În luna decembrie 2020 ne încălzim cu filme și seriale noi de la Netflix

Dacă vrei filme și seriale noi, e clar că trebuie să arunci un ochi pe Netflix. Evident că te vei și opri acolo, fiind de-a dreptul fascinat de noile titluri apărute.

Problema e că sunt atâtea opțiuni, încât poate părea imposibil să te decizi ce să urmărești. Absolut toate producțiile sunt interesante și nu te pot învinovăți. Mă regăsesc adesea în aceeași ipostază.

Totuși, mi-am făcut temele pentru ultima lună din an și m-a învăluit deja spiritul sărbătorilor, așa că o împărtășesc cu tine. Am selectat câteva filme și seriale pe care e aproape obligatoriu să le vezi. Citește-le descrierile și uită-te la trailere… vei înțelege perfect de ce.

În luna decembrie 2020 ne încălzim cu filme și seriale noi de la Netflix

Filme

The Prom (11 decembrie 2020)

Bazat pe un musical de pe Broadway, acest film foarte bun marca Netflix readuce în fața ecranelor actori de calibru, precum Meryl Streep, Barry Glickman și Nicole Kidman.

Ce fac niște actori care sunt pe cale de a-și distruge carierele din cauza unui spectacol îngrozitor? Merg să ajute o adolescentă ce nu are voie să participe împreună cu iubita la balul de absolvire, desigur…

The Midnight Sky (23 decembrie 2020)

Dacă nu ai încă un cont de Netflix, pentru acest film ce se preconizează a fi demențial merită să îți faci. Crede-mă pe cuvânt.

Îl avem pe George Clooney atât în calitate de protagonist, cât și de regizor. Oare va reuși savantul nostru singuratic de la Polul Nord să-i oprească pe astronauți să se întoarcă pe Pământ?

Seriale

Tiny Pretty Things (14 decembrie 2020)

Credeai că numai filmele vin cu muzică și dans în această lună minunată? Și serialele Netflix sunt la fel de dinamice!

Ne demonstrează acest fapt serialul de față, care prezintă intriga de la o școală de balet sofisticată din Chicago. Scoate competiția ce e mai rău la suprafață din elevii săi?

Bridgerton (25 decembrie 2020)

După ce te-ai ghiftuit la masa de Crăciun, este momentul să te relaxezi. Dacă nu știi cum, abonamentul Netflix te scoate din impas cu un serial spumos… despre înalta societate londoneză din perioada Regenței.

O va cuceri craiul, dar totodată ducele, de Hastings pe Daphne Bridgerton sau se va interpune fratele fetei între ei (cum a făcut-o și cu ceilalți pretendenți)? Îmi plac combinațiile de dramă cu iubire, așa că abia aștept!

Ți se par captivante noutățile cu care încheie Netflix România anul? Ce vei urmări prima dată? Ai grijă să nu ratezi data lansării, pentru că apoi parcă nu mai e același farmec…

Desigur, în cazul în care vrei să simți din plin magia corespunzătoare sezonului, ai și o mulțime de producții tematice pe care le poți viziona chiar și în familie.

Maraton de filme și seriale… păzea, că venim!

 

Dacă îți place cum scriu și vrei să afli ce îmi mai trece prin mintea asta colorată, te invit să „mă” citești: Be Special, Be You.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.