Faza a patra din Marvel – vești oficiale despre MCU

San Diego Comic-Con vine cu vești proaspete pentru fanii filmelor Marvel. Intrăm încet, încet în faza a patra din MCU (Marvel Cinematic Universe). Dacă încă nu ești la curent cu primele trei face din MCU, iată aici lista tuturor filmelor de dinainte de Avengers Endgame.  Vor apărea o mulțime de filme și seriale noi în următorii doi ani atât în cinema cât și pe noul streaming Disney+. Aveam ceva informații și în trecut în ceea ce privește o parte dintre aceste filme, însă acum avem date exacte și logo-uri pe măsură. Hai să vedem ce am aflat:

 1. Natasha Romanoff se întoarce în filmul BLACK WIDOW interpretată de Scarlett Johansson și alături de David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, și Rachel Weisz. Regizor este Cate Shortland. Filmul va intra în cinema pe 1 mai 2020.
 2. Noul film THE ETERNALS îi va avea pe Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh și Don Lee. Filmul este regizat de Chloé Zhao. Va ajunge în cinema pe 6 noiembrie 2020.
 3. Serialul THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER îi va aduce împreună pe Anthony Mackie, Sebastian Stan și Daniel Brühl. Va fi disponibil în streaming exclusiv pe Disney+ în toamna lui 2020.
 4. Noul film SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS cu actorii Simu Liu, Awkwafina și Tony Leung și regizat de Destin Daniel Cretton va avea premiera pe 12 februarie 2021.
 5. O altă serie interesantă, WANDAVISION îi reuneste pe cei doi îndrăgostiți Wanda și Vision care au fost despărțiți în Infinity War. Actorii anunțați: Elizabeth Olsen, Paul Bettany și Teyonah Parris. Va fi disponibil în streaming exclusiv pe Disney+ în primăvara lui 2021.
 6. Alt serial va debuta tot în primăvara lui 2021 LOKI cu Tom Hiddleston. Va fi disponibil în streaming exclusiv pe Disney+
 7. DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS cu Benedict Cumberbatch și Elizabeth Olsen va intra în cinema pe 7 mai 2021. Scott Derrickson revine ca regizor.
 8. Prima animație oficială din MCU(Marvel Cinematic Universe) se numește  WHAT IF…? și îl va avea pe Jeffrey Wright în vocea lui The Watcher, iar o mare parte dintre actorii iubiți din MCU se vor întoarce cu vocile în acest serial. Va fi disponibil în streaming exclusiv pe Disney+ în vara lui 2021.
 9. O altă serie așteptată este HAWKEYE cu Jeremy Renner și Kate Bishop. Va fi disponibil în streaming exclusiv pe Disney+ în toamna lui 2021.
 10. Un film așteptat după evenimentele emoționante din Endgame este THOR: LOVE AND THUNDER cu Chris Hemsworth, Tessa Thompson și Natalie Portman. Și cred că știți următoarea întrebare: Jane Foster se va împăca cu Thor? La cât a plâns Thor după ea… chiar sunt curioasă cum va ieși această poveste. Taika Waititi se întoarce în scaunul regizoral. Filmul intră în cinema pe 5 noiembrie 2021.
 11. A fost anunțat și filmul BLADE cu Mahershala Ali în rol principal, fără prea multe alte date noi.

Ah da! Și încă o veste! Este oficial Avengers: EndGame a doborât recordul deținut de Avatar pentru filmul cu cele mai multe vânzări din cinematografe din toate timpurile. Începe o nouă eră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.