Un Mai dupa EndGame

Probabil la fel ca mulți dintre noi te intrebi ce mai poti face după ce ai vazut filmul Avengers: Endgame.

Dacă vrei să citești despre filmele lunilor anterioare, ai aici luna Ianuarie, Februarie, Martie și Aprilie.

Pentru ca viața cinefilului nu se termină la începutul lunii mai și pentru că cinefilii din noi doresc sa revină în cinematografe, iată ce așteptări avem pentru luna în care tocmai am intrat.

Premiere 3 mai:

Luna mai începe cu puțină răcoare din filmul Arctic, o dramă care se axează mai mult pe simțurile omenești decăt pe acțiune și care, cu siguranță, îți va ridica firele de păr de pe mâini de ai zice că ai instinctul Omului Păianjen.

Mads Mikkelsen, actorul principal, naufragiat în pustietatea arctică, nu este la primul rol în astfel de situații și este interesant de observat evoluția lui.

Următorul film, La cinci pași de tine este o dramă romantică care garantat va topi și cele mai puternice inimi din sala de cinematograf. De mult nu am mai văzut un film atat de frumos realizat și totuși atât de lacrimogen. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, acesta este un film pe care nu trebuie să îl ratezi.

Acțiunea și suspansul ne este adus de filmul Miss Bala. Pelicula ne poartă în peisajul însorit al Mexicului și complicatele realații politice și interlope în care eroina noastră pică ca nuca în perete.

Micii cinefili se vor bucura nespus în acestă săptămână deoarece au de unde alege:

Un nou regat de zburătoare prinde viață în animația Manou – Aventuri în zbor. Dacă Rio a fost pe placul tău, poate și Manou se va ridica la așteptările tale.

Fetițele care au auzit de My little pony, vor fi captivate de Povestea prințesei Emmy, o prințesă din ținutul Kandis care poate vorbi cu caii.

Premiere 10 mai:

Animația UglyDolls: Păpuși în Bucluc deschide săptămâna pentru cei mici cu satul Uglyville unde ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. O animație plină de distracție care îi va învăța să accepte diversitatea ce îi înconjoară.

După atâtea filme cu supereroi, așteptăm cu mare interes povestea în oglindă a filmului Horror Brightburn / Focviu care ne arată cum s-ar desfășura povestea dacă un extraterestru precum Superman ar fi malefic.

Rebel Wilson și Anne Hathaway vin la pachet în comedia savuroasă Ticăloasele.

Pentru pasionații de filme românești, Cap și Pajură ne aduce pe marile ecrane în rolurile principale pe Alex Călin, Iulia Ciochină și Florin Salam.

Premiere 17 mai:

Dacă îți place dramaticul și suspansul relațiilor la vârste fragede, Treat Me Like Fire și filmul Burning te va aprinde cu siguranță.

Porția de râs va fi garantată de filmul Un detectiv afemeiat care parodiază genul filmelor James Bond asa cum doar o comedie franțuzească poate. Nicky Larson este un personaj pe care îl așteptăm cu nerăbdare pe marile ecrane.

Keanu Reeves se întoarce pentru rolul său în filmul John Wick 3: Război total, de data aceasta împreună cu Halle Berry, Ian McShane și Laurence Fishburne. Acesta este un film de la care avem așteptări mari.

Premiere 24 mai:

De îndată ce trecem de numărul 23 al lunii, drama ne acaparează din nou prin filmul Amanda. De acestă dată povestea unui tânăr care este nevoit să iși crească nepoata ne va atinge inimile și va încerca sa ne arate că indiferent de vârstă putem învăța unii de la alții.

Comediile sunt de fiecare dată binevenite. Unele sunt mai usoare, altele mai complexe. Dacă vei dori să mergi în cinematograf, Booksmart – Examen de (i)maturitate te așteaptă. Două bune prietene își dau seama că ar fi trebuit să învețe mai puțin și să petreacă mai mult. Ce este de făcut? Să recupereze cei 4 ani de distracție într-o singură noapte.

Indiferent de vârstă nu trebuie niciodată să ne pierdem imaginația. Disney ne aduce povestea refăcută. Noul film Aladdin va rupe din nou bariera dintre animație și realitate. Will Smith vine pentru prima dată în rolul duhului. Oare va fi bine? Trailerele ne-au îngrijorat la început, însă acum credem că filmul este chiar promițător. Rămâne de văzut cum vom ieși din cinematograf.

Premiere 31 mai:

Cyrano, mon amour este o comedie care ne duce în Parisul anului 1897 unde Edmond Rostand se lupta cu viața familială și redactarea unei comedii.

Copiii vor fi cu siguranță entuziasmați de Terra Willy: Rătăcit prin galaxie, o animație franțuzească despre Willy, un copil naufragiat pe o planetă pe care omenirea nu pășise până în acel moment.

Nostalgicii și pasionații de muzică bună vor fi interesați de filmul Rocketman care va prezenta povestea lui Elton John. După succesul lui Bohemian Rhapsody nu este greu de înteșes de ce un film semi biografic poate atrage cinefilii, iar spectaculozitatea trailerului ne promite o porție serioasă de energie pozitivă.

Încheiem luna mai cu partea a doua a unei francize care nu are nevoie de descriere, Godzilla II Regele Monștrilor, care prelungește povestea inițială a monstrului Godzilla și își lărgește orizonturile amintind din punct de vedere vizual de filmele Pacific Rim mai degrabă. Luptele dintre creaturile gigantice cu siguranță îți vor atrage atenția.

Dacă considerai ca nu mai ai ce sa vezi dupa EndGame, uite ca mai vin destule producții bune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.