În Iunie, trezește copilul din tine!

Luna iunie a sosit și cu ea și oportunitatea de a ne aminti cum este să fii copil.

La mulți ani copilule! Indiferent de vârsta „copilului din noi” cu siguranță fiecare are filme ale copilăriei pe care le păstrează la loc special.

Dacă vrei să citești despre filmele lunilor anterioare, ai aici luna Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie și Mai.

Pentru că și atunci când eram copii doream să vedem filme noi, hai să vedem ce ne așteaptă în acest început de vară.

Premiere 7 iunie:

Luna iunie începe cu filme care ne trezesc nostalgia precum X-Men: Dark Phoenix, a douăsprezecea parte a francizei X-Men ne aduce aminte de desenele copilăriei și ne aprinde imaginația cu oamenii evoluați genetic. Acesta este probabil ultimul film X-Men care nu este produs de Marvel. James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult și Evan Peters se întorc pentru finalul unei ere.

Indiferent în ce perioadă ai copilărit, mi se pare imposibil să nu fi auzit de Pokémoni. Pokémon Detectiv Pikachu este filmul pe care îl așteptăm cu nerăbdare de când am aflat că Ryan Reynolds va fi vocea iubitului pokémon Pikachu.

Pentru romanticii trecuți de prima copilărie avem doua filme promițătoare:

Şi Soarele e o stea – un film despre momentele în care ți-ai dori să oprești timpul în loc.

Versuri pocite – un film care răspunde la întrebarea: mai poți trăi dragostea după ce ai pierdut-o?

Pentru pasionații de senzații tari, pentru cei care doresc să se considere cool și vor sa vada cum este să petreacă ca în filme, Ma este horror-ul perfect.  O dramă imbinată cu suspans și crime îți va ridica adrenalina.

 

Premiere 14 iunie:

A doua săptămână rămâne din nou dedicată în special copiilor.

Singuri acasă 2 ne readuce pe marile ecrane poveștile ascunse ale aminăluțelor de casă.

După cunoscutul roman cu același nume al scriitorului Marin Mălaicu-Hondrari, publicat în 2010 și cu Mihai Smarandache în rolul principal, filmul Parking vine in cinematografe să ne completeze săptămâna.

Premiere 21 iunie:

Aici trebuie sa incep cu Bărbați în Negru Internațional, cea mai noua apariție a seriei Bărbați în Negru, prima fără Will Smith în rol principal. Acest film poate să învie seria sau să o îngroape pentru o perioada destul de lungă de timp. Trailerul este promițător, să vedem cum va fi și filmul.

Partea a doua, filmul Câinele, adevăratul meu prieten 2, resprezintă dovada clară a iubirii față de prietenii noștrii patrupezi. Asa cum sunt majoritatea filmelor din gen, suntem sigur că și acesta ne va încălzi inimile.

Unii dintre noi au nevoie și de cate puțină dramă în cinematografe, pentru a completa această necesitate, Apusul este filmul săptămânii care ne va purta în Budapesta, anul 1913,

În Mănușa de aur, în anii 70″, un criminal în serie bagă spaima în locuitorii orașului Hamburg. Este clar ca vorbim despre un film horror pentru că nemții nu prea glumesc…

Premiere 28 iunie:

Ca să nu ieșim din spiritul ultimului film prezentat, finalul lunii iunie il deschidem cu Jucăria ucigașă (NU Chucky). Filmul reimaginează clasica poveste a filmului Child’s play din 1988. Povestea unei mame, care își crește singură fiul și care îi dă acestuia în dar o păpușă Buddi este deja pentru pasionații de horror un scenariu clasic. Continuarea rămâne să o vedem în cinematografe…

N-ai șanse, frate! este comedia pe care o așteptam să ne descrețească frunțile. Charlize Theron și Seth Rogen fac echipă pentru a ne binedispune.

 

Pentru că am spus de la început să trezim copilul din noi, gășca lui Woody revine impreună cu o nouă jucărie, pe nume Forky în Toy Story 4. Dacă nu ai fost impresionat de ultima poveste a jucăriilor, pregătește-te de aceasta.

 

Va urăm tuturor o lună plină de soare, distracție și filme bune.

2 comentarii la „În Iunie, trezește copilul din tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.