Cele mai așteptate blockbustere din 2022

La mulți ani dragă cinefil. Odată cu intrarea în 2022 vrem să îți dorim un an plin de filme bune, o grămadă de timp să le savurezi și multă relaxare.

Pentru că în trecut realizam o listă lunară a filmelor cele mai interesante care ar trebui să apară în cinema, astăzi vrem să îți propunem câteva blockbustere pe care cu siguranță nu vei dori să le ratezi la lansarea lor din cinematografe.

Scream (14 ianuarie)

Anul 2022 începe frumos pentru fanii genului de filme Horror cu cel mai nou episod al francizei Scream. Neve Campbell apare în rolul lui Sidney Prescott care revine în orașul natal pentru a porni pe urmele ucigașului.

Prima lună din an ne mai aduce și alte filme interesante despre care îți vom povesti în articolul lunii.

Februarie nu poate veni mai repede?

Moonfall (4 februarie)

A doua lună a anului este probabil cel mai interesantă pentru fanii filmelor SF mulțumită filmului Moonfall.

Un nou film cu dezastre care să fie bine produs era de mult așteptat și sperăm că acesta va fi perla de care aveam nevoie.

Batman (4 martie)

Încă nu suntem deciși dacă mărțișorul lunii Martie va veni pentru bărbați pentru că începem cu Batman și Catwoman sau pentru doamne pentru că vorbim despre Robert Pattinson, dar cu siguranță din punct de vedere vizual suntem mulțumiți de rezultate.

Morbius (1 aprilie)

Tot în ianuarie, Morbius aduce vampirii în universul Marvel. Filmul este promițător și suntem nerăbdători să vedem acest nou erou sau poate ticălos pe marile ecrane.

Sonic (1 aprilie)

Nu este o păcăleală de 1 Aprilie! Paramount ne aduce continuarea aventurii cu Hârciogul Sonic și Jim Carrey împreună cu noi prieteni din universul magic.

Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore (8 aprilie)

Dacă tot am vorbit de magie, suntem încântați că în luna aprilie ne luăm robele, baghetele magice și vom descoperi vrăji noi în Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 mai)

Mai este mult până în luna Mai, dar dacă mai ai răbdare, cu siguranță vei fi fericit de revenirea lui Doctor Strange pe marile ecrane în Multiverse of Madness alături de cine mai apare in film.

Top Gun: Maverick (27 mai)

La finalul lunii mai ne pregătim motoarele, ne încălzim popcornul și ne bucurăm de întoarcerea lui Top Gun: Maverick.

Luna iunie vine cu 3 filme bune pe care nu trebuie să le ratăm sub nici o formă. Cu toate că vei fi tentat să stai tot timpul pe afară la soare, în cinema se află adevărata acțiune.

John Wick: Chapter 4 (3 iunie)

John Wick revine în capitolul 4 al francizei plină de acțiune. Dacă i-a fost omorât din nou câinele sau nu vom afla abia atunci.

Dacă ai văzut deja filmul Matrix apărut la finalul anului 2021, atunci trebuie să recunoști după ce vezi trailerul de la John Wick că este posibil să fii încurcat filmele între ele…adică… acum apare și Laurence Fishburne, nu ca anul trecut…deja 2022 pare un an mai bun.

Jurassic World Dominion (10 iunie)

Dinozaurii revin pentru a ocupa din nou pământul dupa ce ne-am adus pierirea cu mâna noastră în Jurassic World Dominion.

Dacă nu știai până acum, T-Rex preferă să vadă filmele la cinematografele în aer liber, tu unde preferi? Cinema în aer liber, IMAX, 4DX, etc.?

Lightyear (17 iunie)

La mijlocul lunii ne pregătim de lansare cu Lightyear, povestea astronautului care a plecat în spațiu.

Minions: The Rise of Gru (1 iulie)

În iulie, Ba baa baaaa Ba na na naaa, Ba ba baa Ba na na naaa, Bananaaaa , Potato daaaa, revin minionii.

Sperăm să apară cât mai puține trailere pentru el și să nu pice în capcana filmului anterior cu Minioni în care ne-au oferit prea mult din film prin teasere și trailere.

 

Black Adam (29 iulie)

Luna este închisă de Black Adam, o continuare a filmului Shazam în care l-am cunoscut pe haiosul supererou.

Spider-Man: Across the Spider-Verse – Part One (7 octombrie)

Ți-a plăcut ultimul film Spiderman? Nu te-ai săturat? Avem un nou film Spiderman animat în luna octombrie Spider-Man: Across the Spider-Verse – Part One

The Flash ( 4 noiembrie)

Ezra Miller revine în rolul lui Flash în luna noiebrie și parcă ne-am dori să putem alerga la fel de repede ca el pentru a ajunge în sala de cinema peste 11 luni.

Avatar 2 (16 decembrie)

Încheiem anul cu multașteptata continuare a filmului Avatar care ne readuce în Pandora. Pentru Avatar 2 încă nu avem nici un trailer dar, îți las o poză care cu siguranță îți va aminti de frumusețea planetei Pandora.

Aceasta este o listă minoră, cu doar câteva exemple de filme de care ne vom bucura în 2022. Sperăm doar că valurile pandemiei nu vor mai modifica lansările de filme și ne vom revedea cât de curând cu voi în cinematografe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.