Filmele în luna a opta, Au gust!

Filmele în luna a opta, Au gust!

Înainte de a verifica selecția de filme pentru această lună am realizat că luna a opta este predestinată filmelor aromate. La urma urmei, cinefilii adevărați caută filmele delicioase care au gust…te-ai prins? Au gust!

Cu toate că nu putem avea plăcerea întotdeauna de a viziona în cinematografe filmele de aur ale generațiilor trecute pe care le dorim noi in mod special, studiourile cinematografice nu ne lasă în căldura cuptorului fără ceva aparte.

Dacă vrei să citești despre filmele lunilor anterioare, ai aici luna Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie și Iulie.

Premiere 2 august
Pentru cei ce au gust pentru filmele de acțiune cu mașini și viteză, începutul lunii aduce un deliciu: Furios și iute: Hobbs & Shaw. Acest spin-off este realizat în universul Furios și iute, fiind a noua producție a francizei. Vă putem spune de acum că este un film distractiv care nu dezamăgește dar nici nu impresionează în mod special.

Premiere 9 august
Nu îmi pot imagina că există cineva care s-a jucat pe telefon Angry Birds și nu a vrut să meargă să vadă și filmul cu iubitele personaje. Angry Birds: Filmul 2 al animaţiei bazate pe popularul joc, celebrele păsări nezburătoare şi ticăloşii porcuşori verzi îşi duc lupta la un alt nivel.

Premiere 16 august
Cu toate că am fost plăcut surprinși de comedia N-ai șanse frate!, filmul Băieți buni produs  de Seth Rogen și Evan Goldberg pare a fi o replică a stilului lor de comedie aplicat unde nu suntem siguri că dorim să îl vedem. Cu siguranță ne amuzăm de copiii care spun sau fac lucruri trăznite dar, știind că urmează un scenariu… rezultatul va fi pus la dezbatere.

Povestea incredibilă a lui Enzo vine ca un mic deliciu pentru pasionații de mașini, curse și viteză. Totuși, această peliculă ne oferă o îmbinare frumoasă între filmele de familie cu căței, lecții de viață și povestea unui șofer de Formula 1. Pe lângă toate acestea, actorii care au dat viață scenariului, printre care Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo Ventimiglia și Gary Cole ne oferă speranța că vom pleca satisfăcuți din sălile de cinema.

Quentin Tarantino dezgroapă imaginația și trecutul pentru a ne aduce o poveste nouă. A fost odată la… Hollywood îmbină stilul filmului Pulp Fiction cu magia studiourilor de la Hollywood din anul 1969. La vizionarea din cadrul festivităților de la Cannes producția a fost aplaudată timp de 7 minute. Dacă aceasta nu este o dovadă pentru a merge la cinematograf… atunci ce iți mai dorești?

Premiere 23 august
Comediile franțuzești au avut întotdeauna acel je ne sais quoi. Secretul lui Raoul Taburin nu este o excepție de la regulă. Așteptăm cu nerăbdare povestea lui Raoul Taburin, un specialist în repararea bicicletelor care nu știe să pedaleze. El trece prin drama persoanei care călăzuiește pe alții către o comoară a relaxarii pe care nu o poate avea.

Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss intră în rolurile a trei soții de mafioți. Atunci când bărbații sunt arestați de FBI, doamnele aflate la ananghie atât financiar cât și social, pornesc într-o luptâ cu mafia pentru propria lor supraviețuire în cartierul Bucătăria Iadului.


Ai auzit de Povești de groază de spus pe întuneric?  Acest film horror vine în cinematografe special spre sfârșitul lunii pentru a ridica spiritele cinefililor. Într-o casă dărăpănată și părăsită… nu așa încep majoritatea filmelor horror?… câțiva adolescenți găsesc o carte bântuită. Rămâne să vedem ce creaturi vor prinde viață în urma acestei pelicule ne vor bântui visele. Sau nu…

Premiere 30 august

Morgan Freeman și Gerard Butler vin la final de lună pe marile ecrane în filmul Cod Roșu în Serviciile Secrete. Gerard primește importanta misiune de a-l apăra pe președinte. În urma unui atentat, el este acuzat pe nedrept ca fiind parte dintr-o conspirație. Singurul care îl poate ajuta este tatâl său. Filmul promite multă acțiune si pare perfect pentru o vizionare de weekend după o săptămână încărcată.

Nu am uitat nici de cei mici! Special pentru ei avem o Aventură în natură alături de Mik-Mik, ursul brun. Pentru că doar cei mici mai cred povestea cu barza, o barză dezorientată de la centrul de livrări de copii a încurcat adresele, așa că i-a adus un mic panda lui Mik-Mik.

Ursul brun porneștre într-o adevărată aventură pentru a duce bebelușul la destinația corectă în China.

Părerea noastră este că filmele cu cel mai mult gust din AUgust sunt A fost odată la… Hollywood și Secretul lui Raoul Taburin.

Tu ce film ai alege ca fiind filmul lunii AUgust?

One thought on “Filmele în luna a opta, Au gust!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.