Vine primăvara și în cinematografe!

Martie, mărțișor, mame și magie!

Cu toate că nu am simțit iarna așa cum trebuie, venirea primăverii nu are cum sa nu ne umple pe toți de bucurie.

Bărbații pot renunța la bocancii grei. Femeile se gândesc cu nerăbdare la mărțișoare, flori și mireasma primăvăratică.

Pentru că nu avem încă o vreme fără pic de nori, hai să ne strecurăm precum un pește prin listă să vedem ce filme ne așteaptă în cinematografe

Pentru alte liste de filme din lunile anterioare și nu numai, poți intra aici.

Premiere 6 martie 2020

Începem luna Martie cu un film românesc. Dacă nu ai auzit de el încă, nu ai pierdut Urma pentru că abia pe 6 martie intră în cinematografe.

Marin Grigore, Teodor Corban, Madalina Diana Ghenea, Irina Rădulescu fac parte din povestea unui pianist celebru dat dispărut.

 


Tot înainte
în săptămâna cu pricina, magia Disney revine alături de Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer și Julia Louis-Dreyfus într-o animație plină de aventură. Doi frați elfi pornesc într-o călătorie cu scopul de-a afla dacă magia mai este prezentă în lume.

 

Little Joe este un film psihologic cu un subiect interesant. Începutul lunii martie este un moment atat de potrivit pentru a vedea acest film în care este dezbătută importanța fericirii uname. Mai multe detalii despre el poți citi în recenzia filmului Little Joe.

 

Premiere 13 martie 2020

Bloodshot combină o serie de elemente periculoase. Vin Diesel, acțiune, conceptul futuristic de aducere înapoi la viață ne vor oferi cu siguranță un film cu potențial. Noi suntem nerăbdători, vom intra în hibernare până apare în cinematografe.

 

Oare are nevoie de o prezentare? Chiar există persoane peste 25 de ani care să nu fi auzit de numele faimosului câine?

Lassie Come Home se joacă frumos cu nostalgia noastră și promite un nou film de familie pe care să îl îndrăgești.

Stai, chiar nu ai auzit de Lassie?

Lassie este un câine care s-a făcut iubit prin actele lui de curaj și prin loialitatea de care a dat dovadă în atât de multe cazuri în povești scrise și adaptate în filme. În cărți, Lassie era un câine a cărui blană era formată din trei culori, în timp ce în filme a fost ales un câine Collie cu două culori, respectiv alb și crem-portocaliu.

 

Premiere 20 martie 2020

Continuarea filmului horror Fără zgomot cu Emily Blunt vine la numai doi ani de la prima apariție în cinematografe. Dacă în primul film din 2018, acțiunea se desfășura la ferma familiei într-un viitor în care Pământul a fost invadat de extratereștrii în anul 2020, iată că acum am ajuns în acel viitor. În Fără zgomot 2 personajele principale scapă de la fermă, iar noi vom vedea cum a fost imaginat acest 2020 paralel.

 

Persoanele din jurul nostru ne pot dezamăgi dar se pot si ridica la așteptările noastre. Ce se întâmplă când ai o Avalanșă-n mariaj rămâne să descoperi alături de Will Ferrell și Julia Louis-Dreyfus.

 

Laponia va fi pentru mulți un ținut misterios în care nu vor ajunge decât prin filme, poze și prin vizorul imaginației.
Aïlo: Une odyssée en Laponie ne oferă ocazia să ne limpezim ochii cu ținutul înfrigurat și dezvoltă o poveste care ne duce cu gândul la un film de familie.

 

Dave Bautista își continuă drumul prin filmele de acțiune ușoare cu My Spy ( Profu’ de spionaj ), o comedie de familie care ne va distra cu siguranță.

 

Premiere 27 martie 2020

Remake-ul live-action Mulan este un film Disney pe care îl așteptăm cu mare emoție. Deși trailerul ne entuziasmează, diferențele despre care am aflat cu privire la acțiunea filmului ne îngrijorează. Mushu, dragonul interpretat în animație de Eddie Murphy va lipsi, iar personajul Li Shang este împărțit între două personaje distincte pentru că noii producători Disney consideră că ideea ca Mulan să se îndrăgostească de superiorul ei ar putea constitui un semn de tip „me too”. Așadar… rămâne de văzut.

 

Știi cum este să te trezești într-un loc necunoscut fără să-ți poți aminti cum ai ajuns acolo? Vânătoarea de oameni începe și acesta este singurul motiv pentru care vă aflați aici. (May the odds be ever in your favour?)

 

Un film din 2019 ajunge în final și pe la noi dar, cel puțin acesta are bunul simț să își ceară scuze pentru întârziere, Sorry We Missed You, cum o spune și titlul este un film despre povara societății care poate schimba o persoană.

 

5 minute, regizat de Dan Chişu, scoate în evidență discriminarea socială cu speranța ca reprezentarea ei vizuală să arate publicului o lecție morală. Filmul este  abordare jurnalistică a celebrului caz de la Cinema Muzeul Țăranului Român când un grup susținător al familiei tradiționale a protestat și intrat cu forța în cinematograf în care rula un film LGBT. Curiozitate: filmul 5 minute durează cu peste 20 de ori mai mult decât mențiunea titlului.

 

Încheiem luna cu ceva ce poate ne lipsește puțin: Zăpadă, ceai și dragoste, dacă nu ai avut parte de ele le poți avea în cinema. Fimul românesc în regia lui Cătălin Bugean va scoate cu siguranță câteva râsete sănătoase.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.