Încheiat! Concurs! Calendarul genurilor de filme

Este acea perioadă din an când ne pregătim de Sărbătorile de Iarnă și de Ziua internațională a Cinematografiei, atunci când vom serba și noi 3 ani de Cinefilia. Cu aceste ocazii deschidem sezonul concursului nostru anual pe care încercăm să îl facem cât mai captivant an de an pentru cinefilul din tine.

Dacă acum doi ani am experimentat primele 12 luni de Cinefilia cu 12 premii cinefile, iar anul trecut am mizat pe nostalgie provocându-te să completezi Oracolul Cinefilia, iată ca în această iarnă te provocăm la experiențe inedite în fiecare zi cu genuri de filme pe care le îndrăgești sau pe care urmează să le descoperi.

Află mai jos câștigătorii premiilor.

La începutul acestui an, am publicat un articol inedit în care exploram evoluția genurilor de filme de-a lungul istoriei. Ți-l recomand cu mare drag pentru că este un text de actualitate și cumva a contribuit la ideea concursului din acest an. Tot de la începutul anului am dat drumul la concursurile cu bilete la cinematograf, alături de Happy Cinema București, care au o frecvență săptămânală și care au trimis o mulțime de cinefili în sala de cinema, bucurându-se de cele mai nou apărute filme. Concursurile săptămânale continuă pe pagina noastră de Facebook și te așteptăm cu drag să participi.

Ei bine, în fiecare săptămână am întrebat cinefilii care sunt genurile de filme preferate, iar astăzi am tras o linie și o concluzie. Aproape jumătate dintre răspunsuri au ales comediile ca și filme favorite, urmate statistic de filmele de acțiune, thrillere, romantice, drame, animație, horror și multe altele despre care o să tot povestim în următoarele zile.

Am analizat această listă și, bazându-mă pe aceste preferințe, am ales cele mai populare 24 de genuri de filme pentru a le dezbate alături de tine și a pune la bătaie 24 de premii cinefile pliate pe fiecare dintre aceste categorii. Acestea pot fi dvd-uri cu filme, cărți, figurine sau alte obiecte cinefile personalizate pe care le-am strâns de-a lungul timpului, fiind atât oferite de distribuitorii de film, cât și achiziționate de noi din propriul buget. În plus, ca în fiecare an, avem mai multe premii care vor fi oferite prin Random.org.

Dorim să mulțumim cu acestă ocazie pentru premii celor de la CineForum (prin RanCommunication), Happy Cinema, ProVideo, InterCom Film, Bad Unicorn, Airsoft Backup și mulți alții.

Zilnic vei avea un concurs nou cu un premiu nou!

Dacă nu dorești să ratezi vreun articol din concurs, abonează-te la site-ul Cinefilia sau urmărește-ne pe rețelele sociale unde vom anunța toate concursurile și premiile aferente.

Concursul cinefilia din acest an constă în 24 de probe care apar între 1 și 24 decembrie, și la care te poți înscrie până pe 31 decembrie, ora 23:59. Fiecare dintre cele 24 de probe are câte un premiu și reprezintă câte un gen de filme. Poți răspunde la o singură probă sau le poți urmări pe toate cele 24. În plus, ca în fiecare an pregătim și câteva premii suplimentare disponibile prin tragere la sorți după cum îți voi explica mai jos.

Fiecare zi până pe 24 decembrie vine cu un articol nou care va vorbi despre un alt gen de filme și va avea o întrebare de concurs și un premiu surpriză. Intrarea în concurs se face printr-un comentariu la articolul concursului și reamintim că vom premia cel mai interesant răspuns. Suplimentar, dacă îți face plăcere, poți împărtăși cu noi o listă cu 10 filme favorite din categoria dezbătută.

Lista cu cele 24 de mini-concursuri o găsești mai jos și poți da click pe imaginile care corespund fiecărui concurs.

Te poți înscrie la fiecare dintre cele 24 de concursuri, dar nu vom valida mai mulți concurenți cu același IP sau email pe același articol. Concursul este valabil pentru persoanele de peste 18 ani aflate pe teritoriul României. Pentru regulamentul general poți consulta Regulament Concursuri Cinefilia. Pentru întrebări suplimentare ne poți trimite un mesaj privat pe Facebook, Instagram, TikTok sau în formularul de contact.

Premiile oferite prin Random.org sunt premii suplimentare și pot fi accesate prin trei metode:

  1. Cum fiecare gen de filme poate avea și o listă a celor mai faine 10 filme din toate timpurile (din perspectiva fiecăruia), fiecare persoană care, pe lângă răspunsul la întrebare în comentariu, adaugă și o asemenea listă, intră cu aceasta în extragerea finală. Completezi cu Lista celor mai bune/faine filme din genul respectiv de filme în toate cele 24 de mini-concursuri, ai 24 șanse să câștigi premiul cel mare sau restul celorlalte premii oferite prin Random.org.
  2. O șansă în plus de a fi în extragerea finală este să completezi toate cele 24 de mini-concursuri, chiar dacă nu ai pus nicio listă de 10 filme.
  3. Ca în fiecare an, abonații de pe site-ul Cinefilia care se înscriu în concurs au încă o șansă la premiile finale oferite prin Random.org

Cele mai interesante liste de filme vor fi cuprinse în articole pe cinefilia și vor fi semnate chiar de voi. Te vom contacta în acest sens la momentul oportun.

