Filme și seriale bune cu care întâmpină Netflix luna ianuarie 2021

2020 s-a dus în mod oficial și așteptăm cu sufletul la gură ca 2021 să fie mai bun… Nu știm ce să spunem deocamdată despre filme, dacă le vor întrece detașat pe cele de până acum, dar Netflix România ne-a anunțat deja că începutul este cât se poate de promițător.

Ești curios care sunt titlurile de anvergură pe care le vei întâmpina pe Netflix în luna ianuarie? Nu te ținem prea mult în suspans, pentru că le-am selectat mai jos pe cele mai reprezentative.

Este, deci, cazul să te relaxezi total în fața ecranului și să lași noul an să te surprindă în modul cel mai plăcut, chiar și în materie de pelicule. Surprizele nu vor întârzia să apară!

3…

2…

1…

ACȚIUNE!

 

Filme și seriale bune cu care întâmpină Netflix luna ianuarie 2021

Filme

Pieces of a Woman (7 ianuarie 2021)

Femeile sunt ființe deosebit de puternice, care reușesc să depășească o mulțime de obstacole fizice și sufletești inimaginabile. Totuși, anumite dureri sunt aproape imposibil de depășit…

Este în topul filmelor Netflix viitoare, fiind tulburător și avându-i pe Martin Scorsese în rolul de producător executiv, respectiv pe Kornél Mundruczó drept regizor (s-a ocupat și de Orașul câinilor, ce a câștigat Un Certain Regard în anul 2014.

 

The Dig (29 ianuarie 2021)

Ce faci când istoria pare că se împletește cu viitorul și nu mai știi precis pe ce cale s-o apuci? O văduvă bogată din Anglia secolului trecut va afla pe propria piele…

Aceasta angajează un arheolog să facă săpături la mormintele de pe proprietatea pe care o deține, în timp ce Al Doilea Război Mondial își face tot mai mult simțită prezența. Netflix ne dă clar de înțeles că este unul dintre acele filme care nu trebuie ratate!

 

Seriale

History Of Swear Words (5 ianuarie 2021)

Tuturor ne mai scapă ocazional măcar câte o înjurătură, iar uneori nici nu ne dăm seama… N-ar fi interesant să aflăm de unde și cum a apărut acest obicei neplăcut?

Netflix ne aduce un serial revelator, care analizează în detaliu cum stă treaba cu înjurăturile. Când a început totul? Cum au evoluat lucrurile? Ce implicații științifice există și cum afectează înjurăturile societatea? Uită-te la serial și vei vei fi uimit… Nicolas Cage este cel care va prezenta această docu-serie.

 

Lupin (8 ianuarie 2021)

Îți lipsea un serial bun, cu un hoț care știe ce face și are mâinile „curate”, nu-i așa? Netflix a avut grijă să-ți îndeplinească dorința.

Astfel, Assane Diop, care este inspirat de celebrul Arsène Lupin, are o misiune importantă: răzbunarea asupra unor bogătași ce i-au nedreptățit tatăl. Va reuși?

 

După cum ai observat, un cont sau abonament pe Netflix (cum vrei să-i spui) te va ține în „priză” încă din prima lună a lui 2021. Lista de filme și seriale bune e în continuă creștere…

Tu ai alte titluri în plan? Trece-le neapărat și pe cele din acest articol și cu siguranță nu vei regreta! Serile sunt lungi, însă pot fi extrem de relaxante.

 

Dacă îți place cum scriu și vrei să afli ce îmi mai trece prin mintea asta colorată, te invit să „mă” citești: Be Special, Be You.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.