Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu

Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu este cel mai nou blockbuster intrat în cinematografe și cum nu am avut parte de filmul Godzilla Minus One și nici nu a apărut încă cel puțin o versiune pe dvd a acestui film care a ajuns instoric, am sărit la șansa de a revedea Regele monștrilor pe marele ecran.

Adam Wingard care a regizat și filmul Godzilla vs Kong revine pentru a aduce din nou împreună cei doi titani într-un film care reușeste să balanseze frumos latura umană cu „momentele cu monștrii”.

Din distribuție fac parte actorii: Rebecca Hall (“Vicky Cristina Barcelona”, “Iron Man 3”), Brian Tyree Henry (“Joker”), Dan Stevens (“Frumoasa și Bestia”), Kaylee Hottle (“Godzilla vs. Kong”), Alex Ferns (“Batman”) și Fala Chen (“Shang Chi și Legenda Celor Zece Inele”).
Scenariul este semnat de Terry Rossio (“Godzilla vs. Kong”, seria “Pirații din Caraibe”), Simon Barrett (“You’re Next”) și Jeremy Slater (“Moon Knight”), după o poveste de Rossio, Wingard și Barrett, bazat pe “Godzilla”, personajul deținut de TOHO Co., Ltd.

Filmul este produs de Mary Parent, Alex Garcia, Eric Mcleod, Thomas Tull și Briand Rogers. Producătorii executivi sunt Wingard, Jen Conroy, Jay Ashenfelter, Yoshimitsu Banno și Kenji Okuhira. Și de această dată, Wingard colaborează cu directorul de imagine Ben Seresin (“Godzilla vs. Kong”), designerul de producție Tom Hammock (“Godzilla vs. Kong”), editorul Josh Schaeffer (“Godzilla vs. Kong”), designerul de costume Emily Seresin (“Top of the Lake”). Compozitorii sunt Tom Holkenborg (“Godzilla vs. Kong”) și Antonio Di Iorio (“Godzilla vs. Kong”).

Publicul „vorbește”! Fanii filmelor cu monștrii sunt mulți și la noi în România.

Cu siguranță și lipsa filmului care a câștigat oscarul este o lipsă aparte care ne face și mai mult să vedem acest film, dar mă bucur să vă anunț că el livrează ce promite.

Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu mi-a satisfăcut necesarul monstruos de acțiune titanică și vizualuri bine realizate cu această reptilă pentru care am tot respectul de când am simțit scuturându-se sub mine scaunele de la Cinematograful Băneasa când am văzut Godzilla King of Monsters și am simțit scaunul mișcându-se sub mine la fiecare pas al regelui.

Poate te gândești că ești prea matur sau poate prea în vârstă pentru astfel de prostii…eu sunt aici să îți spun că nu este niciodată prea târziu. La urma urmei, i-a luat lui Godzilla 70 de ani și apariții în 38 de filme ca să câștige primul premiu Oscar.

După atâta timp este evident că atât Hollywood-ul cât și TOHO, cei doi deținători ai drepturilor asupra titanului Godzilla au învățat și excelat în moduri diferite cu ecranizarile lor.

Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu este un film la care mergi pentru distracție, pentru luptele dintre monștrii, pentru sunetul puternic și efectele digitale realizate în luptele acestor giganți. 

În Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu, Monarch, organizația care se ocupă de titani, a descoperit că pământul este gol pe interior și ne poartă în acestă lume imaginară unde Kong are stabilit noul teritoriu. Godzilla ne protejează în continuare de noile, sau mai bine spus, vechile pericole și Kong reprezintă umanitatea într-un mod cât se poate de sentimental.

Kong este destul de uman în acest film și avem momente cu titanul foarte bine realizate în care este evidențiat cât de aproape este de noi, de exemplu, cand Kong are o carie sau când întâlnește în pământul gol semenii lui.

Godzilla este depresivul etern, singurul din specia lui, suficient de bătrân ca să știe exact ce are de făcut de îndată ce este cerut ajutorul lui.

Dacă la Godzilla vs Kong lucrurile părea ușor să fii de partea unui titan, la acest film lucrurile se complică și balanța pare mai așezată. Lupta finală fiind un moment care cu siguranță te va lipi de scaunul de cinema.

Dacă știi deja cine este Kong, cine este Godzilla, sigur nu ai auzit de Scar sau e Shimo.

Conform profeției Iwi, Shimo este fost un Titan foarte vechi și extrem de puternic, care la un moment dat a devenit sclavul Regelui Skar și a fost forțat să înceapă ultima mare epocă de gheață folosind abilitățile sale de îngheț. În cele din urmă, Godzilla a luptat, l-a învins și l-a întemnițat pe Skar și armata sa de Kongi înrobiți, inclusiv Shimo, în adâncurile pământului gol.

Dacă Godzilla și Kong vor reuși să salveze omenirea trebuie să vezi singur acum în cinematografe în filmul Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu distribuit de Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.