Pastila cinefilă: 9 mai 2019

Știați că..

Astăzi îl aniversăm pe actorul american și cântărețul de muzică country John  Corbett.

Corbett este cunoscut pentru rolurile lui precum Chris Stevens în producția CBS, Northern Exposure, Aidan Shaw în Sex and the City, Ian Miller în My big fat greek wedding.

De la muncă într-o fabrică de boilere, la antrenamente pentru a deveni Șerif zonal în L.A. și ulterior studiind actoria și cursuri de coafor, putem spune că John Corbett a experimentat multe. După o rană destul de serioasă la spate a renuntat la lucrul în fabrică și s-a reprofilat. A profesat ca hairstylist și lucrător comercial inainte de a prinde gustul actoriei. A jucat într-o reclamă pentru Samsung, iar în următorii trei ani jucase în deja 50 de reclame naționale.

Mama lui era barmaniță, așadar, în copilărie, Corbett își petrecea destul de mult timp în baruri. De aici a prins pasiune pentru muzică. Are lansate două albume de muzică country.

Pentru că lucra la Lucky (2003), nu a putut să se întoarcă la rolul Ian Miller din My big fat greek wedding pentru serialul adaptat My Big Fat Greek Life (2003).

Pe John  Corbett îl puteți urmări în producția recentă Netflix To All the Boys I’ve Loved Before care va avea la anul o continuare care se filmează în prezent.

 

Vezi ce a fost ieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.