Regulamente Concursuri Cinefilia

Salut. Această pagină descrie desfășurarea concursurilor pe site-ul Cinefilia.ro, pe Canalul de Youtube Cinefilia Punct Ro, pe Pagina de Facebook Cinefilia și pe Pagina de Instagram Cinefiliapunctro.

Menționăm că fiecare concurs va avea un regulament specific în funcție de canalul său de difuzare.

Dispoziții generale

1. Organizatorul concursului este Cinefilia.ro și/sau alături de parteneri/colaboratori. Participantul la concurs nu are voie să lucreze la partenerii/colaboratorii care organizează concursul alături de noi.
2. Concursul se desfasoară exclusiv pe platforma pe care a fost lansat pentru participanți de peste 18 ani aflați pe teritoriul României.
3. Participarea la aceast concurs implică acceptarea și cunoașterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.
4. Pentru a fi considerați eligibili, participanții la concurs trebuie să aibă un cont de email valid care să fie asociat unei persoane reale prin care o putem contacta dacă este extrasă câștigătoare.
5. În cazul în care un concurent este extras câștigător și nu revendică premiul într-un termen de bun simț (mesaj facebook – 24 de ore, email – 48 de ore), dar nici la remindere ulterioare,  ne asumăm dreptul de a face o nouă extragere și alegere a unui nou câștigător.
6. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. În cazul în care regulamentul va suferi modificări, acest lucru va fi anunțat pe canalul oficial de comunicare, respectiv în cadrul postării concursului.
7. Organizatorul are dreptul să facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe paginile Cinefilia.
8. Nu stocăm sau folosim datele oferite decât în scopul concursului și acordării premiilor. Mai multe se pot citi și în Politica de Confidențialitate și Politica privind Fișierele de tip Cookie.