Filme noi de Crăciun de pe Netflix pe care să nu le ratezi

Suntem în plin sezon magic și minunat, pe care îl iubim cu toții, când ne învăluie mirosul portocalelor, poate chiar și al bradului, iar sufletele ni se umplu de bucuria sărbătorilor.

Evident că asemenea seri nu se pot termina decât cu… filme de Crăciun noi! De ce noi? Pentru că pe cele clasice, ce au intrat în istorie drept cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile, le lăsăm pentru zilele de sărbătoare propriu-zise.

Netflix s-a conformat și de această dată și ne-a pregătit o serie de filme de Crăciun nou-nouțe, captivante, emoționante, și majoritatea foarte amuzante!

Dacă nu le-ai vizionat încă, îți recomandăm să îți faci un ceai sau ciocolată caldă, să te așezi confortabil în fotoliu și să apeși cu încredere butonul „play”. Iar în cazul în care vrei să te asiguri că urmărești filme de top cu și despre Crăciun, lista noastră de mai jos îți va fi de folos.

Filme noi de Crăciun de pe Netflix pe care să nu le ratezi

1. A Boy Called Christmas

Avem aici un băiat obișnuit, orfan de mamă, ce trăiește împreună cu tatăl său la limita subzistenței. Regele tărâmului lor vine cu o provocare (a cărei recompensă este substanțială): să aducă un simbol al speranței din… Regatul elfilor! Nicolas găsește harta spre tărâmul fermecat și, cum tatăl lui pornise deja la drum, pleacă pe urmele lui…

Este o poveste fascinantă, care îi va cuceri atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Ea prezintă chiar o posibilă legendă a modului în care au apărut cadourile de Crăciun și luminează prin simplitate, respectiv importanța prieteniei.

2. A Castle For Christmas

O scriitoare celebră este urâtă de fanii ei din cauza finalului ultimei ei cărți. Așa că, pentru a scăpa de critici și acuze, decide să viziteze castelul în jurul căruia a copilărit tatăl ei, în Irlanda. Ce nu se aștepta însă era să găsească acolo un duce atrăgător și extrem de arogant.

E o comedie romantică spumoasă, care vorbește despre cât de greu ne e uneori să avem încredere în noi începuturi. M-a cucerit micul orășel în care se petrece acțiunea și căldura transmisă de personaje. Și dacă ai visat măcar o dată să faci parte din regalitate, e obligatoriu să îi dai o șansă!

3. The Princess Switch 3: Romancing the Star

Cele trei tinere diferite și totodată fermecătoare interpretate de Vanessa Hudgens lovesc din nou. De această dată, ele sunt nevoite se recupereze steaua primită în dar de la Vatican, pentru a fi așezată în vârful bradului, care, bineînțeles, a fost furată.

Nu ai cum să nu te distrezi de peripețiile prin care trec personajele și de stereotipurile prezentate. Este un film de Crăciun ce se aseamănă mult cu poveștile Disney, motiv pentru care, deși am râs cu poftă, la final am oftat cu drag… pentru că iubirea învinge tot.

4. Love Hard

O jurnalistă renumită pentru rubrica cu eșecuri în dragoste găsește dintr-o dată tipul perfect pe Tinder. Cei doi ce înțeleg de minune, iar el arată perfect. Deci, de ce nu i-ar face o surpriză, apărând la ușa lui de Crăciun?

Nina Dobrev mi-a marcat adolescența cu rolul ei din The Vampires Diaries, fapt care m-a făcut foarte curioasă să o văd din nou în acțiune. Nu mi-a înșelat deloc așteptările, deoarece este o comedie romantică simpatică, în care detaliile fac diferența și-i pun pe protagoniști în situații ridicole.

5. Father Christmas Is Back

Cele patru surori Christmas se reunesc în casa uneia dintre ele, alături de mama lor. Ce nu știu ele este că își va face apariția un oaspete ce a plecat de acasă în urmă cu mai bine de 25 de ani: tatăl lor. Acesta vine împreună cu iubita lui tânără și încearcă să se apropie de fete, iar spiritele se încing imediat, ieșind la iveală secrete de familie adânc îngropate.

E un film de Crăciun nou, destul de haios, dar care preferă mai mult comedia decât romantismul. Dramele de familie sunt întotdeauna o alegere potrivită.

Mai am câteva titluri pentru tine, însă sunt din anul precedent. S-au făcut remarcate la momentul lor (prin emoție, comedie, distribuție sau toate la un loc), iar mie mi-au plăcut mult, așa că nu puteau lipsi din listă. Chiar dacă le-ai văzut deja, un replay e oricând binevenit.

6. Operation Christmas Drop

O corporatistă convinsă este trimisă de șefa ei să reducă costurile unei baze aeriene tocmai înainte de Crăciun. Socoteala de acasă nu se potrivește însă cu cea de la fața locului și descoperă o comunitate unită, care își ajută semenii aflați în nevoie. Bonus: peisajul are în prin plan și un pilot carismatic. Oare ce va face ea?

Dacă vrei să scapi de frig și să călătorești în zone calde, unde Crăciunul se sărbătorește în tricou, acesta e filmul ideal pentru tine! Asta în cazul în care îți place se simți emoție atunci când urmărești un film și ești fan fapte bune de sărbători (și nu numai).

7. Holidate

Doi tineri s-au săturat să dea explicații familiilor lor de sărbători – legat de starea lor amoroasă – și încheie un târg: iubiți de sărbători. Problema e că, la un moment dat, limitele dintre adevăr și minciună devin neclare. Sentimentele, evident, complică totul.

Având în vedere că protagoniștii sunt unii dintre cei mai cunoscuți actori de peste ocean, Emma Roberts și Luke Bracey, îți poți da seama la ce fel de film trebuie să te aștepți. Pregătește-te de râs copios și replici memorabile!

8. The Christmas Chronicles 2

Kate a mai crescut acum, dar continuă să ne surprindă cu firea ei hotărâtă și năzdrăvană. Nu este de acord cu noua relație a mamei ei, așa că decide să „evadeze” din vacanța petrecută împreună. Planurile îi sunt date peste cap, desigur. Fata și fiul iubitului mamei sale merg să îl (re)întâlnească pe Moș Crăciun, la Polul Nord. Cum se va termina de această dată aventurile ei?

Atât filmul de față, cât și predecesorul său – The Christmas Chronicles – sunt filme de Crăciun pentru întreaga familie. Ele nu colorează neapărat realitatea ca pe un basm în care sunt delimitate clar conceptele de bine și rău, ci o condimentează cu mult umor și lecții de viață.

Câte filme de Crăciun din listă ai văzut? Ai de gând să vezi și altul? Se regăsește vreun titlu de aici în topul filmele tale de Crăciun preferate?

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.