Surprizele cu care alungă Netflix frigul din suflete în octombrie 2020

Dacă în luna septembrie nu am fost dezamăgiți de producțiile Netflix, cu siguranță nu vom fi nici în octombrie. Poate că s-a făcut frig și nu mai ieșim din casă, însă platforma nu ne lasă să ne simțim deloc singuri și triști.

Uneori, la drept vorbind, uitându-te la anumite filme și seriale oferite de un abonament Netflix România, ai impresia chiar că ai prea multă companie… Vei afla exact la ce mă refer de îndată ce vei arunca o privire peste programul de mai jos.

Am selectat cele mai reprezentative titluri de filme și seriale nou-nouțe, de care te vei putea bucura începând cu luna asta pe Netflix. Te sfătuiesc să nu pierzi vremea și să îți notezi zilele respective în calendar.

Nu cred că te întrebi de ce, dar, în cazul în care o faci, să știi că nimic nu se compară cu premiera unui film sau momentul crucial în care este lansat un serial ce va face vâlvă ani la rând… Nu-i așa că vrei să faci parte din numărul celor ce vor scrie istoria?

Hai că nu te mai țin pe jar. Spor la citit și vizionat trailere!

Surprizele cu care alungă Netflix frigul din suflete în octombrie 2020

Emily în Paris (02 octombrie 2020)

Îți era dor de puțină dramă precum cea din Sex and the City? Fie că răspunsul tău este da sau nu, vei avea parte de ea.

Netflix aduce acest nou serial delicios cu scopul de a ne descreți frunțile stresate și a ne pierde în orașul iubirii. Oare ce năzbâtii va face Emily? Eu abia aștept să aflu, mai ales că fata lucrează în același domeniu ca și mine – marketing.

Procesul celor șapte din Chicago (16 octombrie 2020)

Înainte de toate, te previn: va fi unul dintre filmele foarte bune de pe Netflix. Cel puțin asta ne asigură numele lui Aaron Sorkin, regizorul și scriitorul filmului, care a câștigat premiile Oscar și Emmy.

Intrăm, așadar, cu bună credință într-un protest din 1968 (se vrea a fi pașnic). Problema e că socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg și lucrurile escaladează rapid…

Rebecca (21 octombrie 2020)

În topul filmelor de pe Netflix se va afla în curând și acest thriller psihologic mult așteptat. Realizat după romanul gotic scris de Daphne du Maurier, filmul e plin de mister.

Întrebarea care se pune este: cum va reuși o proaspătă soție să înlocuiască soția decedată și să facă față prezenței constante (în tot ce o înconjoară) a acesteia?

Dincolo de Lună (23 octombrie 2020)

E important să ne amintim măcar ocazional să fim copii, motiv pentru care această animație muzicală completează perfect lista.

Copiii și adulții vor fi impresionați deopotrivă de perseverența, ambiția și depășirea limitelor evidențiate de Netflix prin intermediul acestui film excepțional. Până la urmă, o fetiță curajoasă poate ajunge oriunde își propune, inclusiv pe Lună…

Cum ți se par titlurile? Care te fascinează cel mai tare? Dacă nu ai încă un cont pe Netflix, a sosit timpul să-ți faci!

Nu mai am de zis decât vizionare plăcută, însă nu uita de popcorn!

Dacă îți place cum scriu și vrei să afli ce îmi mai trece prin mintea asta colorată, te invit să „mă” citești: Be Special, Be You.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.