8 filme de neratat în decembrie 2020 pe AMC și Filmcafe

A început în mod oficial și ultima lună din an. Din multe puncte de vedere, cred că așteptăm cu toții să se termine odată, dar totodată avem o mică spaimă pentru ce va urma…

Și totuși, trebuie să ne petrecem cumva timpul, ca să treacă mai repede, nu-i așa? AMC și Filmcafe ne oferă și în această lună pelicule foarte interesante, care să ne facă să uităm de toate grijile și să simțim că am făcut ceva productiv privindu-le.

Mai jos găsești, așadar, principalele recomandări pe care ni le fac cele două canale de televiziune. Nu lua încă popcornul, ci scanează întâi cu atenție listele. Astfel vei ști exact pentru ce zile trebuie să te pregătești.

8 filme de neratat în decembrie 2020 pe AMC și Filmcafe

AMC

Ultima legiune (2007) – 06.12.2020 la 20:00

Romulus Augustus este încoronat în anul 476 după Hristos. Din păcate pentru el, nu este o perioadă de pace… Barbarii le stau mai ceva ca niște spini în coaste, iar în noaptea aceea îi oferă un “cadou” noului conducător.

Dacă îți plac filmele istorice, cu impact și figuri legendare, cu siguranță trebuie să îți faci timp și să te lași absorbit de acesta.

Necruțătorul (1992) – 13.12.2020 la 20:00

În cazul în care ești un cititor împătimit al nostru, ai văzut că Necruțătorul s-a aflat în articolul filmelor din octombrie, însă de acea dată era la Filmcafe.

Ei bine, poate l-ai ratat atunci și e musai să îl vizionezi acum. AMC TV difuzează acest western pentru că e de o calitate excepțională! Are nu mai puțin de 4 premii și 5 nominalizări Oscar.

Harry Potter și Piatra Filozofală (2001) – 20.12.2020 la 18:50

Iată că programul AMC vine cu un film minunat de urmărit în familie. Fiind prima peliculă ce ecranizează seria de cărți Harry Potter, este șansa ideală ca cei mici să facă în sfârșit cunoștință cu magia…

Oare prin ce aventuri va trece micul vrăjitor? Veți sta cu toții cu sufletul la gură! Și numai bine că e înaintea Crăciunului, deoarece induce spiritul sărbătorilor, în care totul este posibil.

Conjurația tăcerii (2006) – 27.12.2020 la 20:05

Cu supranaturalul nu te joci. Cel puțin acesta este mesajul transmis de familiile care dețin astfel de puteri și fac un jurământ sacru.

Problema e că lăcomia își bagă coada, iar izgonirea uneia dintre familii nu pare a fi chiar așa definitivă cum credeau celelalte din grup. AMC România ne provoacă cu un film înfricoșător cu puțin înainte de Anul Nou…

Filmcafe

Îngerii lui Charlie: În goană mare (2003) – 05.12.2020 la 19:55

Ești fan al filmelor bune de comedie cu adevărat bune? Bineînțeles, e vorba aici de un film ce nu dezamăgește nici din punctul de vedere al acțiunii. E cu sare și piper!

Poți urmări filmul pe Filmcafe, live, o variantă mult mai calitativă decât ce găsești online. În plus, această peliculă este delicioasă indiferent de câte ori ai viziona-o.

Înfruntarea titanilor (2010) – 12.12.2020 la 20:00

Când avem zei în scenă, e imposibil să nu rămânem captivi în fața televizorului și să fim curioși ce li se va întâmpla.

La drept vorbind, Perseu – fiul lui Zeus – este și recunoscut pentru vitejia sa. Oare ce va face el după ce temutul Hades îi ucide familia, pe cea care l-a crescut? Aventura e doar la un pas distanță…

Tigru și dragon (2000) – 19.12.2020 la 19:30

Înainte de a strâmba nasul la gândul că ai în fața ochilor o dramă, află că este una de zile mari! Programul Filmcafe aduce pe micile ecrane o dramă ce 6 nominalizări Oscar și 4 premii câștigate.

Femeile sunt extrem de curajoase și, se pare, întotdeauna au fost așa. Ele nu se tem să-și “joace toate cărțile” la masa destinului și să se chinuie până ce înving detașat…

Asterix la Jocurile Olimpice (2008) – 26.12.2020 la 19:35

Pe măsură ce se apropie tot mai tare Revelionul, trebuie să ne înarmăm cu voie bună, astfel încât să avem parte de un an de excepție, nu asemenea celui ce a trecut.

Este șansa ta, deci, să obții acest rezultat amuzându-te de năstrușniciile pe care le fac clasicii Asterix și Obelix. Evident, te poți uita la film alături de toți cei dragi.

Ți-ai trecut aceste date în calendar, da? Ar fi mare păcat să ratezi vreun film… Nu de alta, dar ele te trec prin toate stările posibile și la final vei simți că anul n-a fost per total așa de rău. Filmele bune pot compensa de minune pentru alte aspecte ce au fost mai nefavorabile… Fie și atunci când ai o zi proastă.

Care filme din lista de mai sus le-ai văzut și de câte ori mai exact? Sau ai pierdut efectiv șirul? Când ne referim la un film extraordinar, nu poți spune niciodată că l-ai văzut de prea multe ori. Ești de acord cu mine?

Nu te mai rețin cu povești, îți doresc numai o vizionare pe cinste!

 

Dacă îți place cum scriu și vrei să afli ce îmi mai trece prin mintea asta colorată, te invit să „mă” citești: Be Special, Be You.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.