Serile de weekend se termină și în octombrie 2020 cu Filmcafe și AMC

Ce poate fi mai plăcut decât să închei o zi incredibil de obositoare pe canapea, în fața televizorului? Un film bun te poartă într-o altă lume, iar AMC și Filmcafe știu exact ce să-ți ofere.

Deci nu contează că plouă și e mohorâtă vremea de afară, fiindcă atmosfera din casă e senzațională. În fiecare seară de sâmbătă și duminică ai program… și încă unul de calitate!

Dacă sâmbăta te lași acaparat de programul Filmcafe, duminica n-ai de ales și ești vrăjit de AMC România. Ce zici, te descurci?

Înainte de a spune “da” sau “nu”, iată ce pelicule te așteaptă. Să nu zici că nu te-am prevenit!

Serile de weekend se termină și în octombrie 2020 cu Filmcafe și AMC

Filmcafe

Călătorie periculoasă (2002) – 10.10.2020 la 20:10

Este o peliculă ce îl are în centrul atenției pe Jean-Claude Van Damme, faimosul actor al filmelor de acțiune. Suspansul este în elementul lui, la fel și pericolul.

Ne avântăm, astfel, într-o lume în care teroriștii încearcă să facă legea și plănuim o misiune de salvare. Va avea ea succes? Filmcafe ne lasă să descoperim singuri, dar trailerul găsit online ne poate face o impresie despre ce se va petrece…

Blackjack (1998) – 17.10.2020 la 20:00

Filmcafe ne prezintă și sâmbăta următoare un film de acțiune cu mișcări live, ca să zic așa. Armele și tot ce trebuie sunt la îndemână.

E nevoie de ele fiindcă ajutăm un bodyguard (cu istoric în poliția Statelor Unite, nu oricum) să prindă un asasin. Rămâne de văzut dacă vom avea sau nu succes.

Mortal Kombat (1995) – 24.10.2020 la 20:00

Dacă tot ne uităm la filme cu bătăi, ce-ar fi să le și condimentăm puțin? Asta înseamnă să adăugăm și ceva fantezie.

Pentru că Mortal Kombat ne pune pe tavă arte marțiale ce ies într-o oarecare măsură din sfera realității. Și, după ce intrăm cu adevărat în febra filmului, nu e obligatoriu să ne oprim la el, deoarece nu el singur… dă startul unei serii!

Necruțătorul (1992) – 31.10.2020 la 20:00

Îți plac filmele western? Trebuie neapărat să te uiți la Necruțătorul! Chiar dacă n-ai o pasiune pentru gen, crede-mă că vei avea pentru el. Are 4 premii și 5 nominalizări Oscar.

Subiectul pornește cu un orășel relativ liniștit, însă știm prea bine cât de repede escaladează poveștile. Filmcafe ne-a dat gata cu filmele anterioare și garantez că și acesta se va număra printre ele.

AMC

Mașina Timpului (2002) – 11.10.2020 la 20:00

În majoritatea timpului, cele mai mari descoperiri și invenții au la bază motive personale pentru care s-au început. Motivația este cheia.

Ei bine, la fel s-a întâmplat și cu întoarcerea în timp. Asta aflăm de pe AMC, care ne duce într-o perioadă când nu călătoream doar cu gândul, online.

Fear the Walking Dead (sezonul 6) – premiera 12.10.2020 la 22:00

Acesta este punctul de excepție al întregii liste. De ce? Pentru că este vorba despre un serial (marca AMC TV, desigur) și nici măcar nu e difuzat în weekend, ci lunea. Totuși, nu puteam să nu-l includ, având în vedere că fanii îl așteptă cu nerăbdare. De acum și săptămâna începe demențial!

Acțiunea este centrată în jurul membrilor unei familii deosebite. Împrejurările i-au despărțit în sezonul trecut, așa că vom vedea cum reușesc să supraviețuiască în noile formule. Asta dacă o vor face…

Îngeri și Demoni (2009) – 18.10.2020 la 19:10

Dan Brown este un scriitor consacrat de thrillere… câteodată extrem de înfricoșătoare. Astfel că ecranizarea cărții lui cu același nume nu putea fi mai prejos. De menționat este faptul că filmul constituie practic continuare pentru Codul lui Da Vinci.

E suficient să-ți spun că misterul unei crime implică și cunoscuta grupare antică Illuminati. Deja sună palpitant, nu? Să vezi acțiunea…

Inimă neînfricată (1995) – 25.10.2020 la 18:25

Programul AMC aduce de această dată în prin plan un film produs și regizat de nimeni altul decât Mel Gibson, care joacă și într-un rol principal al lui. E din start o producție la superlativ.

Avem parte de război și acțiune la cel mai înalt nivel. Nu este o simplă afirmație, deoarece este dovedită prin obținerea Premiului Oscar pentru cel mai bun film.

Vei rata vreunul dintre aceste filme (plus serialul)? Eu zic că ar fi mare păcat. Nu de alta, dar toate au trecut testul timpului și sunt pe val chiar și acum, la mulți ani de la lansare.

După cum menționasem la începutul articolului, Filmcafe și AMC nu aduc orice pe micile ecrane, numai ce e mai bun.

Enjoooy each and every one of them!

P.S.: Poți include în acest tablou feeric și un ceai sau o ciocolată caldă. Desigur, asta în situația în care nu preferi direct un pahar de vin.

Oficial nu mai ai nicio scuză, weekendul te pregătește în mod oficial cu forțe proaspete pentru o nouă săptămână!

 

Dacă îți place cum scriu și vrei să afli ce îmi mai trece prin mintea asta colorată, te invit să „mă” citești: Be Special, Be You.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.