Iată premiile cele mari!

Locul 1kotib – 1 invitație la un poligon de tragere în valoare de aproximativ 400 lei (detalii mai jos) + un badge Airsoft + un pachet personalizat Bond No Time to Die – 007 (1 folie portofel de telefon + 1 breloc) + 1 bilet virtual la un film la alegere pe platforma de filme online a cinematografului Happy Cinema
Locul 2Alina Petrea – un badge Airsoft + un pachet personalizat Bond No Time to Die – 007 (1 folie portofel de telefon + 1 breloc) + 1 bilet virtual la un film la alegere pe platforma de filme online a cinematografului Happy Cinema
Locul 3Simona Banica – un badge Airsoft + un pachet personalizat Bond No Time to Die – 007 (1 folie portofel de telefon + 1 breloc) + 1 bilet virtual la un film la alegere pe platforma de filme online a cinematografului Happy Cinema
Locul 4Andrei Cristea – un badge Airsoft + un pachet personalizat Bond No Time to Die – 007 (1 folie portofel de telefon + 1 breloc) + 1 bilet virtual la un film la alegere pe platforma de filme online a cinematografului Happy Cinema
Locul 5Razvan Dragu – un badge Airsoft + un pachet personalizat Bond No Time to Die – 007 (1 folie portofel de telefon + 1 breloc) + 1 bilet virtual la un film la alegere pe platforma de filme online a cinematografului Happy Cinema

Experiența de la poligon este oferită de Airsoft Backup, un partener care oferă servicii de închiriere de echipamente complete pentru Airsoft (tel: 0770.902.829), va avea loc la Fortul 16 din Bragadiru, valorează aproximativ 400 lei și constă într-un pachet de tragere cu replici de arme reale pentru Airsoft: 2 pistoale semi-automate, 1 pistol automat, 1 replică MAC 10, 2 replici de arme de asalt (M4 și SR47), 1 sniper. Fiecare replică va avea între 10 și 70 de focuri. Invitația este transmisibilă, dar trebuie anunțate din timp detaliile persoanei care va folosi invitația. Intrarea la Fortul 16 costa 20 de lei si nu este acoperită de invitație. Termen de folosire a invitației: 15 Aprilie 2022.

Iată aici concursurile zilnice și premiile asociate!

Fiecare imagine va contine un link către articolul concurs căruia îi corespunde premiul. Dă click pe imagine pentru a accesa concursul deblocat. Mult succes!

Comedie – DraguR

Filme de comedie

Acțiune – Mazilu Daniel

Filme de acțiune

Thriller – Mazilu Daniel

Filme thriller

Romantic – Alina Petrea

Filme romantice

Dramă – kotib

Filme dramatice - Marea Călătorie

Animație – Moldovan Ionela

Filme de animație - merch Animest

Horror – Alina Petrea

Filme horror - căști IT Chaper II

Mister – kotib

Filme de Mister - DVD cu filmul Codul lui Da Vinci

Istoric – kotib

Filme istorice - DVD nesigilat din colecția personală Cinefilia cu filmul Dacii

SF – Alina Petrea

Filme SF - DVD cu filmul Midnight Special

Aventură – kotib

Filme de aventură - DVD cu filmul Ready Player One

Fantasy – Simona Banica

Filme Fantasy - DVD cu filmul Warcraft

Polițist – Alina Petrea

Filme polițiste - DVD cu filmul Glonț în cap

Psihologic – Alina Petrea

Filme psihologice - cutie Corpus Christi

Război – kotib

Filme de război - Carte Avatar

Românesc – kotib

Filme românești - DVD cu filmul Crucea de piatră

Bătăi – kotib

Filme cu bătăi - DVD cu filmul Vacanță după gratii

Sport – kotib

Filme cu sport - DVD cu filmul Drumul de întoarcere

Biografice – kotib

Filme biografice - DVD cu filmul Black Mass

Doc – kotib

Filme documentare - DVD-uri cu 3 filme documentare

Supereroi – Alina Petrea

Filme supereroi - DVD cu filmul Aquaman

Musical – Alina Petrea

Filme muzicale - DVD cu filmul Bohemian Rhapsody

Familie – kotib

Filme de familie - DVD cu filmul Bunicul Dezlănțuit

Crăciun – krossfire

Filme de Crăciun - DVD cu filmul Call Me Claus

 

Sursa foto: 61669091 © Fabio Pagani | Dreamstime.com

21 de comentarii la „Încheiat! Concurs! Calendarul genurilor de filme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.