Disney pregatește o mulțime de surprize în 2019

După-atâta frig şi ceaţă. Iar s-arată soarele. De-acum nu ne mai îngheaţă. Nasul şi picioarele!

Gigantul media care poate va conduce cândva întreaga lume pregătește în acest an o serie de filme care mai de care mai așteptate de public. Nu este unul, nici două, sunt nu mai puțin de nouă filme pe care suntem nerăbdători să le vedem și să le dezbatem alături de voi.

Si pentru că se deschide sezonul Disney, ne-am gândit să facem un rezumat al celor nouă filme produse de Casa lui Mickey Mouse în acest an, filme pe care știm că le aștepți ca și când și filme despre care ești nerabdător să primești noi informații. Deși găsești trailerele care au fost deja difuzate în categoria noastră zilnică de Trailere proaspete, le vom afișa și în acest articol pe care îl vom actualiza cu trailere.

Iată lista completă:

Captain Marvel – 8 Martie
Mai sunt doar câteva zile până când primul film de la studiourile Marvel care prezintă în plan principal o femeie va intra în cinematografe fix de Ziua Internațională a Femeii. Povestea are loc în deja îndepărtatul an 1995 când fostul pilor Air-Force Carol Danvers devine Captain Marvel, o eroină  super puternică, menită să lupte într-un război intergalactc.

Dumbo – 29 Martie
Acesta este primul dintre cele 3 adaptări live-action anunțate de Disney pentru 2019. Acest film este creat de mintea scliptoare și deloc monotonă a lui Tim Burton (Alice In Wonderland) care nu poate decât să ne ducă imaginația într-o direcție ceva mai întunecată. Iubim mult animația Dumbo și sperăm din tot sufletul ca acest live-action să îi aducă un omagiu orignalului.

Avengers: Endgame – 26 Aprilie
Cel mai așteptat titlu Disney-Marvel din acest an este fără doar și poate filmul Avengers: Endgame care este continuarea Avengers: Infinity War, film care ne-a lăsat fără cuvinte și plini de întrebări. Filmul este atât de anticipat încât este de prisos să îți povestesc prea multe. Cert este că abia așteptăm data de 26 aprilie.

Aladdin – 24 Mai 
Filmul de animație Aladdin a avut unul dintre cele mai iubite personaje din toate timpurile, Duhul din lampă. El a fost interpretat de memorabilul Robin Williams (1951-2014) care a transformat personajul albastru într-un adevărat star. Will Smith are de călcat pe niște pași greu de urmat, iar trailerul nu ne-a convins încă de vreo speranță de reușită, însă nu este cazul să asteptăm 1001 de nopți până când vom afla cum se va adapta la acest rol.

Toy Story 4 – 21 Iunie
Toată lumea a concluzionat că Toy Story 3 a fost ultimul film cu aventurile lui Woody și Buzz Lightyear. Dar iată că Pixar s-a gândit că mai are o poveste a jucăriilor care merită împărtășită. Rămâne de văzut dacă acest nou film va fi la fel de emoționant precum predecesoarele sale.

The Lion King –19 Iulie 
Adaptarea Live-action cu numărul trei! Regele Leu a fost o animație superbă care a încântat publicul in 1994 când a apărut. Această adaptare include actori remarcabili printre care James Earl Jones, Donald Glover și Beyonce, dar si o lume creată în mod fascinant cu peisaje fermecătoare care sunt pregătite să doboare recordul la box-office al primului film.

Artemis Fowl – 9 August 
Această nouă franciză ne introduce un puști genial și magic în vârstă de 12 ani care provine dintr-o famlie de super criminali. El încearcă să rezolve un mister asupra dispariției tatălui său. Hmm… sună interesant, însă parcă am mai întâlnit undeva acestă idee.

Frozen 2 – 22 Noiembrie 
Primul film a stabilit recorduri și a schimbat viziunea asupra prințeselor Disney. Nu avem multe detalii despre noul film, însă avem un mic trailer și nerăbdarea de a afla mai multe.

Star Wars: Episode IX – 20 Decembrie 
În urma părerilor mixte despre episodul VIII și dezamăgitorul Solo, Lucasfilm are ceva de recuperat pentru acest sfârșit de serie Skywalker. Sunt o mulțime de speculații, însă nimic oficial nu s-a anunțat despre film, însă un lucru este cert… asteptăm cu nerăbdare un trailer!

 

2 comentarii la „Disney pregatește o mulțime de surprize în 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.