Filmele lunii iulie

Să întâmpinăm cum se cuvine, cu un sincer bun venit, filmele din luna Iulie. Vara a venit!

Copiii, elevii și studenții au intrat deja în vacanțele bine meritate. Părinții au scăpat, deci, de copiii care sunt acum plecați în tabere.

Undeva, într-un birou, un om muncitor lucrează de zor pentru a termina munca din ziua în curs. Ce au toate aceste persoane în comun?

Iubirea față de filme și dorința de a sta într-o cameră răcoroasă.  Aceste lucruri ne unesc în timp ce ne uităm la filmele preferate. Iar aceasta este o legătură reală. Cinematograful este unul dintre locurile răcoroase mult râvnite în această perioadă. Iată ce filme poți vedea în luna lui „Cuptor”.

Dacă vrei să citești despre filmele lunilor anterioare, ai aici luna Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie Mai și Iunie.

Premiere 5 iulie
Începem luna Iulie cu ultimul film Marvel din a treia etapă a universului creat de Stan Lee, Spider-Man: Far From Home.

Despre noul film cu Omul Păianjen putem afirma că este din multe perspective o reușită. Cu toate că vine în urma gigantului Avengers: Endgame, Spider-Man deschide porțile către o lume fără Iron Man, Steve Rogers (Căpitanul America) și Black Widow.

Saf este o dramă inspirată de situația refugiaților sirieni veniți în Istambul. Filmul prezintă povestea unei familii prinsă în acest val de imigranți. Este un subiect care va fi emoționant cu siguranță.

Premiere 12 iulie
Dacă ai fost încântat de filmul Bohemian Rhapsody cu siguranță te interesează să vezi și Yesterday. Așteptările noastre pentru acest film sunt mai mari decât ce speram să fie Rocketman. Muzica legendarei trupe Beatles este îmbinată cu o poveste interesantă. Ce-ar fi dacă n-ar fi și doar un om ar știi că ar fi fost…și cu siguranță… ce va să fie.

Știi ce se întâmplă când iei un șofer Uber și spui că este taximetrist? Rezultatul este Stuber. Filmul Stuber promite să fie o comedie interesantă cu toate că imprumută povestea clasică a filmelor Taxi driver. Karen Gillan va fi surpriza plăcută a filmului. Actrița, cunoscută pentru rolurile sale Nebula din MCU și Amelia Pond în Doctor Who, nu este prezentă vizual în trailer. Oare ce personaj va juca?

Annabelle Comes Home este al treilea film din seria realizată după povestea păpușii Annabelle si al șaptelea film din seria universului Conjouring. Fanii sunt nerabdători să urmărească această producție, dar există o îngrijorare generală asupra scenariului. Dacă totul a mers bine, descoperim într-o săptămână.

Premiere 19 iulie
În a treia săptămână a lunii, Regele Leu revine în cinematografe. Remake-ul produs de Disney intră în seria de animații care prind viață în ultimii ani prin reinventarea scenariului clasic Disney, a ritmului sau încercarea de a remodela unele personaje secundare. Din punct de vedere vizual suntem siguri că și această producție Disney este demnă de a fi văzută în cinematografe. Singura noastră îngrijorare este animarea 3D a personajelor Timon și Pumba care aduceau un plus de amuzament poveștii.

Anna este un film plin de acțiune care ne amintește de producțiile cu agenți secreți precum Salt, în care Angelina Jolie era personaj principal. Probabil aceasta este un film in stilul la care ne vom aștepta să vedem o poveste cu Black Widow. (Anna fiind, de altfel, tot un spion/agent secret rus).

Premiere 26 iulie
Lazzaro felice (Lazzaro cel fericit) închide luna iulie pentru pasionații de drame romantice. Filmul ne poartă în zonele pitorești ale Italiei și ne oferă acel sentimet plăcut al placerii de a fi în viață. O poveste conturată în jurul unui tânăr inocent si credul care muncește pe o plantație de tutun.

Poms, sau cum este tradus foarte bine inspirat în română, Hai că încă putem!, este o comedie savuroasă care are toate șansele de a fi plină de clișee. Un film adolescentin cu majorete aflate la vărsta a treia care doresc să învețe privitorii că vârsta este doar un număr și că trebuie să îți trăiești viața atat timp cât o ai.

Crawl (Ape ucigașe) este probabil filmul săptămânii. Acesta îmbină frumos stilul filmelor cu dezastre naturale cu horror-ul filmelor cu crocodili și monștrii marini. Sperăm să se ridice la nivelul așteptărilor noastre și să plecăm de la el din cinematografe cu adrenalina crescută la cote maxime.

Voi ce filme așteptați să vedeți luna aceasta?

Pănă luna următoare, va urăm vizionări frumoase tuturor.

 

Articolul precedent
Articolul următor

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.