Privind spre 2019 cu speranta – partea 1 -Ianuarie

Nici nu am inceput anul 2019 si cinefilul din mine priveste cu speranta la noile aparitii pe care doresc sa le urmaresc.

Cu toate ca au ramas suficiente filme din 2018 pe care le voi revedea, prefer in cumpana dintre ani sa imi indrept atentia catre viitor si sa ma umplu de fericire si sperante. Acelasi lucru va doresc si voua, ca impreuna cu noi sa pasim in 2019 mai fericiti, mai impliniti si mai plini de pofta de viata.

Pentru ca sa mentin acest articol scurt, voi mentiona sperantele mele pe scurt despre filme/luna.

Ianuarie

Luna Ianuarie cu toate ca este perioada in care ne iesim din amorteala concediilor, imi da speranta prin animatii si ingrijorari prin comedii.

Personal, ma prezint ingrijorat de posibilitatea ca Holmes și Watson, un film care va aparea pe 4 Ianuarie, sa nu fie o parodie a filmelor cu Scherlock Holmes care sa treaca pe langa mine la fel ca multe altele. Nu ma ingrijoreaza prestatia actoriceasca a lui Will Ferrell si John C. Reilly cat sunt ingrijorat de scenariu si de posibilitatea ridicarii comediei din film la absurd.

Ralph rupe netu’ va fi in schimb o animatie comica pe care o astept cu nerabdare, o continuare pe care o consider de acum bine realizata si in care abia astept sa revad unele personaje care in prima parte mi-au intrat la sufletel (SPOILER ALERT- CAMEO Stan Lee) in acest film!

Fanii thrillerelor si misterelor frumos asezate in jurul crimelor vor avea gustul satisfacut de catre Curierul traficanților un film in regia: Clint Eastwood cu: Bradley Cooper, Clint Eastwood, Taissa Farmiga

Nu ai fost interesat de niciuna dintre mentiunile mele?

Pentru a-ti satisface pofta de drama poti urmari Tranzit, o drama independenta care te transporta in perioada invaziei naziste.

Si imagineaza-ti , aceasta este doar luna Ianuarie!

Promit solemn sa realizez articol pentru ce astept in fiecare luna din urmatorul an.

Aceasta este rezolutia mea pentru 2019 si, pana atunci, daca nu avem alte posibilitati, va spun atat din partea mea, cat si din partea intregii comunitati Cinefilia, pentru intreaga comunitate Cinefilia si oricine citeste aceste randuri:

 

La multi ani!

10 comentarii la „Privind spre 2019 cu speranta – partea 1 -Ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.