22 martie 2019

Știați că…?

Astăzi o sărbătorim pe actrița Reese Witherspoon care îşi trăieşte viața şi cariera precum în filmele care au consacrat-o, Legally blonde.

A început la 7 ani să facă o reclamă la florăria unor prieteni de familie, experiență care i-a plăcut foarte mult şi care a îndreptat-o către cursuri de actorie şi reclame TV.

The Man in the Moon a fost filmul ei de debut, unde a ajuns să joace rolul principal după ce a participat la un casting pentru figuranți.

Regizorul filmului Vanity fair, Mira Nair a făcut o glumă la adresa ei spunând că ar trebui să rămână însărcinată pentru că e cam slabă. În timpul producției Reese a anunțat că aşteaptă un copil.

Designerul Jimmy Choo a creat 63 de perechi de pantofi care respecta drepturile animalelor cu ocazia filmului Legally blonde 2. Desigur, Witherspoon a cerut să păstreze toate hainele şi perechile de pantofi purtate în film.

Ea este o foarte mare iubitoare de animale, are un buldog numit Frank Sinatra şi un buldog francez numit Coco Channel. Dacă pe Coco o alintă punandu-i perle la gât, Frank a apărut în filmul Legally blonde.

Reese este bună prietenă cu Kate Middelton, este imaginea globală pentru Avon, a invățat să cânte special pentru un rol şi are propria ei casă de producție cinematografică unde primul film pe care l-a făcut a fost Penelope.

Vezi ce a fost ieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.