Despre Cinefilia

Suntem doi tineri (Andreea și Doru) care iubim să scriem și să vorbim despre filme. După ce am scris ani întregi pe blogurile personale, am decis să creem acest site pe care scriem cu pasiune în timpul liber. Ni s-au alăturat în timp prieteni bloggeri care ne dau din când în când o mână de ajutor cu articole drăgute. Visăm ca acest hobby să devină ceva mai mult. Suntem dedicați și deschiși întotdeauna la discuții și idei noi. De asemenea, muncim cu drag pentru a ne îmbunătăți articolele. Iar aceste lucruri se văd. Ne bucurăm de acest lucru și sperăm din suflet să vă oferim mereu articole interesante și foarte documentate.
Cinefilia a apărut în februarie 2011 ca fiind un proiect social de comunitate în rândul pasionaților de filme. Și-a desfășurat inițial activitatea pe grupul cu acelasi nume de pe Facebook, apoi a apărut pagina, canale pe care activăm și acum.
www.cinefilia.ro s-a lansat pe 28.12.2018 și este noua casă a cinefililor. Publicăm zilnic curiozități cinefile, cele mai noi trailere, recenzii pentru filme nou apărute, dar și pentru filme mai vechi, avem mereu concursuri active, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook și Instagram.
Primul an de Cinefilia l-am rezumat în articolul După un an de Cinefilia

 

Politică de Confidențialitate

Politică privind Fișierele de tip Cookie

Regulamente Concursuri Cinefilia