Ce filme trebuie neapărat să vezi pe AMC și Filmcafe în ianuarie 2021

A venit în sfârșit și mult așteptatul 2021! Cu greu parcă s-a mai lăsat plecat 2020… Important e că s-a dus și noi avem din nou speranță pentru viitor. Anul acesta trebuie să fie magic!

Și ca să îți menții acest vibe pozitiv întreaga lună (ianuarie dă, până la urmă, tonul la ce va urma), AMC și Filmcafe și-au umplut grila de programe cu fel și fel de filme, care mai de care mai interesante. Poți sta non-stop în fața ecranului și îți garantăm că nu te vei plictisi.

Cu toate acestea, noi continuăm tradiția cu care te-am obișnuit și am selectat câteva dintre cele mai reprezentative filme de luna asta de la Filmcafe și AMC România. E posibil să te surprindă orele la care sunt difuzate unele pelicule, dar nu uita că arta cere sacrificii.

Ești gata să uiți de lumea înconjurătoare și să te scufunzi de-a dreptul în universul filmelor bune? Avem aici filme vechi, care au făcut istorie…

 

Ce filme trebuie neapărat să vezi pe AMC și Filmcafe în ianuarie 2021

AMC

Robin Hood: Prince of Thieves (1991) – 08.01.2021 la 19:05

AMC începe anul cu dreptul și ne prezintă un film de acțiune și aventură care e celebru chiar și după 30 de ani de la lansare. Colegul nostru Doru ne-a mărturisit că el nu se mai satură să-l urmărească.

Astfel, Robin Hood ajunge în Anglia și se confruntă cu tirania Regelui John și taxele și regulile impuse prin Șerifului din Nottingham. Crezi că îl va lăsa să continue nedreptățile sau va lua atitudine împotriva sa?

 

Space Jam (1996) – 10.01.2021 la 8:05

Încă din 1996 realul s-a împletit de minune cu imaginarul și în acest fel a luat ființă acest film senzațional. E un film de acțiune sportiv și fantastic, dar și amuzant, în care Michael Jordan și mult îndrăgitul Bugs Bunny sunt protagoniști.

AMC TV ne deschide apetitul pentru partea a doua a peliculei care va apărea anul acesta pe 16 iulie.

 

The Time Machine (2002) – 18.01.2021 la 20:05

Recunoști că uneori ți-ai dori să te poți întoarce în timp și să schimbi anumite alegeri pe care le-ai făcut? Dacă răspunsul este afirmativ, acest film din programul AMC este pentru tine!

Un inventator al secolului al XIX-lea crede că are această oportunitate, doar că, din greșeală, ajunge în viitor… Oare cum va arăta lumea peste 800.000 de ani?

 

The Princess Bride (1987) – 24.01.2021 la 13:40

O lună frumoasă trebuie să se termine cu o poveste de iubire. Iar una reușită nu e formată numai din evenimente cu lapte și miere, ci conține aventuri și nenumărate acte de curaj.

De aceea, atunci când se îmbolnăvește și e nevoit să petreacă multă vreme în pat, un băiețel își ascultă bunicul citindu-i cum un tânăr fermier devine pirat și depășește o mulțime de obstacole pentru a-și regăsi iubirea adevărată…

 

Filmcafe
Django Unchained (2012) – 04.01.2021 la 20:00

 

Dacă te-ai pregătit din timp și ai aruncat o privire asupra programului Filmcafe online, știi că sperăm să lăsăm perioadele dificile în spate și să ne dezlănțuim de îndată ce scăpăm de aceste restricții necesare.

Django este un film nerecomandat copiilor de sub 16 ani pe care ți-l recomand cu drag pentru lupta lui pentru justiție și dorința a se elibera de sclavia din acea perioadă este inspirațională pentru oricine ar trece prin momente grele.

Anger Management (2003) – 06.01.2021 la 13:15

Cu toții avem câteodată probleme cu controlul furiei, iar o comedie spumoasă este cu siguranță un remediu excepțional în acest sens. Ești de acord?

Te asigurăm că cel puțin te vei amuza pe cinste de situația lui Dave, care este în mod absolut nedrept obligat să participe la un program unde se învață despre controlul furiei. Dacă deja ți se pare hazliu, află că instructorul însuși este agresiv…

 

Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant (2009) – 12.01.2021 la 03:40

Da, ne dăm seama că filmul este difuzat în toiul nopții. Totuși, ora este în concordanță cu tema filmului, chiar dacă nu este vorba de unul tocmai horror.

Darren Shan este un adolescent obișnuit, însă viața lui se dă totalmente peste cap atunci când, la un “freak show” (spectacol cu ​​ciudați) întâlnește un tip misterios. Acesta se dovedește a fi vampir și îl cooptează pe băiat în grupul său de creaturi ale nopții.

 

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) – 27.01.2021 la 09:05

Filmcafe a intrat “live” în luna ianuarie cu un stil romantic și e hotărât să încheie la fel. Te prevenim că iubirea înseamnă adesea dramă…

Când relația nu mai funcționează de nicio culoare, un cuplu proaspăt derpărțit se decide individual pe rând să opteze pentru o procedură medicală ce le va șterge toate amintirile unuia cu sau despre celălalt.

Cum ți se pare această modalitate de a combate suferința? Ai încerca-o?

 

Te vei uita la filmele din listă, nu-i așa? Unele sunt atât de bune, încât nu te poți opri să le vezi iar și iar…

Îți urăm un An Nou demențial, cu filme unul și unul!

 

Dacă îți place cum scriu și vrei să afli ce îmi mai trece prin mintea asta colorată, te invit să „mă” citești: Be Special, Be You.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.