Concurs Aquaman Like & Share & Movies

Cinefilia iti aduce primul concurs:

Ce avem de dat? O figurina Funko-Pop Mystery Minis conform pozelor de mai jos:

https://i2.wp.com/1.bp.blogspot.com/-Pvr44tBEwhU/W3zSWqr9ErI/AAAAAAAA_ac/A0-S1JXUK6oPVR4q4soS7kFbC7FgGXlJgCLcBGAs/s1600/Aquaman%2BMovie%2BMystery%2BMinis%2BBlind%2BBox%2BSeries%2Bby%2BFunko%2Bx%2BDC%2BComics%2B%25281%2529.jpg?resize=323%2C323&ssl=1

Care dintre figurine? Nu stim nici noi, este „Mystery” asa ca te rugam frumos, daca castigi, sa ne spui ce este!

 

Ce trebuie sa faci ca sa castigi o figurina oficiala Aquaman?

1. Sa dai like la pagina noastra (daca nu ai dat deja): https://www.facebook.com/Cinefilia.ro

2. Distribuie postarea initiala a concursului, aflata pe pagina Cinefilia,  pe profilul tau de Facebook.

3. Comenteaza in josul postarii de pe Facebook care este personajul tau preferat din universul DC Comics.

4. Viziteaza pagina Cinefilia.ro sa vezi daca ai castigat.

Concursul se va sfarsi in data de 11.01.2019, ora 23:59, se va organiza o tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au dat LIKE paginii https://www.facebook.com/Cinefilia.ro si SHARE prezentei postari pana in acel moment.

Extragerea va fi anuntata pe Cinefilia.ro si pe pagina de facebook Cinefilia in data de 12.01.2019.

Dispozitii generale

1. Organizatorul concursului este Cinefilia.ro.
2. Concursul se desfasoara exclusiv pe pagina de Facebook, la adresa https://www.facebook.com/Cinefilia.ro exclusiv pentru participanti aflati in Romania.
3. Participantii trebuie sa fie fani ai paginii de Facebook Cinefilia.ro.
4. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
5. Canalul oficial de comunicare cu participantii pentru acest concurs este pagina de Facebook a site-ului CINEFILIA.RO.
6. Participantii care incearca sa fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificati.
7. Pentru a fi considerati eligibili, participantii la concurs trebuie sa aiba un cont de Facebook care sa fie asociat unei persoane reale.
8. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create in scopul participarii la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin urmatoarea procedura: accesarea acestora in scopul de a identifica existenta urmatoarelor elemente (cel putin): poza de profil, un numar minim de 20 de prieteni, activitate in cont si existenta unei cai de a contacta utilizatorul. In cazul in care exista suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care detine contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale.
10. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. In cazul in care regulamentul va suferi modificari, acest lucru va fi anuntat pe canalul oficial de comunicare.
11. Organizatorul are dreptul sa faca publice comentariile pe care le considera de interes pe pagina de Facebook Cinefilia, cat si in alte medii online.

Tragerea la sorti se va face pe site-ul random.org unde se va introduce un numarul de participanti si cu True Random Number Generator se va decide castigatorul.
Tragerea la sorti va fi filmata si afisata pe site-ul Cinefilia.ro si pe pagina de Facebook.

Mult Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.