele sunt facute in viziunea regizorului!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.